Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm çok güzel bir paylaşımdı Rahman razı olsun emeğinize sağlık.
Selam ve dua ile...

sehidan

Kayıtlı Kullanıcı
Dua

Dua

Göklerin yerin ve tüm kainatın sahibi kendisinden başka tapılacak kanunlarına uyulacak ilahlar olmayan tek ilaha şanı yüce Rabbimize Zatına ve Azametine layık övgüler, şükürler olsun..

İnsanlara şirkten ,Tevhide karanlıklardan, aydınlığa haksızlıktan, adalete tutsaklıktan ,özgürlüğe ve şanı yüce Allah a giden yolda rehber olan efendimiz Muhammed e, temiz ailesine seçkin sahabelerine ve kıyamete dek onları takip edecek Salihlere,Alimlere ,Şehitlere ve tüm Müslümanlara selam olsun…

İlahi sen tertemiz ayetlerinde diyorsun ki “Kullarım beni sana soracak olurlarsa işte ben onlara pek yakınım bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm öyleyse onlarda benim davetime icabet etsinler ve bana iman etsinler ki doğru yolu bulalar”..

Ya Rabbi biz senin dışında kanun koyan tüm tağutları reddederek senin aziz dinine girdik ve şimdi senin bize yakınlığına sığınarak yüreklerimizi sana çeviriyoruz..

Ya Rabbi Cezayir de Tacikistan da kıyam eden kardeşlerimizi muzaffer kıl..Filistin de Siyonist İsrail’e karşı ayağa kalkan kardeşlerimizin ayaklarını yolunda sabit kıl.. Afganistan da Koministleri dize getiren mücahidleri vahdete kavuştur..Irak ta Suriye de Mısır da Lübnan da Moro da Filipinler de zindanlarda işkence gören kardeşlerimize sabır ver..Lübnan da rehberimiz Abbas Musavi yi katledenleri darmadağın et..Biricik İslam İnkılabını koru..

Ya Rabbi Beytül Haram a iğrenç, müşrik Amerika ve uşaklarını davet eden şerefsiz Belamları ve Kıralları rezil et onlara zillet elbisesi giydir..

İlahi senin askerlerin olan islami direnişı muzaffer et…Ülkemizde ayağa kalkarak İslam ın İzzetini ve senin adını yüceltmek için Marksist ,Faşist ve Laik diktatörlerin silahlarına hedef olan canlarını feda eden kardeşlerimize yardım et..Kalplerimizi kaynaştır ve aramızdaki nifak çıbanlarını kurut..

Ya Rabbi tağutların zulümlerini aldatmacalarını ve sömürülerini anlayamayan zavallı halkımıza bilinç cesaret ve aziz İslam ı bahşet..
İlahi sen şahitsin ki bizler senin dinini çok seviyoruz..Fakat nefsimiz ve sana gereği gibi yönelemediğimiz için aziz dinini yüceltecek kalp akıl ve bileğe sahip olamıyoruz..

İlahi bizi kuşatan tüm şeytani zincirleri paramparça ederek senin en çok sevdiğin şehitler gibi yaşamayı nasip et bizlere…

Ya Rabbi verdiğin bunca niğmetle birlikte bize İslam ı nasip ederek şeref verdin..Fakat biz nankörlüğümüz günahlarımız ve katılaşan kalplerimizle senin o yüce erişilmez huzuruna gelmeye utanıyoruz..

Ya Rabbi bizlere şehadet nasip et ve zalimler kanlarımızı akıtsınlar ki senin huzuruna akan kanlarımızla gelip bunları sana mazaret olarak sunabilelim..İlahi Affet..Velhamdülillahirabbilalemin..

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
sana muhtaç oluşum en büyük şerefimdir ne olur...

sana muhtaç oluşum en büyük şerefimdir ne olur...

Ya Ğaffar

Gizli pişmanlıklarımı bilen Sensin
Gözyaşlarıma değer veren Sensin
Bilirim rahmet denizi bulandıramaz cümle günahlar
Rahmetinle arındır bağışla beni

Ya Rezzak

Hazinede yok! yoktur
"Ol" dersin her şey olur
Yarattığın her canlının rızkı Senin katında saklıdır
Vahyin mümin kalplerin, selim akılların rızkıdır
Ya Rabbi, Sana muhtaç olmak en büyük zenginliğimdir
Senin fakirin eyle beni...
Senin verdiğinle doymak en büyük lezzetimdir
Sofranda ağırla beni...

Ya Muzil
Sana boyun egisim en tatli sevincimdir
Senin kapina gelmeyen sonsuz çaresizlikler içindedir
Sana muhtaç olusum en büyük serefimdir
Cevapsiz birakma beni

dua35xylm4.jpg

alıntıdır

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla

Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM !

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla!

Alemlerin Rabbi olan Allah’a layıkıyla hamd ederiz.

Efendimiz, Rehberimiz, Resulümüz, Serverimiz olan Muhammed Mustafa (sav)’ya selat ve selam olsun.

Ya Rabbi!... Hakkın batıl, batılın da hak görüldüğü, hak ile batılın birbirine karıştığı, insanların hak diye batıla rağbet edip, batıl diye hakka tepki göstererek dışladığı bu
zor ve sisli dönemde bize yardım et. Hakkı bize ve herkese göster.

Ya Rabbi!... Tüm insanlara ve kardeşlerimize karşı kalbimize sonsuz bir sevgi yerleştir. Ancak bu sevgi bizi adaletsizliğe ve sevdiğimizin hatasını görmemeye sevk etmesin.

Ya Rabbi! Bugün dünyanın dört bir yanında bölük pörçük olan Müslümanlara birlik beraberlik ve vahdeti nasip eyle. Zulme, küfre, ve emperyalistlere karşı Ümmeti yek
vücut yaparak mücadele etmeyi nasip eyle.

Ya Rabbi!... Müslümanların topraklarını işgal ederek yer altı ve yerüstü kaynaklarını sömüren, bunun için her türlü mel’aneti işlemekten geri kalmayan zalimleri kahr-u
perişan eyle.
AMİN
Ey yerleri ve gökleri, dağları ve denizleri ile bütün kainatın ve kâinatta bulunan bütün mevcûdâtın sahibi Yüce Rabbim!
Huzuruna diz çöktüm, el açtım, boyun büküp Senden rahmet,
Senden merhamet ve Senden lütuf ihsan dilemeye geldim....
Bu âciz kulunun dualarını dergâhı izzetinde kabul eyle.
Ey her şeye kadir olan Rabb-i Rahimim!
Ey ezel ve ebed sultâtı Yüce Hâlikim!
Senin dergâhından daha büyük dergâh yok ki, oraya varayım...
Senin huzurundan daha yüce huzur yok ki, oraya durayım...
Ve Senin kapından daha yüce kapı yok ki,onu çalayım...
Çaresizim bîtabım, âciz ve perişanım.
Yâ Erhâmerrahımın! Sana sığındım, Sana güvendim, sabır ve tevekkülle Sana yöneldim.
Beni şaşırtma. Beni yanlış yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle.Şerden uzak, hayra yakın eyle, ALLAH'IM!
Amin, Amin, Amin.......

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
canım yanıyor ALLAHIM

canım yanıyor ALLAHIM

--------------------------------------------------------------------------------
Canım yanıyor ALLAH'ım....

Canım yanıyor,içimde bir sızı nedenini bilmiyorum
Adı sensizlik belki
Yada ulaşamamak ,ağlayamamak derinden,
Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak
Yönelememek sana içten bir aşkla
Canım yanıyor ya Rabbel alemin
Bir sızı var anlayamadığım,
Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin
Adını koyamadığım,
Bugün gitmek istedim buralardan
Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için,
Çıktım viran şehrimden;daha fazla gidemedim nedense,
Bir yağmur başladı sessizce,ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime,
İrkildim Ya Rabbelalemin,rahmetine kavuştur beni,
Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım,
Bir güvercin gördüm sırılsıklam;EL-CELİL dedi içimdeki sese,
Ne büyük.ne yücesin;yüceliğinle derman ol derdime,
Islandım,yorgunum birde acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAHIM
Bir çocuk tebessümünde,bir yaprağın vedasında mevsime,
MALİKÜ’L-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte
Sen her şeyin tek sahibi ALLAHIM,
İçimde bir uçurumken hayat,üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım
EL-MÜHEYMİN sesi kulağımda,
Sen aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAHIM,yardım et bu kuluna,
Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum,bir dağa bakıyorum bir mahlukata
Hepsi rükuda hepsi kıyamda
Çiçekler,otlar,toprak secdede
En küçük mahlukat zikirde,insanlık ise gaflette
YA HALIK diyor tabiat;adem ise hüsranda,azapta
Ey incelik,lütuf sahibi EL-LATİF
Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS
EY adalet sahibi EL-ADL
EY büyüklük sahibi EL-AZİM
EY merhamet sahibi ER-RAHMAN
Nereye baksam,nereye dönsem sen tecelli ettin,
Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış,
her şey sende yaşarken;İnsanlık nefsinde ölmüş
Her yer sende iken,insanlık her yerde viran olmuş,
Bu viran şehirde,divane dünyada yalnız bırakma bizi
UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAHIM...........
Bizi bize bırakma ALLAHIM

Taner KUŞİOĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
herkese duam

herkese duam

Allah im sana herşey için şükürler olsun dualarimizi kabul eyle günahlarimizi bagişla sen afedensin afetmeyi seversin sen bizleri afeyle iki cihanda aziz eyle tüm hastalarimiza şifa dertlilerimize deva boçlularimiza edlar nasip eyle bizi sev kullarini seven ve kullarinin arasindan sevilen kimse yap allah im hakkimizda herşeyin hayirlisini nasip eyle rahmetini ve merhametini üzerimizden esirgeme amin.

avsar

Kayıtlı Kullanıcı
Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey izzet ve ikram sahibi olan!

Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH'ımız!

Halimizi düzelt, işlerimizi güzelleştir, bizi bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefislerimizin arzularından, saptıranların saptırmasından bizi koru ey Rabbimiz!

Ya Rabbi!

Bizi çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimizi düzene koy. Hayırlı nimetlerimizi sonuna erdir.

Ya Rabbi!

Ömrümüzün son zamanlarında, ölüm anında kalbimizi ve dilimizi imanla doldur. Bize son anda; şehadet ederiz ki, ALLAH birdir ve yine şehadet ederiz ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

Amiinnnnn............

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
amin Amin Amin...

Rabbim Razi Olsun Ablacim
Hayirli Geceler

adeseda

Kayıtlı Kullanıcı
***günün duası***

***günün duası***

"Yâ Rabb, muhakkak ki ben kendime çok zulmettim; yani çok günâh işledim. Günahları ise ancak sen afv ü mağfiret edersin. Hakkıyle gafûr ve rahîm ancak sensin. Beni kendi indinden bir fazl u keremle afv ü mağfiret eyle ve bana lutf u ihsanınla merhâmet eyle."

:] amin amin amin

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
"Yâ Rabb, muhakkak ki ben kendime çok zulmettim; yani çok günâh işledim. Günahları ise ancak sen afv ü mağfiret edersin. Hakkıyle gafûr ve rahîm ancak sensin. Beni kendi indinden bir fazl u keremle afv ü mağfiret eyle ve bana lutf u ihsanınla merhâmet eyle."

:] amin amin amin

amin amin amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt