arkadaslr bana yardimci olurmusunuz söyliyceklerimi nereye yazmam gerekiyor..allah razi olsun..
selamün aleyküm kardeşim anlamadım siz forummu accmak istiyorsunuz ve acacağınız konunun adı ne bunu yazın bana
arkadaslr bana yardimci olurmusunuz söyliyceklerimi nereye yazmam gerekiyor..allah razi olsun..
istihareyle ilgili sorularim vardi ama..sagolun allah razi olsun..insan bu sitede huzur buluyo gercekten..
Selamun Aleyküm.Tama sorduğum soruyu sormadım kabul edin)Hayırlı günler...
Selamun Aleykum. Bende aranıza yeni katıldım..inşallah kabul edersiniz ALLAH yolunda ilerleyen ilerlemeye çalışan insanlarla aynı sohbet panellerinde olmak her zaman bana huzur vermiştir..ALLAH`a emanet olun sitede bilgilerinizden faydalanıcam helal edin..
S.A. Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bu imza kısmına resim nasıl ekleniyor.Birde bu hızlı cevap kısmında yazı boyut ve şekillerini göremiyorum.a.e.o
Esselamün Aleyküm Cevdet kardeşim. Rahatsız ediyorum ama bir sorum daha olacak. Forum anasayfasında üst kısımda yeni üyeler ve en aktif üyeler kısmı var. Buradaki bir üyeye acaba yeni üyemi diye tıkladığımda "Sayın TurgayG, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur" şeklinde uyarı penceresi çıktı. Forum kurallarını okudum ama anlıyamadım. Şimdiden Allah Razı Olsun.Selametle
Çok teşekkürler. Allah razı olsun
Selamun Aleyküm
tsk. ederim bende ögrenmis oldum