Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim üyeler yaptığınız iş ve yazılarınız icin puan verecek galiba bizlerde tam anlamadık cözmeye calışıyoruz bir deneyecem allaha emanet ol kardeşim

sevval sultan

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaslar bizburda nasil onlain oldumuzu anlariz ve daha dogrusu hicbisi anlamadim yardimci olursaniz memnun olurum

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim yardım ihtiyacı olan buraya yazsın elimizden geleni yaparız allaha emanet olun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Bak şimdi ön Sayfaya Cikariyorum Buraya Yaz Ne öğrenmek Istiyorsan Elimizden Geleni öğretiriz Allaha Emanet Ol

nothink

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm ben yeni üye oldum buranın admini bana bi şekilde ulaşabilirmii benim için önemli olan bi soru sorucamda......

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm ben yeni üye oldum buranın admini bana bi şekilde ulaşabilirmii benim için önemli olan bi soru sorucamda......

aleyküm selam kardeşim başsayfada bize yazın adlı bir bölüm var oraya yaza bilirsin allaha emanet ol kardeşim :G

hasbihall

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm bu avatar seçimini yapamadım ben yaa

pardon yapmışım yine yardım amaçlı yazılarınız için saolun dualarınızı eksik etmeyin inşaALLAH

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğe Saygi

Emeğe Saygi

S.A.SİTEMİZİN KULLANIMININ İLK ZAMANLARDA ALIŞMAK ZOR İSEDE YAPILAN EMEKLER İLE GÜZELE GİTTİĞİNE İNANIYORUM BAŞLARDA ELEŞTİRSEKTE ZAMALA ESKİYİ ARATMIYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM .
EMEĞİ GECENLERDEN ALLAH'RAZI OLSUN.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.SİTEMİZİN KULLANIMININ İLK ZAMANLARDA ALIŞMAK ZOR İSEDE YAPILAN EMEKLER İLE GÜZELE GİTTİĞİNE İNANIYORUM BAŞLARDA ELEŞTİRSEKTE ZAMALA ESKİYİ ARATMIYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM .
EMEĞİ GECENLERDEN ALLAH'RAZI OLSUN.

a.s. kardeşim evet şimdi daha iyi ve mükemmel yapandan yaptıran kardeşlerimizden allah razı olsun allah ne muratları varsa vesin allaha emanet olun :B

yames

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

selamu aleyküm kardeşler.ben bir dönem kendini dinine adamış ağzımdan ALLAH ve MUHAMMED düşmeyen bir insandım.ama sonra şeytana kapıldım günah üstüne günah işledim
ama rabbim şahittir ki her günah ileyişimden sonra vicdan azabı beni yedi.şimdi kendimi herşeyden soyutlamaya çalışan bir günahkar olarak yolumu bulmaya çalışıyorum...iman tazelemem lazım döt elle sarılmam lazım rabbime.bu yolda ilerlemem için dua edin.rabbim hepimizi hidayet etsin.bir muradım var rabbim yardım etsin .arkadaşlar sınava girip kimseye muhtaç olmadan yaşamam lazım.bu sınavı kazanmam için dua edin ne olur.kulun başka bir kula ettiği dua daha makbuldur.rabbim yar ve yardımcınız olsun.şimdiden edeceğiniz dualar için allah razı olsun.ALLAHA EMANET OLUN.NOT:iman tazelemem için e mail atabilirsiniz yazışabiliriz

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
selamu aleyküm kardeşler.ben bir dönem kendini dinine adamış ağzımdan ALLAH ve MUHAMMED düşmeyen bir insandım.ama sonra şeytana kapıldım günah üstüne günah işledim
ama rabbim şahittir ki her günah ileyişimden sonra vicdan azabı beni yedi.şimdi kendimi herşeyden soyutlamaya çalışan bir günahkar olarak yolumu bulmaya çalışıyorum...iman tazelemem lazım döt elle sarılmam lazım rabbime.bu yolda ilerlemem için dua edin.rabbim hepimizi hidayet etsin.bir muradım var rabbim yardım etsin .arkadaşlar sınava girip kimseye muhtaç olmadan yaşamam lazım.bu sınavı kazanmam için dua edin ne olur.kulun başka bir kula ettiği dua daha makbuldur.rabbim yar ve yardımcınız olsun.şimdiden edeceğiniz dualar için allah razı olsun.ALLAHA EMANET OLUN.NOT:iman tazelemem için e mail atabilirsiniz yazışabiliriz

Ve aleyküm selam, aslına bakarsan hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil, önemli olan farkına varıp dönmek için gayret edebilmek. Bahsettiğin sınav ne sınavı? Allah zihin açıklığı, çalışma azmi ve gücü versin inşaallah. Allah tevbe eden kulunun tevbesini kabul eder,bağışlar. Yeter ki bir daha aynı günaha düşmemeye azm ü cezm ü kasd eyleyebilelim. Allah affetsin, dualarını kabul etsin inşaallah.Selametle..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim bu kararına inan cok sevindim allah doğru yaldan ayırmasın kardeşim sana bir form acacağım ve tefriciye okutturacağım diğir kardeşlerimde yardımlarını esirgemez inşallah allah yardımcın olsun allaha emanet ol kardeşim

YUSLE

Kayıtlı Kullanıcı
Bana Kim Yardimci Olacak

YUSLE

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi üye Oldum çok Acemiyim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt