Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ) (1 Kullanıcı)

semos

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ)

Bundan sonra bende sizlerle birlikte olcam. dualarınızda benide unutmazsınız inşallah. SELAM VE DUA İLE ...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

semos yazdı:
Bundan sonra bende sizlerle birlikte olcam. dualarınızda benide unutmazsınız inşallah. SELAM VE DUA İLE ...
Kardeşim inş dua gecemizde seninle olmayı bizlerde çok isteriz

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm allah nasip ederse bende katılmak istiyorum ama beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:p KARDEŞİM İNŞALLAH BU HAFTADA GEÇEMİZDE BULUŞACAĞIZ B)

sevval

Kayıtlı Kullanıcı

BEN DE KATILMAK İSTİYORUM ADIM ÖZNUR SATILMIŞ BENİM AİLECEK ÇOK BORCUMUZ VAR SİZDEN İSTEDİĞİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BU BORÇLARIMIZI BİTİRMEK DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN KARDEŞLERİM:(

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

sevval yazdı:
BEN DE KATILMAK İSTİYORUM ADIM ÖZNUR SATILMIŞ BENİM AİLECEK ÇOK BORCUMUZ VAR SİZDEN İSTEDİĞİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BU BORÇLARIMIZI BİTİRMEK DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN KARDEŞLERİM:(
Değerli kardeşim inş bu hafta sizin için özel dua edelim inş Mevlam yar ve yardımcınız olsun.SELAM VE DUA İLE

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Davud Aleyhisselamın nasihatı.Davut A S oğluna buyurduki.Oğlum sana üç öğüt vereyim! 1-Elde edemediğin şeye üzülme,(kismet boyle imis.)diyerek Allaha tevekkul et! 2-Eline gecene razi ol!(kismetim bu imis.)diyerek Allahu tealanın taksimine razı ol! 3-Elinden çıkana kaybettiğine sabret!(mukadderat boyle imis)de!HAZIRLAYAN...RAVZA_NUR

RAVZA KARDEŞİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN..HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.SEN ÖLDÜĞÜN ZAMAN KEFENİN NUR OLSUN MEKANIN CENNET OLSUN.SELAMETLE KAL

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Davud Aleyhisselamın nasihatı.Davut A S oğluna buyurduki.Oğlum sana üç öğüt vereyim! 1-Elde edemediğin şeye üzülme,(kismet boyle imis.)diyerek Allaha tevekkul et! 2-Eline gecene razi ol!(kismetim bu imis.)diyerek Allahu tealanın taksimine razı ol! 3-Elinden çıkana kaybettiğine sabret!(mukadderat boyle imis)de!HAZIRLAYAN...RAVZA_NUR

RAVZA KARDEŞİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN..HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.SEN ÖLDÜĞÜN ZAMAN KEFENİN NUR OLSUN MEKANIN CENNET OLSUN.SELAMETLE KAL

RABBİM BİZİ DE YANINA KOMŞU ETSİN AMİİİİN :D

susanne

Kayıtlı Kullanıcı

Allah Rahzi olzun senden Allah dularimizi kabul etzin Amin.B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RE: YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ)

RE: RE: YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ)

Ravza_nur ABLAM gene aynı saatte 3 te kılıcaz dimi, herkesten allah razı olsun inşş
selametle ablacım B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

sevval yazdı:

Sıkıntılı veya borçlu , 1000 defa , " Lâ havle vkuvvete illâ billahil aliyyil azîm " derse,
e lâ Allahü teâlâ isini kolaylastirir. B) Allah yar ve yardımcınız olsun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Gece kalkınca yazıcakmıydık bilmiyordum yazarım inş her defasında söylüyorum ama gene söylemekte yayar var dır namazdan sonra ALİİMRAN SURESİNİN son on ayetini okuyun Peygamber Efendimiz s.a.s de okurmuş :(

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Gece kalkınca yazıcakmıydık bilmiyordum yazarım inş her defasında söylüyorum ama gene söylemekte yayar var dır namazdan sonra ALİİMRAN SURESİNİN son on ayetini okuyun Peygamber Efendimiz s.a.s de okurmuş :(
Hafize annem,S.A.ellerinizden öpüyorum,bu acizaneyide dualarınıza katarsanız nekadar sevinirim bilemezsiniz,ne olur dualarınızda unutmayın inş,katkılarınız benim için çok değerli vede özel,Rabbim sizden razı olsun.Annem kalktığımızı yazmamamız mühim değil,önemli olan Allah cc nin bilmesidir.Biz zaten o günün gündüzünde dua listesini hazırlıyoruz kardeşlerimiz oraya yazmak istediklerini yazıyorlar.SELAM VE DUA İLE

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
sevval yazdı:
Değerli kardeşim inş bu hafta sizin için özel dua edelim inş Mevlam yar ve yardımcınız olsun.SELAM VE DUA İLE

Ravza Nur sana birşey sormak istiyorum Peygamber Efendimiz yatsı namazından sonra kılınan selati vitri gece kalkınca kılarmış ben öyle biliyorum BEN ARADA GECE KALKINCA KILIYORUM SELATİ VİTRİ geçende tartışma konusu oldu bu olmaz diyorlar acaba benmi yanlış biliyorum aydınlatırsan sevinirim selam ve dua ileB)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
sevval yazdı:

Ravza Nur sana birşey sormak istiyorum Peygamber Efendimiz yatsı namazından sonra kılınan selati vitri gece kalkınca kılarmış ben öyle biliyorum BEN ARADA GECE KALKINCA KILIYORUM SELATİ VİTRİ geçende tartışma konusu oldu bu olmaz diyorlar acaba benmi yanlış biliyorum aydınlatırsan sevinirim selam ve dua ileB)
Hafize annem ,bildiğiniz doğrudur.Aslında gece kılmak daha faziletlidir.Ama bize ağır geliyor nedense yatsıdan sonra kılıyoruz.Siz yapmaya devam edin annem,bizleride duanızda unutmayın.AEO

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşi salavitir namazını(HZ) PEYGAMBER gece teeccuh namazına kaltığı zaman teeccüh namazından önce salatı vitiri kılar sonrada .teecüh namazını kılarmış...rabbim hepimizden razı olsun..selametle.

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum
bende katılmak istiyorum bu Dua Gecesine inşAllah
ne zaman yapıyoruz? Perşembeyi Cuma'ya bağlayan gecemi? Haberdar ederseniz sevinirim
Allahaısmarladık... B)B)B)B)B)B)B)

sevval

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLER BENİ DE UNUTMADIĞINIZ İÇİN SENEDİMİZ GÜNÜ GELDİ HALA BULAMADIK PARAYI ALLAH BU SIKINTILARDAN KURTULMAYI NASİP ETSİN.BENİM GİBİ BORÇ SIKINTIYA DÜŞEN KULLARINI HAYIRLISI İLE BİTİRMEYİ NASİP ETSİN ........DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYIN..........

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

sevval yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLER BENİ DE UNUTMADIĞINIZ İÇİN SENEDİMİZ GÜNÜ GELDİ HALA BULAMADIK PARAYI ALLAH BU SIKINTILARDAN KURTULMAYI NASİP ETSİN.BENİM GİBİ BORÇ SIKINTIYA DÜŞEN KULLARINI HAYIRLISI İLE BİTİRMEYİ NASİP ETSİN ........DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYIN..........

Amin inşAllah kardeşim Dualarımz seninle
Allah kabul eyler inş.
ALLAH Tüm inanan kullarını dertlerden günahlardan kurtarsın inşAllah
B)

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.ARKADAŞLAR İNŞALLAH BENDE KALKMAYA ÇALIŞIRIM.DUALARINIZDA BİZİDE NUTMAYIN.

SİZDEN Bİ İSTEĞİM OLACAK BENİM Bİ YİĞENİM VAR ANNE BABASINA ÇOK ASİ Bİ EVLET OLDU SON ZAMANLARDA NE SÖYLENİRSE TERSİNİ YAPIYO. HA BİRE AİLESİNİ BORÇLANDIRIYO SİZDEN RİCAM NE OLUR BU KARDEŞİNİZİN HİDAYETİ İÇİN DUANIZDA ONA DA YER VERMENİZ.
RABBİM ŞİMDİDEN RAZI OLSUN VE EDİLEN DUALARIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE. A.E.O
YİĞENİMİN İSMİ: BİLAL

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt