Kardeşim inş dua gecemizde seninle olmayı bizlerde çok isterizsemos yazdı:
Bundan sonra bende sizlerle birlikte olcam. dualarınızda benide unutmazsınız inşallah. SELAM VE DUA İLE ...
Değerli kardeşim inş bu hafta sizin için özel dua edelim inş Mevlam yar ve yardımcınız olsun.SELAM VE DUA İLEsevval yazdı:
BEN DE KATILMAK İSTİYORUM ADIM ÖZNUR SATILMIŞ BENİM AİLECEK ÇOK BORCUMUZ VAR SİZDEN İSTEDİĞİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BU BORÇLARIMIZI BİTİRMEK DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN KARDEŞLERİM
velcome yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Davud Aleyhisselamın nasihatı.Davut A S oğluna buyurduki.Oğlum sana üç öğüt vereyim! 1-Elde edemediğin şeye üzülme,(kismet boyle imis.)diyerek Allaha tevekkul et! 2-Eline gecene razi ol!(kismetim bu imis.)diyerek Allahu tealanın taksimine razı ol! 3-Elinden çıkana kaybettiğine sabret!(mukadderat boyle imis)de!HAZIRLAYAN...RAVZA_NUR
RAVZA KARDEŞİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN..HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.SEN ÖLDÜĞÜN ZAMAN KEFENİN NUR OLSUN MEKANIN CENNET OLSUN.SELAMETLE KAL
sevval yazdı:
BEN DE KATILMAK İSTİYORUM ADIM ÖZNUR SATILMIŞ BENİM AİLECEK ÇOK BORCUMUZ VAR SİZDEN İSTEDİĞİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BU BORÇLARIMIZI BİTİRMEK DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN KARDEŞLERİM
Hafize annem,S.A.ellerinizden öpüyorum,bu acizaneyide dualarınıza katarsanız nekadar sevinirim bilemezsiniz,ne olur dualarınızda unutmayın inş,katkılarınız benim için çok değerli vede özel,Rabbim sizden razı olsun.Annem kalktığımızı yazmamamız mühim değil,önemli olan Allah cc nin bilmesidir.Biz zaten o günün gündüzünde dua listesini hazırlıyoruz kardeşlerimiz oraya yazmak istediklerini yazıyorlar.SELAM VE DUA İLEhafize yazdı:
Gece kalkınca yazıcakmıydık bilmiyordum yazarım inş her defasında söylüyorum ama gene söylemekte yayar var dır namazdan sonra ALİİMRAN SURESİNİN son on ayetini okuyun Peygamber Efendimiz s.a.s de okurmuş
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşim inş bu hafta sizin için özel dua edelim inş Mevlam yar ve yardımcınız olsun.SELAM VE DUA İLEsevval yazdı:
Hafize annem ,bildiğiniz doğrudur.Aslında gece kılmak daha faziletlidir.Ama bize ağır geliyor nedense yatsıdan sonra kılıyoruz.Siz yapmaya devam edin annem,bizleride duanızda unutmayın.AEOhafize yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Ravza Nur sana birşey sormak istiyorum Peygamber Efendimiz yatsı namazından sonra kılınan selati vitri gece kalkınca kılarmış ben öyle biliyorum BEN ARADA GECE KALKINCA KILIYORUM SELATİ VİTRİ geçende tartışma konusu oldu bu olmaz diyorlar acaba benmi yanlış biliyorum aydınlatırsan sevinirim selam ve dua ileB)
sevval yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLER BENİ DE UNUTMADIĞINIZ İÇİN SENEDİMİZ GÜNÜ GELDİ HALA BULAMADIK PARAYI ALLAH BU SIKINTILARDAN KURTULMAYI NASİP ETSİN.BENİM GİBİ BORÇ SIKINTIYA DÜŞEN KULLARINI HAYIRLISI İLE BİTİRMEYİ NASİP ETSİN ........DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYIN..........