VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ÖNCELİKLE SORULARINA CEVAP VEREYİM BENİM BİLDİĞİM RESİM VEYA RESİMLİ YAZILAR BİLGİ SAYARINIZA KOPYA YAPIN VE ŞU ADRESTELE RESİMİ SİTEYE ATIN ImageShack® - Image Hosting
YAPAMAZSANIZ TEKRAR SORUN
VE DUALARINIZADA YARDIM ETMEK İSTEMİŞTİM ONUN İCİN SORMUŞTUM AMA CEVAP GELMEYİNCE BURAKMIŞTIM TAMAM ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
CEVDET-71´isimli üyeden Alıntı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM RABBİM KOLAYLIK VERSİN KAC ADET OKUNACAK YANİ TOPLAM NE KADAR OKUNMASI GEREK BU NU BANA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM RABBİME EMANET OLUN
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur onun için bu sayıyı tamamlamak istiyoruz Allah'ın iziniyle kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun hayırlı cumalar.
Selam Aleyküm kardeşim ben size cuma günü cevap yazmıştım gözden kaçmış herhalda Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah kimsenin emeğini boşa salmasın Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.