bana yardım edin kardeşlerim çok zor durumdayım 2 hafta oldu evleneli eşimin ailesiyle beraber yaşamak bana çok zor geliyor..kaynanamdan kayınpederden herkezden soğdum yüzlerine bile bakmak istemiyorum kayınpederin işten gelceği vakit dünya bana zindan oluyor baba olarak göremiyorum yabancı bir adam olarak gördüğüm için böleyim çok iyi bana bi zorları yok da yinede kabullenemiyorum aynı evde yaşamış olduğumuzu ..kaynanam desem aşırı derecede çenesi var sürekli konuşuyor başımda fıttırmak üzereyim hiç rahat değ,lim...tek sevdiğim eşim bu evde....daha 2 hafta oldu ayrı eve çıkalım diye tutturdum 900 milyon maaşla geçinebiliriz değilmi...yada kredi çekip ev alsak falan..lütfen bana akıl verin yazdığınız yorumlar belki büyük bi rezaleti önleyebilir...özellikle kayınpederden nefret ediyorum yüzüne bile bakmıyrum noldu da bukadara böle oldum bilmiyorum ama onu baba olarak göremiyorum ....esmalara başlayacam ama hangi esma bu derdimin ilacı dır sizce...eşim sabret para biriktirip çıkcaz diyor ama yıllardır o para nasıl biriksin 20 milyarımız var sadece evler 90dan başlıo burda...nete de giremiyorum kaynananm laf yapar diye...bana yardım edin akıl verin büyük lafına çok ihtiyacım var gizli yazıyorum ..lütfen acil yardımlara ihtiyacım var ben şimdi ne yapayım