Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

hilal_nur

Kayıtlı Kullanıcı
Eline yüreğine sağlık kardeşim, doğru sizinde dediğiniz gibi geçirdiğimiz 1 saniyeyi dahi geri almamız mümkün değil, öyle ise ne kadar süremizin kaldığını bilmediğimiz ömrümüzü hem bu dünya hemde ahiretimizi düşünürek hayırlı bir şekide geçirmeyi çalışmalıyız.Çünkü bu saniyelerin bize sorulacağını unutmadan.RABBİM hepimize hayırlı ömürler geçirmeyi nasip etsin.ALLAHA emanet olun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım! Yapabildiğim tek şey şu anda gözyaşlarımla birlikte elimi açıp sana yalvarmak.

Yalvarıyorum hidayet nasip et onlara.
Asıl mutluluğu ver onlara ve onlar gibilere.

Ver onlara Allahım sevgini!
Yağdır Rahmetini!

Ve beni de bütün müslüman kardeşlerimi de affet Rabb;im

affet Rabbim

AMİN AMİN AMİN YARABBİM

HAYIRLI AKŞAMLAR

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım! Yapabildiğim tek şey şu anda gözyaşlarımla birlikte elimi açıp sana yalvarmak.

Yağdır Rahmetini!

affet Rabbim

AMİN AMİN AMİN YARABBİM

HAYIRLI AKŞAMLAR

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Seni tanıma mutluluğunu, Seni dost edinme mesutluğunu yaşayamayanlara,
Onların elleri açılmak istemiyor mu Sana? Onların kalpleri özlem duymuyor mu Sana?

Onların dilleri Sen'in adını zikretmek istemez mi?

Onların bütün uzuvları Seni ister biliyorum ama nedir onlara bu hasreti çektiren, nedir Sana kavuşmalarını engelleyen?

Nedir onları Sen'den alıkoyan?

Ey güzeller güzeli Rabb'im,
Ey Allah'ım!
Ey duaları geri çevirmeyen Rahman!
Sana bütün gücümle, bütün kalbimle ve kalbimin tercümanı olan gözyaşlarımla yalvarıyorum.
Seni tanımayan biçarelere de göster kendini. Tattır onlara sevgini.
Bilsinler ne büyük bir aşk olduğunu.
Bilsinler Senin alemlere Rahmet olan Rasülünü.
Bilsinler Senin affediciliğini. Onlar da gelsin Senin mağfiret kapına.
Onlar da istesin Seni bizim istedigimiz gibi.
Rabb'im hayatında hiç Sana ibadet etmemiş, içinde hiç Allah aşkı olmayan,
imana susamış ama susuzluğunun kaynağını bilmeyen bu insanlara hidayet nasip et ne olur!

Ne olur Allah'ım;..

Senin içime koyduğun sevgiyle sevdim ben onları. Senin rızan için arkadaş dedim onlara.

Rabbim ben sadece bu dünya icin sevmiyorum.
Sevdiğim herkesi ahirette de birlikte olayım diye seviyorum.
Sana gelirken onlarla birlikte geleyim diye seviyorum. Yani herkesi seviyorum Sen;den ötürü.

Allah;ım! Ya sarılırsa yakama, ya bana derse o Büyük Günde, Neden anlatmadın bana Rabbini?
Neden anlatmadın bana cennet-cehennemi? Neden Rahmet Peygamberinden söz etmedin?
Neden bu ilahi düğüne beni de davet etmedin?

Sen benim arkadaşım değil miydin?

Hani arkadaslar birbirlerine herşeyi anlatırlardı. Sen bana neden anlatmadın?

Bana neden bugünden haber vermedin? Neden, neden, neden?"
Allah'ım!! Ben ne yaparim bu soruların karşılığında? Ne cevap veririm, nasıl dayanırım?

Omuzlarım kaldırır mı bu yükü?
Öyle bir yük, öyle bir yük ki Sana ve Rasülüne kavuşmanın sevincini yaşatmayacak bana.
Çünkü bir şeyleri eksik bırakmışım ben dünyada. Haketmemişim ben bu sevinci..
Tam Sana kavuştum derken bu arkadaşımın hakkının altından nasıl kalkarım,
nasıl öderim bu vebali?

Rabbim Sen istersen, Sen ol dersen ne olmaz ki! Allahım onları da aramıza kat.
Onları da Sana yönelt. Onlar da sevsin Seni. Seni sevince zaten bulacak bütün güzelliği,
bütün doğruluğu.

Seni sevince ölümü de sevecek, peygamberleri de sevecek. Herşeyi, herkesi sevecek.
Seni seven neyi sevmemiş ki? Ben acizim, birşey yapamıyorum duadan baska.
Elimden fazlası gelmiyor. Senin sevgini yine ancak Sen koyarsın onların kalbine.
Sen yöneltirsin onları kendine.

Yağdır Rahmetini!

affet Rabbim

affet Rabbim

affet Rabbim

affet.....

(alinti)

AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNİZE SAĞLIK ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN...:(

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Amin..amin Ya Rabbi !..

Amin..amin Ya Rabbi !..

ÖZLÜ BİR DUA

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

--------------------------------------------------------------------------------
www.nihathatipoglu.com | Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu | İslam, Kur'an, Hz. Muhammed (SAV), İlahiler, Sohbetler, İslamiyet Gerçekleri

A M İ N

alıntıdır

EsSelamuAleyküm Nihal Kardeşim;
Ya Rabbi cümlemizi duadan mahrum-aciz bırakma.. Sana'dır yönelişimiz..Sana'dır niyazımız.. Sen bizleri Rahmetinden uzak-biçare bırakma..
Bu güzel dualara yeniden "AMİN" demek ihtiyacı hissettim Kardeşim..Allah(CC) razı olsun..Rabbim hayra vesile kılıp..hasıl olan sevaptan Sizi nasibdar kılsın inşaAllah..

Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
SELAMETLE

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
şefaat ya rasulullah

şefaat ya rasulullah

Allahım, Ademe, Nuha,İbrahime,Musaya, Eyyuba, Yunusa, İsaya ve Habibin Muhammede(salavatın hepsine olsun)sana dua ettiklerinde icabet ettiğin isimlerin, bütün güzel isimlerin, Nurun ve Cemalin hakkı için şu anda kalpleriyle senden bir rahmet esintisi bekleyen bütün kullarına rahmet et.
bu ortamda amin diyenlerin hepsine ve dua ettiklerine de rahmet et ve işlerinin halledilmesini sen üzerine al. çünkü sen herşeye güç yetirirsin"
"Allahım kulların kapına yönelmiş sıkıntılar ve korkular içerisinde yardımını umuyorlar. sen hepsine yardım et çünkü sen merhametlilerin en merhametlisisin"

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN...AMİN...AMİN...
kardeşim ALLAH senden razı olsun...Dua etme arzusu gelince DUA edin. Çünkğ bu DUAnın kabul olunacağına işarettir(Tirmizi)

ALLAHım sizleri duası kabul olunanlardan eylesin ve bizleri rahmetinden, Peygamber efendimizin şefaatinden mahrum eylemesin...selametle kalın...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım, Ademe, Nuha,İbrahime,Musaya, Eyyuba, Yunusa, İsaya ve Habibin Muhammede(salavatın hepsine olsun)sana dua ettiklerinde icabet ettiğin isimlerin, bütün güzel isimlerin, Nurun ve Cemalin hakkı için şu anda kalpleriyle senden bir rahmet esintisi bekleyen bütün kullarına rahmet et.
bu ortamda amin diyenlerin hepsine ve dua ettiklerine de rahmet et ve işlerinin halledilmesini sen üzerine al. çünkü sen herşeye güç yetirirsin"
"Allahım kulların kapına yönelmiş sıkıntılar ve korkular içerisinde yardımını umuyorlar. sen hepsine yardım et çünkü sen merhametlilerin en merhametlisisin"

amin.amin.aminn
yuce rabbim peygamber efendimizin sefaatinden mahrum etmesin bizleri insaallah..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

EsSelamuAleyküm Nihal Kardeşim;
Ya Rabbi cümlemizi duadan mahrum-aciz bırakma.. Sana'dır yönelişimiz..Sana'dır niyazımız.. Sen bizleri Rahmetinden uzak-biçare bırakma..
Bu güzel dualara yeniden "AMİN" demek ihtiyacı hissettim Kardeşim..Allah(CC) razı olsun..Rabbim hayra vesile kılıp..hasıl olan sevaptan Sizi nasibdar kılsın inşaAllah..

Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
SELAMETLE

aleykümselam Talip abi duanıza AMİN...AMİN...AMİN...
ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
RABBİM cümlemizi bu dünyadan şehadet ve iman ile çıkarsın...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Her nefes hayat dolu. Her nefes önemli. Bir tanesi bile heba edilemeyecek kadar önemli. Artık insanoğlu saliselere bile değer yüklenebileceğini gösterdi. 100 metre koşucuları, saliselerle rekor kırıyor. Bir salise içine bir “amentü” sığıyorsa, bir nefes, insanı küfürden alıp imana getirecek kadar önemli demektir.

Her nefesi, onu bize emanet olarak veren Varlığı hoşnud edecek biçimde istimal etmeli.

Yarın önümüze çıktığında, ömrümüz bizden hesap sormamalı.

Bu yazıyı okuyuncaya kadar ömür sermayeniz ne kadar eridi acaba?

Dilerim, ahirete göçerken onu ikram eden hoşnud olmuştur.

esselamü aleyküm...
emeğinize sağlık Rabbım razı olsun sevabını yazsın... sanıyemızı, dakıkalarımızı Rabbımın rızasını kazanmak için dolu dolu geçirmeye çalışalım inşaAllah .. zaman akıp gıdıyor... ölüme her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz...oyüzden Allah aşkıyla geçirelım inşaAllah...a.e.o hayırlı gunler...

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
esselamü aleyküm...
emeğinize sağlık Rabbım razı olsun sevabını yazsın... sanıyemızı, dakıkalarımızı Rabbımın rızasını kazanmak için dolu dolu geçirmeye çalışalım inşaAllah .. zaman akıp gıdıyor... ölüme her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz...oyüzden Allah aşkıyla geçirelım inşaAllah...a.e.o hayırlı gunler...
A.S HER VAKTİNİZİ ALLAH AŞKIYLA GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.HAYIRLI GÜNLER

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
1. ÖMRÜNÜ NERDE TÜKETTİN?
2. GENCLIGINI NEREDE ÇÜRÜTTÜN?
3. MALINI NEREDE KAZANDIN?
4. MALINI NEREDE HARCADIN?
5. ALLAH YOLUNDA NE YAPTIN?

Bu sorulara vereceğimiz cevapların bizleri Cennete ulaştırması duası ile...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum

emeğine gönlüne sağlık kardeşim cok güzelmiş amin... ecmain..

fii emanillah..

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine yüreğine sağlık çok güzel bir dua rabbim günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin AMİN AMİN...​

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı

AMİNNN ELİFÇİĞİM ELLERİNE SAĞLIK.A.E.O

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt