Türkiye'de Bütün İnsanları kürdü ,lazı , sağcısı , solcusu , o şu takımlı bu şu takımlı onu dövelim buna sövelim demek fitneye yol açar Türkiye Hepimizindir eyvallah ama Birleştirici unsur olan İSLAM'ın geri plana atıldığı bir ülkede HUZURDAN SÖZ EDİLEMEZ ..
Malum ahir zamandayız . Türkiye'de Müslümanı , inandığı gibi yaşayanı , günahlara dalanı Rahmandan gafil olanı ibadet edeni etmeyeni ,Ataisti ,inançsızı , hristiyanı , yahudisi , alevisi her çeşit insan var .
Bu gün sokaklarda Alkol serbest olsun , zina (fuhuş) serbest olsun , Allah c.c. emirlerine uygun değilde kendi dilediğim gibi yaşarım diyip Kendi dinine zarar veren milyonlar var ( KURAN'ın hükümlerine ayetlerine bu zamanda bu olurmu diyen haramlarına helal diyen insan hüsrana ugrar , dinine zarar eder .! )
KÖTÜ İNSANLARLA OTURUP KALKMAK İYİ İNSANLAR HAKKINDA KÖTÜ ZANNA SEBEP OLUR .
“Ya Rabbi! Bana kötü arkadaşlardan ayrılmayı ve iyi kimselerle beraber oturup kalkmayı nasip et , Bana sevgini, Seni sevenin sevgisini, beni sevgine yaklaştıracak her şeyin sevgisini nasip et
"Ahir zamanda İmanı elde tutmak kor ateşi elde tutmak gibi olacaktır "
“İnsanların üzerine öyle bir zaman gelecek ki dininin gereklerini yerine getirme konusunda sabırlı/dirençli davranıp müslümanca yaşayan kimse avucunda ateş tutan kimse gibi olacaktır.”(Tirmizî, Fiten,73; Ebu Davud, Melahim,17).
Biz elbette ahir zaman fitnesinin içerisindeyiz. “Allah Allah” demenin yasak olduğu, Kur’an okuyanın hapse atıldığı, bazı camilere askerî katırların bağlandığı ve ahırlar haline getirildiği bir zaman dilimini büyüklerimiz bizzat yaşamıştır. Binlerce subayın sırf namaz kıldığı veya sırf eşinin başı örtülü olduğu için görevinden atılması “ateş korunu avucunda tutmak” değil de nedir?
Resulullah (sav) bir hadisi şeriflerinde şöyle buyurdu :
"Kıyamet yaklaştıkça fitneler çoğalır. Böyle zamanlarda kenarda kalan, ileri atılandan, oturan ayakta olandan, ayakta olan, yürüyenden, yürüyen de, koşandan hayırlıdır, evinizde oturun, fitneye karışmayın."