Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ) (2 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
s a
kardesim yeni gördüm konuyu katılan olmaz mı bende varımmmmmmmmm.ama saat kacta persembe gecesı mı bılmıyorum

melinay

Kayıtlı Kullanıcı
Allahin izniyle inşallah bende varim dualarda buluşmak dileğiyle

ahiret-yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yeni gördüm konuyu yaa hala devam ediyormu bende katilmak istiyorum selam ve dua ile yardim edin arkadaslar devam ediyormu forum??????

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yeni gördüm konuyu yaa hala devam ediyormu bende katilmak istiyorum selam ve dua ile yardim edin arkadaslar devam ediyormu forum??????

ve aleyküm selam ,

fazla kimse kalmadı ama devam eden bazı arkadaşlar var ...

ravza nur kardeşimiz gidince forumu güncel tutmak istedim ama rağbet görmeyince bande vazgeçtim ...

allaha emanet olunuz ...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ,

fazla kimse kalmadı ama devam eden bazı arkadaşlar var ...

ravza nur kardeşimiz gidince forumu güncel tutmak istedim ama rağbet görmeyince bande vazgeçtim ...

allaha emanet olunuz ...

Selamün Aleyküm

Koskun abi konuyu yeniden açsak tekrardan başlansa katılımda olur o zaman daha iyi olmaz mı?

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
her gece kalksak daha güzel olmaz mı?yani yemek içmek gibi olsun gece namazı bizlerde.o güzellikten kendimizi mahrum burakmasak?
daha güzel olmaz mı?

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar banada du edermisiniz
birgüm sultanlar sultanı hz muhammet hz ömerin dua ettiğini görünce banada duanda yer ayırırmısın kardeşim demiş negüzelya

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Gece namazın da edilen dualar allah katında çok sevindiricidir bir kul gece uyanıp namaz kılınca allah meleklerine bakın herkez uyurken bukulum benim için namaz kılıyo diyim okuluna rahmet diliyo

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün yanlız kal ve diz üstü kıbleye karşı otur ve bir derin nefesal ve başını kalbine doğru hafif indirip ellerini dizinin üstünde birleştirip kabatıp gözlerini o sultanlar sultanını düşün ve aç gözleri allah allah allah de ve kapat yüzüne ellerini veğla ve izinver gözlerinin yaşlarına uçsun semaya duygularınada izinve sarsın odanı ve brak üşüsün bedenin o an ve yat osejdeye deki şükürler olsun sana yarab

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Hergece sabah namazından yarım saat önce kalmanız yeterlidir

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım benim ismim mustafa ismendua ederseniz sevinirim
olmazmı arkadaşlar

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim ozaman sizide listeye alıyoruz perşembe 3.30 da kalkılacak ve arkadaşlarımız lisyeyiperşembe gunu yazacaklar buraya
bizd cıktsını alıp tehecddden sonra o arkadaşlarımızada dua edeceğiz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt