Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ve gülkoksam evlendi..ve gülleri soldu (2 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ben olsam napardım?
sözlüyüm ve evimiz ayrı olacak inşallah. ha bi ihtimal oldu ki iş konusunda sıkıntıya düştük yada iş kapımız kapandı ve beraber yaşamak zorunda kaldık. ben razı olurdum. tabiki sıkıntıları var ama karşılıklı sevgi saygı olursa sıkıntı olmaz. ve bi süre için sabredicen buna
Allah bi kapı açacaktır mutlaka. sen işini O'na bırak.

haa eğer sen konuşulanlara kulak asıp o yüzden huzursuzluk çıkartıyosan o daha acı
senin eşinin yanında olup o konuşanlara "eşim nerde ben orda ben onunla olduktan sonra heryerde mutluyum" deyiversen herkesin çenesi kapanır. millet zaten konuşacak şey arar sen onlara fırsat vermeyip eşinin yanında duracaksın millette dicek ki helal olsun..

aslında öle demek lazım ama hani onlarda kötü niyetle demiyor canım yoksa ben çok şey derim de...konusu açılınca iyilikçe sölüyolar ev üstüne ev olmaz die..ama bana batıyo işte yinede ....hayırlı olsun buarada

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşimiz...

Sizin yazdıklarınızı ve size cevaben yazılanları okudum.
Öncelikle tüm kardeşlerimizden Allah Celle Celalüh razı olsun ki SABIR tavsiye etmişler..

Evet.. Yaşadıklarınız nefse zor , ağır gelen şeyler.
Nefs dünyalık istiyor... Nefs rahatlık istiyor...

Ancak ..
Sabır olmadan huzur olmaz , mutluluk olmaz. Özveri olmadan sevgi büyümez , yeşermez , güzelleşmez.
Hayat imtihanınızda eşiniz yoldaşınız oldu artık. Önemli olan bu imtihanı el ele , omuz omuza en güzel şekilde geçebilmek.
Geçmişe baktığınızda birbirinize karşı utançlarınız olmadan hayatın zorluklarını göğüsleyebilmek.

Benim annem babam , eşimin anne babası ayrımını yaptığınız sürece eşinizin ailesini benimsemeniz dolayısıyla da mutlu olmanız mümkün değil.
Siz evlenerek ailenizi genişlettiniz. Kendinize ikinci bir anne baba edindiniz. Ne mutlu size , kıymetini biliniz.

Ve.. Naçizane önerim.. Bir de olaya diğer taraftan bakınız.
Sizin tabirinizle eşinizin anne ve babası da evini bir başka insanla paylaşırken benzer huzursuzlukları yaşıyor olabilirler ; onların da hayatlarına kısıtlamalar gelmiş olabilir.
Eşiniz de sizin sıkıntılarınızı hissedip üzülüyor olabilir.
Yani.. Burda önemli olan Empati kurabilmek ve hoşgörülü olabilmek.

Yazdığınız mesajlarda anlaşılıyor ki siz durumu kabullenememişsiniz , durumunuzdan yakınıyor ve kurtulma yollarını arıyorsunuz.
Eğer ki insan kendi için birşey yapamazsa ,dışarıdan hiçkimse onun hayatında değişiklik yapamaz.
Yani siz ''Ne yaparsam ilişkilerimi düzeltebilirim , yuvamda huzuru bulabilirim?'' diyeceksiniz ki hayatınız yoluna girsin.
İlişkileri kırıp dökmek çok kolay , düzeltip güzelleştirmek zordur. Biz Efendimizden zoru başarmayı öğrendik.

İnşaAllah kendiniz için , eşinizle kurmuş olduğunuz yuvanız için , geleceğiniz için doğru kararlar alıp uygular ve mutluluğa ulaşırsınız.
Aksi takdirde, bize sadece sizin huzurunuz için dua etmek kalır.

Hayırlı günler dilerim kardeşimiz.

ben bu evde huzuru sağlayacak yolu biliyorum güleryüz o da....ama elimden gelmiyor onu bile yapamıyorum

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
seni hatırladım kardeşim ikimizde nişanlıydık ve sohbetlerimiz oldu..sende evlendin demek..allah mutlu etsin yuvanda..nekadar şanslısın ayrıca onu da belirtmek istedim.....kendi düzenin var ...çok güzel bir duygudur eminim......evet aynı evde oturmak konusunda çok büyük bir cahillik yaparark çok net bi şekilde kararımı yazıyordum burda...hiçbişey görmüyodu gözüm..ama çok büyük cahillik ettim......kaderimi kendim çizdim ama eğri çizdim......yine şükrediyorum eşim var......anayı babayı bıraktım geldim ona sğındaım...allah başımdan esik etmesin...yapacak bişey yok alışmaya çalışacağım....dua ediyorum...ama en çok da bebek için ediyorum canım..şimdi 4444 tefriciyeye başladım onu okuyorum.....allahım yardım etsin inşallah

Allah celle celaluhu razı olsun canım, sağolasın..
Ben de çok zor günler geçirdim..
Rabbime binlerce kez hamdolsun geride kaldı hepsi..
Alışmaya çalış kardeşim. Kendini kötü düşüncelerden sıyır, at bir kenara..
Hiçbirşeyin huzurunu bozmasına izin verme..
Yaptığımız her bir iyilikte, kayınvalide ve kayınpederimize karşı yaptığımız her iyi hareketimzde,
yardımda bulunmamızda, tebessümümüzde Rabbimizin rızasını düşünürsek biz kazançlı çıkarız.
Bunu hepimiz için söylüyorum. Sadece senin için değil..
Berat ablam çok güzel söylemiş.. Gönlüne bereket.. Üzerine söyleyebileceğimiz pek de birşey yok..
Rabbim yuvanızdan imanı, duayı, sabrı eksik etmesin kardeşim..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Siz sürekli negatif olarak bunu düşünürseniz huzursuz olursunuz hatta sinirleriniz bozulur.
sizinde eviniz olacaktır ama o güne kadar kendinizi yıprattıktan sonra ne anlamı kalır ki :)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin gülleriniz solmamış ki...

Ben kokusunu buradan alabiliyorum. :a12:

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin gülleriniz solmamış ki...

Ben kokusunu buradan alabiliyorum. :a12:

Harikasın Seda! işte bu, gülün kokusu bitmez...
İman nuru olmadan bu iş çözülmez..(Rabbine sığınsın iyice))
Rabbim harikasın...bilmeyenlere ne demeli sence???

İmtihan dünyan bu ise, sana Razıyım YARATAN (herkes dermi sence??) zor işte, bilmeli hakkı bence zaten ne sorun kalır, ne dert bence
Hamuş! yüreğime seslensen iyice...Var git derdini seslen evrene...Evet , benim derdim anca kurda, kuşa, evrene sunulmalı bence..

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardesim
Önce düsün hayat ne kadar
Sonra düsün sınavın cokmu cetin üstünde bombalar mı patlıyor aclıktan karnına tas mı baglıyorsun
yada vücudunda amansız bir hastalık mı var yalnızca düsün bu durumu yasayan kardeslerimiz var....bizler yalnızca sımarıgız deil mi
Belki duymak istedikleriniz bu deil ama imtihandasın kardesim ve sana bu sınav en sevgiliden geldi.....

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardesim
Önce düsün hayat ne kadar
Sonra düsün sınavın cokmu cetin üstünde bombalar mı patlıyor aclıktan karnına tas mı baglıyorsun
yada vücudunda amansız bir hastalık mı var yalnızca düsün bu durumu yasayan kardeslerimiz var....bizler yalnızca sımarıgız deil mi
Belki duymak istedikleriniz bu deil ama imtihandasın kardesim ve sana bu sınav en sevgiliden geldi.....

imtihandımıyım yoksa bu yolu kendimmi seçtim kendimmi geldim bu yola bilmiyorum...
arkadaşlar yorumlarınızı özenle okudum yine teşekkür ederim her bir akıl fikir için..
geç yazıyorum özür dilerim biliyosunuz durumumu...bugünde anca şimdi bitti işim..anca oturabildim yerime...inanın çok yoruldum...ama elim kolum bağlı..sabretmeye çalışıyorum işte.........kayınpeder konusunda hala aynıyım bi değişiklik yapamıyorum...elimde değil........hala o gelince odaya kapanıyorum.........bugün kananamla oturup konuştuk .....senden bişe isticem dedi birbiize bazı istekleriizi söledik kırmadan...söyle anne dinliyorum dedim...baban gelince bi hoşgeldin bi güleryüz hal hatır falan sor dedi................odaya kapanıyosun üzülüyor dedi....bende dedimki anne ben kendi babama da hoşgeldin demezdim ilgilenirdim her akşam işten gelince ayaklarını ufalardım ama hoşgeldin falan bunları yapamıyoum dedim..herkezin yapısı farklı benide böle abul edin dedim.....ben insanlarla fazla ilgilenmeyi sevmiyorum dedim...babama böle söle dedim...birde kaynatam şeker hasta sanırım şeker hastalı çok alıngan olurmuş...o da çock gibi ..hemde kız çocuğu.......nazlı garip bi insan........dedimki babam bayağa bi alıngan dedim...sen benim yapımın böle olduğunu söle boşuna üstüne alınmasın dedim üzülmesinler die..o da tamam dedi.......şuan yine odamdayım ......işte böyle arkadaşlar ......

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Kendin seçmedin canım ama bu senin kaderin, de ki bu ne?? İsyan mı etmeliyim?? Düşün Rabbinden neler istedin??
Ne olmayı, neler olmasını diledin??? Bu sana gerekli diyelim sonucu ne olmalı?? Hakka isyan mı???
Ben Hakka isyan etmiyorum ki.... Peki eşine,? ailesine kaynatandan hizmet edip Allah razı olsun'' senden diye duasını alsan fena mı olurdu??
Yinede konuşmaya anlaşmaya çalış , yardım al yahu sevdiğin insanlardan tabiki Allah'ın rızasına razıysan... dikkat et, bu yol dikenlidir,
öyle rahat olur mu??? Cennet kolay kazanılır mı?? Tersine çevir kendini kaynatanın yerine koy, seni sevmeyen , senden kaçan bir insanla aynı evde oturmak! hemde ihtiyacı olan sensin , yada eşin bilerek geldin, direnseydin, evlenmeseydin, razı oldun , bari onları mennun etseydin...
İnşallah olacak , anlayacaksın, umarım çabuk anlarsın...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Pardon birde ilave edeyim, bu yorgunlukların hiç canım, sen gencsin, bu yaptıklarının iki mislini yapsan yorulmazsın, neden mi?
İnsan severse hiç sorun değil, seni yoran sevmediklerin...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Kendin seçmedin canım ama bu senin kaderin, de ki bu ne?? İsyan mı etmeliyim?? Düşün Rabbinden neler istedin??
Ne olmayı, neler olmasını diledin??? Bu sana gerekli diyelim sonucu ne olmalı?? Hakka isyan mı???
Ben Hakka isyan etmiyorum ki.... Peki eşine,? ailesine kaynatandan hizmet edip Allah razı olsun'' senden diye duasını alsan fena mı olurdu??
Yinede konuşmaya anlaşmaya çalış , yardım al yahu sevdiğin insanlardan tabiki Allah'ın rızasına razıysan... dikkat et, bu yol dikenlidir,
öyle rahat olur mu??? Cennet kolay kazanılır mı?? Tersine çevir kendini kaynatanın yerine koy, seni sevmeyen , senden kaçan bir insanla aynı evde oturmak! hemde ihtiyacı olan sensin , yada eşin bilerek geldin, direnseydin, evlenmeseydin, razı oldun , bari onları mennun etseydin...
İnşallah olacak , anlayacaksın, umarım çabuk anlarsın...

bilmiyorum melisa hiçbişey bilmiyorum ..evlenmeseydim diyorum.......ama allaha çok dua etmiştim çok yalvardım..ki hiç demedim ki beraber oturmak hayırlıysa olsun değilse olmasın bu iş.......aynen böyle istedim ...dikkat edin arkadaşlar nasıl dua ediyosak rabbim aynen öyle kabul ediyor dua ederken doğru şeyler isteyin....o evin gelini olmalıyım hırsıyla çıktım yola...şimdi ise kabullenemiyorum bu evin gelini olduğumu.......kaynanamın bütün işleri bana yıkması ve hergün başım ağrıo tabsiyonum düştü boğazım ağrıo demesi beni çok bunalttı.ya bilmiyorum yaa ben çok yanlış yaptım...eşimi seviyorum ama sevgi yetmiyor bu işler için...beraber oturunca eşinden eşinin ailesinden soğuyosun diyoşardıd a inanmıyodum........al işte duaların kabul oldu gülkoksam..al sana beraber yaşamak.......ama yinede eşimle beni kavuşturduğu için rabbime şükürler olsun....sadece herşey daha güzel olabilirdi....en azından evliliğin hizmetçilikten ibaret olmadığını düşünürdüm

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Pardon birde ilave edeyim, bu yorgunlukların hiç canım, sen gencsin, bu yaptıklarının iki mislini yapsan yorulmazsın, neden mi?
İnsan severse hiç sorun değil, seni yoran sevmediklerin...

yoruluyorum işte bilmiyorum gün boyu ayaktaım anca kaynatamın geliş saatinde odamda yatabiliyorum saolsun kaynana ben gelince elini eteğini çeti işten güçten....bende sinirleniyorum kocasına bari yaptığım yemeği versin diyorum ..odaya çekiliyorum..gerçi ozamanda kaynata üzülüyo ama bende şaştım napcamı...insanları memnun etmek için mi evlendim ben yaa nerde benim memnuniyetim....birde ben evet bu evi sevmediğim için belkide bana işler çok görünüyodur....çünkü benim evim değil..benim düzenim değil...geldiğimden beri tanımadığım bir evi ve düzeni temizliyorum...bana ait hiçbişe yok bu evde..nasıl seveyimki..tamam eşimin ailesinin evi ama yinede olmuyor melisacaım inanki sana kolay gelior şuanda ama beni anlayabilmen için benim gibi olman lazım....empati kurarmısın ve bana beraber otursaydın yapabileceklerini özetlermisin

~seccadem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

Sabahın/cumanın hayrı ve bereketi ile müsaade edersen düşüncelerimi paylaşmak istiyorum :)

çiçeği burnundasın henüz ;) ve o çiçek gözlerinide kapatmış sanırım aralayı ver o çiçeği indir biraz aşağıya ve gerçekleri gör artık güzelkardeşim.

Vefa olmadan ,cefa olmadan , özveri olmadan emek harcamadan olur mu .?

Bak sen henüz yolun başındasın ve hayatının başında yığınla hayallerin
Şiddetli arzu ve hevesin var…..

Buna rağmen;

Türlü eza ve cefa ile bir evlat yetiştirmiş ve nihayet evlatlarının mürüvvetini görmüş kayınvalide ve kayınbabacığının da hayallerivar . ve onların hayalleride sensin .(gelinlerinden güleryüz ile elinden bir bardak çay içmek bir kap yemek yemek ) ama ne yazıkki senin hayallerinde onlar yok . sen’den başka bir şey yok evladının olmasını bile kendin için istiyorsun .

Hayata biraz müsaade etsen olmaz mı ? sıranı bekle yahu ! :)

Aza Kanaat etmek , elindekiyle yetinmek . her şeye olumlu bakmak iyidir . şimdi takındığın tavır ve davranışlar geleceğinişekillendirecek . kanaat ,şükür vefa özveri birer Burak olacak senin için tercih senin tam terside olabilir. cenab-ı hak şükürsüzleri sevmez.

Yuvan hayırlı olsun .

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah gülüm ya bu ne böle şok oluyorum yazdıklarını okudukça tamam herkesin fıtratı farklı ama bide şurdan bak ya eşinin aileside seni anlamasaydı... ya kaynanan her yaptığına bir kulp bulsaydı beğenmeseydi ya hiç birşey yapmana izin vermeseydi ya kaynatan bağırıp çağırıp seni küçük düşürseydi, eşinle aranı bozmaya çalışsalardı ki inan bana sana yemin edebilirim 100 kişide 2 kişi anca vardır senin kiler gibi davranan bak anlıyolar sende biraz sıcak davran insanlara belliki kaynatan sana samimi olmaya seni kızı gibi görmeye çalışıyo sende onu çok samimi diye kınıyorsun... inan benim eltim 5 yıl boyunca kaynanam kaynatam artı kaynatamın babasıyla oturdu ki adam yüz yaşındaydı ve tam yatak odalarının önünde uyuyordu yinede eşim için dedi katlandı kaynatamız herşeye konuşur yeni yeni açılıyod bize ama bende onun gönlnü almaya çalışıorum oturuyorum kounşuyorum bi bakıyorum ki adam beni kızı gibi sevmiş.. bence onlar seni kızı gibi görüyo ama sen ... baştan biliyodun herşeyi ne güzel yazmıştın nasıl davranmalıyım diye... hem ne demek eve gelene hoşgeldin dememek yakışırmı senin gibi inançlı bir kıza bi yap bakalım rahat ol baban o senin sen kendini kasa kasa daha kötü yapmışsın kusura bakma ama ben senin yaptığın gibi eve kaynatam gelince odaya kapansam eşim beni aynı gün boşar çok sevmesine rağmen çünkü bu birazda ayıp canım yapma biraz alış...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

Sabahın/cumanın hayrı ve bereketi ile müsaade edersen düşüncelerimi paylaşmak istiyorum :)

çiçeği burnundasın henüz ;) ve o çiçek gözlerinide kapatmış sanırım aralayı ver o çiçeği indir biraz aşağıya ve gerçekleri gör artık güzelkardeşim.

Vefa olmadan ,cefa olmadan , özveri olmadan emek harcamadan olur mu .?

Bak sen henüz yolun başındasın ve hayatının başında yığınla hayallerin
Şiddetli arzu ve hevesin var…..

Buna rağmen;

Türlü eza ve cefa ile bir evlat yetiştirmiş ve nihayet evlatlarının mürüvvetini görmüş kayınvalide ve kayınbabacığının da hayallerivar . ve onların hayalleride sensin .(gelinlerinden güleryüz ile elinden bir bardak çay içmek bir kap yemek yemek ) ama ne yazıkki senin hayallerinde onlar yok . sen’den başka bir şey yok evladının olmasını bile kendin için istiyorsun .

Hayata biraz müsaade etsen olmaz mı ? sıranı bekle yahu ! :)

Aza Kanaat etmek , elindekiyle yetinmek . her şeye olumlu bakmak iyidir . şimdi takındığın tavır ve davranışlar geleceğinişekillendirecek . kanaat ,şükür vefa özveri birer Burak olacak senin için tercih senin tam terside olabilir. cenab-ı hak şükürsüzleri sevmez.

Yuvan hayırlı olsun .

allah razı olsun kardeşim okadar güzel yazmışsınki senin bu yazını defalarca kez okudum beynime kazmak için...ve herokudğumda sıcaklık hissediyorum bu eve....kaynanam diyo zaten ne hayellerim vardı diye..........oda hayal kırıklığı yaşıo bende......ama bence kaynanamın hayalleri gelin iş yapsın ben oturayım gelin yemek yapsın ben oturayım gelin babasna ve bana yemek hazırlasın.......onun hayali hizmet ettirmekmiş gibi geliyo bana.böle düşündükçe hepten zıtlaşıyorum .....kaynatama yemek verme sorununu hala aşamadım ...sadece birkere aştım oda evin huzuru olsun diye ..ben yemek hazırlarken kaynatamın gözleri doldu bböyle ol canımı al dedi....oturdum yanına konuştum o yerken..baba beni yanlış anlama benim yapım bu dedim senle ilgisi yok dedim beni böle kabullenin nolur dedim....neyse o akşam herşey çok güzeldi ..ozaman anladımki bu evin huzuru benim elimde......o da güleryüz hizmet fıkır fıkır olmak şakacı olmak........ama yapamıyorum.....içimden gelmiyor...alahıma dua ediyorum bana bu evi ve bu insanları sevdir diye.......içimde bi gram sevgi yok anlayamıyorum yaaa.....önceden böyle değildim ...seviyorum diyodum..seviyodum da..ama şimdi niye böyle oldu bilmiyorum..belkide yaşadığım hayal kırıklığı beni böle yaptı......çok çaresizim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim okadar güzel yazmışsınki senin bu yazını defalarca kez okudum beynime kazmak için...ve herokudğumda sıcaklık hissediyorum bu eve....kaynanam diyo zaten ne hayellerim vardı diye..........oda hayal kırıklığı yaşıo bende......ama bence kaynanamın hayalleri gelin iş yapsın ben oturayım gelin yemek yapsın ben oturayım gelin babasna ve bana yemek hazırlasın.......onun hayali hizmet ettirmekmiş gibi geliyo bana.böle düşündükçe hepten zıtlaşıyorum .....kaynatama yemek verme sorununu hala aşamadım ...sadece birkere aştım oda evin huzuru olsun diye ..ben yemek hazırlarken kaynatamın gözleri doldu bböyle ol canımı al dedi....oturdum yanına konuştum o yerken..baba beni yanlış anlama benim yapım bu dedim senle ilgisi yok dedim beni böle kabullenin nolur dedim....neyse o akşam herşey çok güzeldi ..ozaman anladımki bu evin huzuru benim elimde......o da güleryüz hizmet fıkır fıkır olmak şakacı olmak........ama yapamıyorum.....içimden gelmiyor...alahıma dua ediyorum bana bu evi ve bu insanları sevdir diye.......içimde bi gram sevgi yok anlayamıyorum yaaa.....önceden böyle değildim ...seviyorum diyodum..seviyodum da..ama şimdi niye böyle oldu bilmiyorum..belkide yaşadığım hayal kırıklığı beni böle yaptı......çok çaresizim

ah güzelim ya niye böle yapıorsun okuyunca içim daralıyo... sen bi adım gitmişsin bak evin nasıl huzur dolmuş az sabır ve gayret bak nasıl güzel olacak herşey

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ah gülüm ya bu ne böle şok oluyorum yazdıklarını okudukça tamam herkesin fıtratı farklı ama bide şurdan bak ya eşinin aileside seni anlamasaydı... ya kaynanan her yaptığına bir kulp bulsaydı beğenmeseydi ya hiç birşey yapmana izin vermeseydi ya kaynatan bağırıp çağırıp seni küçük düşürseydi, eşinle aranı bozmaya çalışsalardı ki inan bana sana yemin edebilirim 100 kişide 2 kişi anca vardır senin kiler gibi davranan bak anlıyolar sende biraz sıcak davran insanlara belliki kaynatan sana samimi olmaya seni kızı gibi görmeye çalışıyo sende onu çok samimi diye kınıyorsun... inan benim eltim 5 yıl boyunca kaynanam kaynatam artı kaynatamın babasıyla oturdu ki adam yüz yaşındaydı ve tam yatak odalarının önünde uyuyordu yinede eşim için dedi katlandı kaynatamız herşeye konuşur yeni yeni açılıyod bize ama bende onun gönlnü almaya çalışıorum oturuyorum kounşuyorum bi bakıyorum ki adam beni kızı gibi sevmiş.. bence onlar seni kızı gibi görüyo ama sen ... baştan biliyodun herşeyi ne güzel yazmıştın nasıl davranmalıyım diye... hem ne demek eve gelene hoşgeldin dememek yakışırmı senin gibi inançlı bir kıza bi yap bakalım rahat ol baban o senin sen kendini kasa kasa daha kötü yapmışsın kusura bakma ama ben senin yaptığın gibi eve kaynatam gelince odaya kapansam eşim beni aynı gün boşar çok sevmesine rağmen çünkü bu birazda ayıp canım yapma biraz alış...

ablacım allah razı olsun yorumun için.......bende anlamıyorum kendimi neden bi güleryüz bi hoşgeldin deme neden bukadar ağırıma gidiyor.....neden onlarla yaşıyorumki diyorum.....neden eşimle biyere gittimde hesap vereyim.....neden çiçeği burnunda evliyken evliliğin tadına varamiyim.......neden rahat rahat eşime hizmet etmek varken birkaç kişiye daha bakayım.......neden sadece eşimin yiyeceği yemek varken birde kaynatamın yiyeceği yemeği düşüneyim........ben bunlar içinmi evlendim diyorum ......bukadar yıl gün saydım bunlar içinmiydi.......bumuydu evlilik.....vallahi ben bu evlilikten hiçbişey anlamadım

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ah güzelim ya niye böle yapıorsun okuyunca içim daralıyo... sen bi adım gitmişsin bak evin nasıl huzur dolmuş az sabır ve gayret bak nasıl güzel olacak herşey

ablacım ,gülüm
senin okurken için daralıo
benim içimde hissettiklerim?
nefes alamıyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bak bi de şu açıdan düşün sen baştan kabullendin tamam bilemezdin böle olacağını peki ya onlar? sürekli accaba ne yaptıkki böle oldu diyorlardır şimdi sana yakın olmaya çalıştıkça sen kaçıyorsun... ya onlarda sana zulmetselerdi eşini kışkırtsalardı hakaret etselerdi... seni anlamaya çalışıyorlar bak benim senden küçük bir kardeşim var ona söyler gibi söylüyorum sanada inan bana... hadi bi kaç gün onların istediği gibi senin de olmak istediğin gibi ol rahat ol evin gibi gör orayı... inan bana ne eşyadır evi ev yapan nede içinde olanlar sadece huzur... ayrı evin olabilirdi ama eşinle anlaşamazdın herkes senin eşyalarına evine özenebilirdi ama sen herkesin bir gram huzuruna hasret kalabilirdin ama huzurun var sen görmüyorsun bi dene söylediğimi o evin kızı ol bi kaç günlüğüne senin yerinde olmak isteyen inan bir sürü insan var

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt