kulun biri
Kayıtlı Kullanıcı
selam dostlar bende yeni geldim ben formdan falan anlamadım bi yardım edin form ne işe yarıyor ki
selam dostlar bende yeni geldim ben formdan falan anlamadım bi yardım edin form ne işe yarıyor ki
S.a. Cevdet Abim Ben Yazdiğim Cvp Lara Yazilan Cvplari Okumak Istiyorum Ama Nasil Oluyor Bulamadim Yardim Edermisiniz .selam Ve Dua Ile...
ya ben gerçekten bişey anlamadım daha bugün katıldım iyice bi kurcalayım bakıyım anlarım inşallah
selamün aleyküm kardeşim isterseniz yardımcı olalım soru ne arıyorsunuz veya neyapmak istiyorsunuz rabbime emanet olun
bugün üye oldum yeniyim yani ama inanın hiçbişey bilmiyorum bu sistem hakkında. tanışma köşesine girdim sizin yazınız dikkatimi çekti bana biraz yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar
Selan Ben Yeni Geldim Sohbet Etmek Istiyorum Nasilsiniz
Selan Ben Yeni Geldim Sohbet Etmek Istiyorum Nasilsiniz
selamun aleykum siteye yeni üye oldum yardım edebilirmisiniz allaha emanet olun hayırlı günler
Selamun aleykum kardeşlerim bende ögrenmek istiyorummben şimdi bu takma ismimi degişmek istiyorum nasıl yapabilirim böyle bir yetkim var mı ? şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...Allah Razı olsun ..Selam ve dua ile
Siteyi Bu Gün Keşfettim Allah Razi Olsun Islam Adina Faydali Iş Yapanlardan:h