Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ) (1 Kullanıcı)

marrryyo

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU DUADA SENDE VARMISIN?

:D

marrryyo

Kayıtlı Kullanıcı

:p:Dmüthiştiravzanur

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YEDİ GÜNDE BİR GECE(DUA GECESİ)

bende varım arkadaşlar.B)

yusuf miran

Kayıtlı Kullanıcı
RE: esselamün aleyküm

sevgili din kardeşlerim, ben bu siteye dün katıldım. Rabbim inşallah yaptığımız herşeyde herşeyin hayırlrsını nasip eylesin. Bu güzel düşüncenize bende rabbim nasip ederse katılmak isterim inşallah. bana gününü bildirirseniz sevinirim. Tüm müslüman kardeşlerim allaha emanet olun.B)

yusuf miran

Kayıtlı Kullanıcı

sevgili din kardeşlerim, ben bu siteye dün katıldım. Rabbim inşallah yaptığımız herşeyde herşeyin hayırlrsını nasip eylesin. Bu güzel düşüncenize bende rabbim nasip ederse katılmak isterim inşallah. bana gününü bildirirseniz sevinirim. Tüm müslüman kardeşlerim allaha emanet olun.B)

haticebrar

Kayıtlı Kullanıcı

teheccüte önceleri kalkabiliyordum şimdi bedenim çok güçsüz kalkamıyorum , şeytan da bu yönden yaklaşıp gaflete düşürüyor , Allaha sığınırım..
forumu okuyunca çok heyecanlandım , içimde kalan sızım titredi sanki ,Allah razı olsun , inşallah ben de kalkmaya çalışacağım
Rabbim kabul , makbul eylesin..

seten_12

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kardeşlik

RE: kardeşlik

hayırlı olsun.bende daha yeni üye oldum.İSLAMİYETİ HEP BİRLİKTE YAŞAMAYI ALLAH HEPİMİZE NASİP EYLESİN.

Muslima

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleikum vr,vb
Allah razi olsun Ravza-Nur kardesim böyle guzel bir hasenat baslattigin icin.InsaAllah ölmezde sag olursam bende varim,Rabbim amellerimizi Rizasi istikametinde uygulamayi ve tamamlamayi nasip etsin.
Allah Subhane ve Teala hepimizden Razi olsun.Selametle

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

Dua gecelerimizde buluşmak duası ileB)B)B)

selamünaleyküm

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

dualarda buluşmak ümidi ile

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

eliz

Kayıtlı Kullanıcı

esselamun aleykum
siteye yeni üye emegi gecen herkesten Rabbim razı olsun.
ben de artık persembe gecelerimi ihya edicem sizlerle birlikte inş.yalnız bişey soracam duayı ederken burdaki herkesin topluca mı isimlerini sayıcaz yoksa tek tek mi?
Rabbimin rahmeti ve bereketi üzrenize olsun.dua ve muhabbetle...

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

dualarımızı yedigünde bir değilde hergece yapsak duada ısrarcı olsak birbirimiz içinde duada bulunsak daha iyi olur diye düşünüyom rabbim hakkıyla dua edenlerden etsin inşallah ve dualarımızı kabul olunan dualar hürmetine kabul eylesin inşallah

erguan

Kayıtlı Kullanıcı

Öncelikle Allah sizden razı olsun .Ben de ogüzel dua dolu gecelerde sizlerle beraber olmak isterim.
ALLAH'A EMANET OLUN...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

erguan yazdı:
Öncelikle Allah sizden razı olsun .Ben de ogüzel dua dolu gecelerde sizlerle beraber olmak isterim.
ALLAH'A EMANET OLUN...
Rabbim cümlemizden razı olsun.Kardeşim inş dua gecesinde buluşmak üzere

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. YAA HERKES KATILMIŞ Bİ BEN KALMIŞIM. BENDE VARIM İNŞALLAH HATTA HAZIRLADIĞIMIZ DUA LİSTESİNE NAMAZDAN SONRA DUA EDERİZ DİMİ ABLAA.SELAMETLE ALLAH RAZI OLSUN

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE BİR OLAYI TERTİP ETTİĞİNİZ İÇİN....

TEHECCÜD NAMAZINI KAÇIRMAMAYA AZAMİ GAYRET GÖSTERİYORUZ,EŞİMLE BERABER.EN BÜYÜK MUTLULUĞUM İSE SABAH NAMAZINA CAMİYE GİTMEK...
İŞİME GİTMEDEN EVVEL DE EVDE KUŞLUK NAMAZINI KILIP ABDESLİ OLARAK ŞİRKETİME GİTMEYİ RABBİM NASİP ETTİĞİ SÜRECE SÜRDÜRMEK İSTİYORUM.

HER HAFTA PERŞEMBE AKŞAMLARI CAMİMİZDE HATİM DUASI VE SOHBET VAR.BELİRLİ SAYIDA CÜZÜ HAFTA ARASI OKUYUP OGECEDE DUALIYORUZ.RABBİM KABUL BUYURUR İNŞALLAH.DİĞER AKŞAMLARDA MUHTELİF YERLERDE SOHBET TOPLANTISI VAR....SİZLERE ŞUNU DA BEN YAPABİLİRİM DİYEMİYORUM....

ANCAK BU GECEDEN İTİBAREN İSLAMİYET.GEN AİLESİ GECE OLUŞACAK DUALARIMIZDA YER ALACAKTIR İNŞAALLAH.. RABBİM İBADETLERİMİZİ KABUL BUYURSUN İNŞALLAH....

ALLAHA EMANET OLUN.....

tuba ozturk

Kayıtlı Kullanıcı
RE: slm

RE: slm

selamun aleyküm çok güzel bir fikir gerçekten bende dualarınıza katılmak isterim Allah razı olsun hepinizden :)B)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

BU GECE 2,30 DA İSLAMİYET GEN.TR AİLESİ İÇİN RABBİMİZE HAYIR DUASINDA BULUNDUK...KABUL OLUNUR İNŞAALLAH.....

DUALARIMIZA DEVAM ETMEYİ MEVLAM NASİP EYLESİN İNŞAALLAH......DUA İLE....

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

erdal yazdı:
BU GECE 2,30 DA İSLAMİYET GEN.TR AİLESİ İÇİN RABBİMİZE HAYIR DUASINDA BULUNDUK...KABUL OLUNUR İNŞAALLAH.....

erdal abim sağolun Allah razı olsun dualarınızda bizleride unutmadığınız için Rabbim size sevabını kat ve kat yazsın inşallah.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
erdal yazdı:

erdal abim sağolun Allah razı olsun dualarınızda bizleride unutmadığınız için Rabbim size sevabını kat ve kat yazsın inşallah.
Değerli kardeşler dua gecemize katılmak isteyen kardeşlerimizi bekliyoruz nekadar kalabalık olursak duamuz kabul olma oranı okadar yüksek Rabbim cümlemizden razı olsun.DUALARIMIZ BİR OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt