Siteyi Bu Gün Keşfettim Allah Razi Olsun Islam Adina Faydali Iş Yapanlardan:h
selamün aleyküm adaşım aramıza hoş geldin sefa getirdin rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
Siteyi Bu Gün Keşfettim Allah Razi Olsun Islam Adina Faydali Iş Yapanlardan:h
selamün aleyküm hayırlı cumalar. dualar bölümünde kopyala yapıştır yapıyorum listeleri fakat isimler alt alta değilde yan yana çıkmaya başladı ilk defa böyle oldu. seçip rengini değiştirmek istedim yazının onuda yapamadım yardım istiyorum..
bu sayfa umarım hepimiz için hayırlara vesile olur.din konusunda sanırım çok yetersizim bana yardım edeceğiniz için allah sizden razı olsun.ecmain.
s.a bende yeni üye oldum
artık kurcalaya kurcalaya çözeceğiz![]()
selam ben yeni geldim ve hiçbirşey bilmiyorum lütfen yardım edin
s.a bende yeni üye oldum
artık kurcalaya kurcalaya çözeceğiz![]()
cümleten SELAMIN ALEYKÜM ben yeni üye oldum hz Yunus'un duasının anlamını ararken tevafuken buldum bu siteyi gerçekten çok güzel hazırlanmış ve özellikle üyelerin birbirine yaklaşımı çok hoşuma gitti
selamunaleykum
kardesler bende sıteye yenı uye oldum ve bılmedıgım şey coook sey varr.yardımınıza ıhtıyacım var.bana da yardım edersenız cok sevınırım.RABBIM CUMLENIZDEN RAZI OLSUN İNŞ HAYIRLI GUNLER EMANETLERIN EN GUZELINE EMANETIZ İNŞ..
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞGELDİN ARAMIZA.ÖĞRENMEK İSTEDİĞİN ŞEYLER VAR SA BİLDİĞİM KADARIYLA YARDIM ETMEYE ÇALIŞICAM
Hayirli Akşamlar Cevdet Abi
Bir Foruma Daha önceden Yazmiş Olduğumuz Yazilari Nasil Siliyoruz.tşk Ederim şimdiden