BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM !
Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla!
Alemlerin Rabbi olan Allah’a layıkıyla hamd ederiz.
Efendimiz, Rehberimiz, Resulümüz, Serverimiz olan Muhammed Mustafa (sav)’ya selat ve selam olsun.
Ya Rabbi!... Hakkın batıl, batılın da hak görüldüğü, hak ile batılın birbirine karıştığı, insanların hak diye batıla rağbet edip, batıl diye hakka tepki göstererek dışladığı bu
zor ve sisli dönemde bize yardım et. Hakkı bize ve herkese göster.
Ya Rabbi!... Tüm insanlara ve kardeşlerimize karşı kalbimize sonsuz bir sevgi yerleştir. Ancak bu sevgi bizi adaletsizliğe ve sevdiğimizin hatasını görmemeye sevk etmesin.
Ya Rabbi! Bugün dünyanın dört bir yanında bölük pörçük olan Müslümanlara birlik beraberlik ve vahdeti nasip eyle. Zulme, küfre, ve emperyalistlere karşı Ümmeti yek
vücut yaparak mücadele etmeyi nasip eyle.
Ya Rabbi!... Müslümanların topraklarını işgal ederek yer altı ve yerüstü kaynaklarını sömüren, bunun için her türlü mel’aneti işlemekten geri kalmayan zalimleri kahr-u
perişan eyle.
AMİN
Ey yerleri ve gökleri, dağları ve denizleri ile bütün kainatın ve kâinatta bulunan bütün mevcûdâtın sahibi Yüce Rabbim!
Huzuruna diz çöktüm, el açtım, boyun büküp Senden rahmet,
Senden merhamet ve Senden lütuf ihsan dilemeye geldim....
Bu âciz kulunun dualarını dergâhı izzetinde kabul eyle.
Ey her şeye kadir olan Rabb-i Rahimim!
Ey ezel ve ebed sultâtı Yüce Hâlikim!
Senin dergâhından daha büyük dergâh yok ki, oraya varayım...
Senin huzurundan daha yüce huzur yok ki, oraya durayım...
Ve Senin kapından daha yüce kapı yok ki,onu çalayım...
Çaresizim bîtabım, âciz ve perişanım.
Yâ Erhâmerrahımın! Sana sığındım, Sana güvendim, sabır ve tevekkülle Sana yöneldim.
Beni şaşırtma. Beni yanlış yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle.Şerden uzak, hayra yakın eyle, ALLAH'IM!
Amin, Amin, Amin.......