bilmukabele ablacim saolasin kalb kalbe karsir..bu guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim..inan sende benim icin oylesin..zaten biliyorsun..
Biliyorum canım benim Allah bir ömrü boyu kardeşleğimizi daim etsin inşallah.Bütün güzellikler sevdiklerimizle ailemizle olsun inşallah.
ALLAH razi olsun amin insallah..![]()
Uzun zamandır göremediğim kardesim nasılmış nerelerdeymis onu merak ettim aklıma bu geldi![]()
Aaa ogretmenim gelmis dogru mu?
Ahmet agabey nerelerdeydin n
Aminİlk cümle bana değildi herhalde değil mi kardeşim
Hmmm ne desem bilemedim ki..işte iş güç diyelim kardeşim
Şöyle biraz konulara göz attım da, maşAllah birbirinden güzel mesajlarını keyifle okudum.. Ve insanların merak ettikleri kadar da varsın benim ahsi fikrimce..Rabb'im cümlemizi O'na layık olan kullarından eylesin inşAllah... Allah'a emanet olasın kardeşim..
Amin
Allah razı olsun kardeşim uzun zamandır sitede göremediğim bir kardeşim onunda maşallah kalbi gönlü güzel benim hakkımdaki olumlu düşüceleriniz sizin kalbinizin gönlünüzün güzelliğinden kaynaklanıyor kardeşim.Biz burda kocoman bir aileyiz hepinizde benim için çok değer verdiğim özel kardeşlerimsiniz Allah'ta sizi hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.Alalh'a emanet olun selemtle kalın kardeşim..
Allah senden de razı olsun canım benim Alalh'ta seni hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın herşey gönlünce olsun![]()
İlk cümle bana değildi herhalde değil mi kardeşim
Hmmm ne desem bilemedim ki..işte iş güç diyelim kardeşim
Şöyle biraz konulara göz attım da, maşAllah birbirinden güzel mesajlarını keyifle okudum.. Ve insanların merak ettikleri kadar da varsın benim ahsi fikrimce..Rabb'im cümlemizi O'na layık olan kullarından eylesin inşAllah... Allah'a emanet olasın kardeşim..
Ilk cumlesinden son kelimesine kadar sizeydi.![]()
Abim bari siz yapmayin, burda ablalarimda, kardeslerimde cok utandiriyorlar beni. Merak edilesi degilimdir ben, siz sevilmelere en layik olan insanlar..
Beni bu hallerimin sebebi coktur.
Ama ovulmeye layiklik yoktur
Kendinizi ozletmeyin ama , burda aile var.
Allah'a emanetsiniz siz de.