Emanet
Kayıtlı Kullanıcı
evet gerçekten de öyle oldu ama benim için iyi oldu en azından sizi tanımış oldum![]()
inşaALLAH iyi olmuştur kardeşşşşş...pişman olmada sonradan:K
evet gerçekten de öyle oldu ama benim için iyi oldu en azından sizi tanımış oldum![]()
tamam kardeşim ben zeynep gibi olmaktan vaz geçiyorum oldumu acaba??:K
şimdi benim bi yaramaz bıdığım var oda zeynep bak paylaşamadı yine:K:K
zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K
ya paylaşmamak değil mesele ya kardeşe yetmez o bakımdan![]()
Allah sizlerden razı olsun inş..sizlerin bu sıcaklığı içten samimi duyguları yeter bana pasta yemesem de olur hepsi yaramaz zeynep'in olsun![]()
tamam kardeşim ben zeynep gibi olmaktan vaz geçiyorum oldumu acaba??:K
yok çözdük biz devasa yapcaz pastaları börekleri o zamn yeter:G
zeynep bak korkuttun kardeşimizi ama benim kocaman yüreğim var zemzemede yer var ama zeynep pastasını kimseye vermez sen az yiyceksin artık:K
oldu o zaman böyle bir usta kişinin ellerinden yemek büyük zevk olsa gerek dimi zeynep![]()
yav ablacım benim derdim senin yüreğin değilki zaten onu fethetmişim ben:B..benim derdim pastalar filan anladınmı..![]()
oldu o zaman böyle bir usta kişinin ellerinden yemek büyük zevk olsa gerek dimi zeynep![]()
öyle tabide kardeşim bi yiyemedikki kargo diyorum anlamazlığa vuruyo ablacım:K
öyle tabide kardeşim bi yiyemedikki kargo diyorum anlamazlığa vuruyo ablacım:K
yok çözdük biz devasa yapcaz pastaları börekleri o zamn yeter:G
bak hazır ben burdayken gel bu işe bir çözüm bulalım ama korkma ben hepsini yemem tamam mı
yav ne gerek okadar büyüklüğe okadar masraf filan zaten resimde sığmaz foruma sen bana göre yap yeter.yani seni düşündüğümden ablacım yorulcaksın okadar ne gerek yani:K
bigün göndercem sana sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tabi tabi bilmesek:Kbak zemzem ne diyo
faaliyet istiyorum faaliyet....:evet:K