selamün aleyküm arkadaslar bizburda nasil onlain oldumuzu anlariz ve daha dogrusu hicbisi anlamadim yardimci olursaniz memnun olurum
selamünaleyküm ben yeni üye oldum buranın admini bana bi şekilde ulaşabilirmii benim için önemli olan bi soru sorucamda......
Selam Aleyküm bu avatar seçimini yapamadım ben yaa
pardon yapmışım yine yardım amaçlı yazılarınız için saolun dualarınızı eksik etmeyin inşaALLAH
S.A.SİTEMİZİN KULLANIMININ İLK ZAMANLARDA ALIŞMAK ZOR İSEDE YAPILAN EMEKLER İLE GÜZELE GİTTİĞİNE İNANIYORUM BAŞLARDA ELEŞTİRSEKTE ZAMALA ESKİYİ ARATMIYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM .
EMEĞİ GECENLERDEN ALLAH'RAZI OLSUN.
selamün aleyküm kardeşim üyeler yaptığınız iş ve yazılarınız icin puan verecek galiba bizlerde tam anlamadık cözmeye calışıyoruz bir deneyecem allaha emanet ol kardeşim
:G sağolasın..aeo
selamu aleyküm kardeşler.ben bir dönem kendini dinine adamış ağzımdan ALLAH ve MUHAMMED düşmeyen bir insandım.ama sonra şeytana kapıldım günah üstüne günah işledim
ama rabbim şahittir ki her günah ileyişimden sonra vicdan azabı beni yedi.şimdi kendimi herşeyden soyutlamaya çalışan bir günahkar olarak yolumu bulmaya çalışıyorum...iman tazelemem lazım döt elle sarılmam lazım rabbime.bu yolda ilerlemem için dua edin.rabbim hepimizi hidayet etsin.bir muradım var rabbim yardım etsin .arkadaşlar sınava girip kimseye muhtaç olmadan yaşamam lazım.bu sınavı kazanmam için dua edin ne olur.kulun başka bir kula ettiği dua daha makbuldur.rabbim yar ve yardımcınız olsun.şimdiden edeceğiniz dualar için allah razı olsun.ALLAHA EMANET OLUN.NOT:iman tazelemem için e mail atabilirsiniz yazışabiliriz