Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (5 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım, Ademe, Nuha,İbrahime,Musaya, Eyyuba, Yunusa, İsaya ve Habibin Muhammede(salavatın hepsine olsun)sana dua ettiklerinde icabet ettiğin isimlerin, bütün güzel isimlerin, Nurun ve Cemalin hakkı için şu anda kalpleriyle senden bir rahmet esintisi bekleyen bütün kullarına rahmet et.
bu ortamda amin diyenlerin hepsine ve dua ettiklerine de rahmet et ve işlerinin halledilmesini sen üzerine al. çünkü sen herşeye güç yetirirsin"
"Allahım kulların kapına yönelmiş sıkıntılar ve korkular içerisinde yardımını umuyorlar. sen hepsine yardım et çünkü sen merhametlilerin en merhametlisisin"

hay agzına saglık.ne güzel dua etmişsin.bize düşen şeyde sadece,

AMİN
AMİN
AMİN

hemide canı gönülden AMİN demek oluyor.selametle.

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
hep bir ağızdan amin demek ne kadar güzel allaha emanet olun dua ile sizlerden bir ricam olacak benimde bir sıkıntım var ve benim duam içinde amin dermisiniz hayırlısıyla olsun diye yada benim içinde dua edermisiniz a.e.o

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
amın ecmain..,nşallah..
bu kadar dualar için allah razıı olsunn ve allah yar ve yardmcınız olsunn..
selametle...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
hep bir ağızdan amin demek ne kadar güzel allaha emanet olun dua ile sizlerden bir ricam olacak benimde bir sıkıntım var ve benim duam içinde amin dermisiniz hayırlısıyla olsun diye yada benim içinde dua edermisiniz a.e.o

SENİN SIKINTINI BEN ÇOK İİ BİLİYORUM CANIM.AMİİNNN İNŞALLAH HAYIRLISI.NASILSIN İİMİSİN GÖRÜŞEMİYORUZ

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Bu Ara Işlerim çok Yoğun.zaten Yoğun Olmasamda Ben Ana Bilgisayari Kullandiğim Için Msn Yasak Arkadaşin Bilgisayarina Oturuyorum Arada Bazen Geliyorum Sen Olmuyosun.hiç Bir Gelişme Yokmu Elif Durumunda

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Saat Kaç Oldu Ben Hala Işyerindeyim Elif Birde Benim Bu Sikintim Var çok Geç çikiyorum Işimin Olduğundan Değil Haa Bekliyorum Işte Evim çok Uzakta 45 Kmpatronu Bekliyom Hayirlisiyla Burdan çikmak Istiyorum Sende Benim Için Dua Edermisin.alacağim Var Içerde Birde çok.napicami şaşirdim

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Bu Ara Işlerim çok Yoğun.zaten Yoğun Olmasamda Ben Ana Bilgisayari Kullandiğim Için Msn Yasak Arkadaşin Bilgisayarina Oturuyorum Arada Bazen Geliyorum Sen Olmuyosun.hiç Bir Gelişme Yokmu Elif Durumunda

ya ablam nerelerdesin sen bende hep gelmeni bekliyorumda 2 cümle yazayım oda denk gelmiyoruz malesef benim sıkıntıma gelince malesef hiç bir gelişme yok olacağınıda zannetmiyorum artık ümitlerimi kaybettim ablam git gidede tam çeresiz oluyorum allaha emanet ol ablam görüşürüz. selametle

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allahım, Ademe, Nuha,İbrahime,Musaya, Eyyuba, Yunusa, İsaya ve Habibin Muhammede(salavatın hepsine olsun)sana dua ettiklerinde icabet ettiğin isimlerin, bütün güzel isimlerin, Nurun ve Cemalin hakkı için şu anda kalpleriyle senden bir rahmet esintisi bekleyen bütün kullarına rahmet et.
bu ortamda amin diyenlerin hepsine ve dua ettiklerine de rahmet et ve işlerinin halledilmesini sen üzerine al. çünkü sen herşeye güç yetirirsin"
"Allahım kulların kapına yönelmiş sıkıntılar ve korkular içerisinde yardımını umuyorlar. sen hepsine yardım et çünkü sen merhametlilerin en merhametlisisin"

AMİN AMİN AMİN..
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
Allah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun...

LivaNur

Kayıtlı Kullanıcı
Münâcat

Münâcat

Ey Kerim Olan Rabbim
Ey Rahimü Rahmanim
Kudretin Karşisinda
Nasil Hayrette Canim

Celâlin Olmasydi Ateşler Yakmazdi
Göz Yaşlarimiz Günahin Seddini Yikmazdi
Elbette Malum Sana Her Türlü Esrarimiz
Affet Diye Kapini çalmakta Israrimiz

Gazab Edip Söndürme Göğünden Hilalini
Görüyorsun Kulun Hali Pür Mealini
Ey Arzin Ve Semanin Ve Insanin Rabbi
Yildizlar Dökülmeden Dağlar Patlamadan
Bizi Affeyle Bizi Bağişla

Bilirsin Ki Boynunu Bükmüş Bir Lale Yüreğimiz
Didarimiz Bir Tek Pula Satmaz Bizi Pazarinda
Civarimiz Nefsimizin çemberiyle Kuşatilmiş

Gülistanimiz Viraneye Dönmüş Rüzgarimizla
Ezkârimiz Kiylu Kâl
Esrarimiz Bütün Suç Ziyandir Ya Rabbi

Arşi Dahi Titretir Bu Sebepten
Ahu Efkânimiz Feryadi Zarimiz Ya Rabbi !
Itiraf Ediyoruz Ki Halimiz Yamandir
Günah Mahpesinde Her Lahsa Perişandir

Bulamamiş Can Yurdumuz çare Onulmaz Eden Kine
Yuvarlanir Ruhumuz Esfeli Safiline

Isyanlara Yenilmiş Bir Garibiz Ne çare
Yâd Kurşunuyla Canimiz Pare Pare
Zulmümüz Kiskandirir şeddatlarin Zulmünü
Tarumar Etmekteyiz Alemlerin Mülkünü

Masumlarin Figani Yükselir şehrimizden
Engerekler çildirir Tadarsa Zehrimizden
Biz Arzi Mahvederken Kanlarla Dolu Sular
Halimiz Nemrutlari Dahi Hayrete Kilar

Ispati Kabul Etmez Tanimaz Hiç Bir Delil
Cehlimizi Görseydi şaşirirdi Ebu Cehil
Haramlarla Kurulmuş Ruhumuzun Keşanesi
Biziz Karli Dağlarin Meczubu Divanesi

Günah Gayyalarinda Düşmüşüz Ahu Zâre
Kim Rahmedip Bakar Ki Böylesi Günahkâre

Ya Rabbi Yollarinda Ağaran Saçlar Için
Ismail Yerine Kurban Edilsin Diye
Lutuf Edip Gönderdiğin Sürmeli Koçlar Için
Bizi Bağişla

Selamün Aleyküm Kardeşlerim Biraz Uzun Olduğu Için Burada Biraktim Devamida Gelecek Inşaallah

Selam Ve Dua Ile Kalin Allaha Emanet Olun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun..

LivaNur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun..

Hayırlı akşamlar kardeşim okuduğunuz ve beğendiğiniz için çok mutlu oldum RABBİM sizdende razı olsun güzel duanıza AMİN...! diyorum

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
Saat Kaç Oldu Ben Hala Işyerindeyim Elif Birde Benim Bu Sikintim Var çok Geç çikiyorum Işimin Olduğundan Değil Haa Bekliyorum Işte Evim çok Uzakta 45 Kmpatronu Bekliyom Hayirlisiyla Burdan çikmak Istiyorum Sende Benim Için Dua Edermisin.alacağim Var Içerde Birde çok.napicami şaşirdim

etmemmi ablam rabbim tezinden hayırlı bir iş nasip etsin inş alacağınıda bir an önce alırsın inş a.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt