Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Türkiyemiz hepimizindir...; (1 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ülke dışında de bulunduğum sırada..o ülkede iktidardaki siyasi partinin yandaşlarına iş...karşısında olanlara ise ...hiç sunduğunu görüyor üzülüyorduk...

Siyaset maalesef bir noktadan sonra bizi ürkütüyor...

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
EVET dine imana sığmayan işler yapılıyor.. tarihi camilerden birinin resmen yağmalanıp içki şişeleriyle doldurulması gibi .. kışkırtılmaya çalışıyoruz ALLAH yardım etsin

Onu yapanların Rabbim tez zamanda kahreder inşallah bu halkı bölmek ve kendi gibi olmayanı ya dinsiz ya da yobaz göstermek isteyenlerin işi...

Türkiye Cumhuriyeti dini İslam dır ve Din hiçbir zaman bir çıkar amacı olarak kullanılmamalıdır... Ne demişler duyduğuna inanma gördüğünün de yarısına inan....

Elime öyle videolar geçiyor ki insanlığımdan utanıyorum bir Müslüman her zaman adil olmalıdır polisi ve halkı karşı karşıya kim getiriyorsa onun Rabbim belasını versin inşallah....

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bedduadan uzak sakin olmanızı tavsiye ederim...Sanırım bize bu yakışır...

leyla-1

Altın Üye
Allah ülkemize birlik beraberlik nasip etsin Rabbim.
Allah kardeşlik bağlarını güçlendirsin ülkemizi bölmek isteyen iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin Rabbim. Biz hepimiz kardeşiz kimse bunu unutmasın Allah hayırlı iyi günler nasip etsin

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Bedduadan uzak sakin olmanızı tavsiye ederim...Sanırım bize bu yakışır...

Hocam haklısınız ama ülkenin durumuna çok üzülüyorum bunun sorumlusu her kimse Rabbim versin cezasını insanları iki ayrı kutup yapmaya çalışıyorlar herkes kendi gibi olmayana kin duyuyor bu bizim dinimizde yok kullanılıyoruz.

Başörtülü başörtüsüz hepimiz din kardeşiyiz aynı milletteniz yıllarca ülkücü devrimci diye gencecik fidanları birbirine kırdırdılar şimdi de dini kullanarak bunu yapmaya çalışıyolar yazıktır günahtır benim öfkem Türk milletini birbirine düşman edenlere ülkeyi kutuplaştırarak çıkar sağlayanlara.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
DUR 'a uymak gerek nedir bu öfke ?...
Kim konuşmalı ki ikna olmalı bu insanlar ?...

Başlarını kaldırıp bakmalı...Karşısındaki insanda ...Bizim insanımız...Malı da bizim malımız...

Lütfen... durmayı bilmek gerek... Ülkemize zarar vermek niye... Kışkırtana ...Kışkırtanlara uymak niye...

DUR 'un... Lütfen durun ...bu yüzyılda karşılıklı konuşmayı bilmek gerek...

Rabbim Ülkemize sukunet nasip et...!

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Efendim acizane bir tavsiye etmek isterim...
Acaba basın sözcüleri ... daha önceden tanınmamış ....yaşı olgun ...davranışı ...hitabı sevimli olan kişilerden seçilse daha etkili olmaz mı ?

Halkımızı ikna edecek birileri olsa gerek... '' Kamuran İNAN gibi - Eskilerden herkesin önem verdiği bir siyasetçi idi efendim...aklıma geldi yazdım... ''

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Huzur ve güvenin bir an önce yeniden tesis edilmesi için lütfen elden geleni yapalım... zaman kavga zamanı değil... bir ve beraber olma zamanı...Bir an önce durulma yollarını bulup... barışıp kucaklaşalım... İNŞALLAH .

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sayın Miletimizin vekilleri , Milletvekillerimiz... ;elden geleniniz ne ise yapınız ve bir an önce durulmayı sağlayınız... Milletimizin olmasını istediğimiz gibi ... sizde... bir ve beraber olunuz ...lütfen...

mir_erhan

Moderator
bir Zamanlar O meydanda yürüş yapmak isteyen
Gözü yaşlı bacılarım vardı.. o haberleri okuduğum zamnlar geldi aklıma
Hiç bir şeye zarar vermeden sadece Başörtü özgürlüğünü istiyorlardı...
Ve tüm manşetler dönemin malum başbakan ve ortaklarının Demeçlerini yayınlamışlardı...
Başörtüsü eylemi MASUM değildiri...
Bu Cumhuriyete meydan okumadır...
bu bir başkaldırıdır...demişerdi de.. sade gözyaşlarımızı akıtmıştık..
Ama hiç bir araç yakmadık.. hiç ÇEVRE- yi yımadık...
Ama en çok biz coplandık.. yerlerden en çok biz sürüklendik...
Üstelik hakkımızı savunacak hiç bir meday bile yoktu...

"Onlar, agizlari ile Allah'in Nuru'nu söndürmek isterler. Oysa, kâfirler hoslanmasa da, O, nurunun tamamlayicisidir." (SAFF 8 )

Allah c.c. bizleri Tekrar ÜMMET bilinci ile Uyananlardan eylesin amin...

Selam ve dua ile

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Yapılan eylemler asıl amacının dışına çıkmış olup malsef ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmekten öteye gitmemiştir.Polisimiz askerimiz halkımız karşı karşıya gelmiş yazık 2 can gitmiştir.Rabbim ülkemizi bölmeye çalışanlara hidayet versin.
Medyada ve sosyal medyada dikkatimi çeken ise ne olursa olsun Başbakanımıza polisimize ağza alınmayacak hakaret ve küfürler edilmesi.Yazıktır,bu insanlar çirkinleşmekten öteye gidemezler malesef.
Ve bu olaylardan en çokta nasiplenenler terör yanlısı ve terörist guruplar.Yazık ki anlı şanlı bayrağımızın yanına apo posterleri açıp Kürdistan(sözde)bayrakları açanları sevindirmiştir.

Üzüldüm hemde çok.Nereye gidiyor bu Muhammed ümmeti ya RAB.Sen ülkemize dirlik düzen art niyetli azgın kullarına hidayeT ver.AMİN.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Rabbimiz C.C. Ülkemizi... Devletimizi... Milletimizi bir ve beraber olarak korusun , muhafaza etsin ...Ülkemize bakıp ağzı sulananlara fırsat vermesin...İnşallah.

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Üzüldüğüm tek şey var. Vatanım için canını siper etmiş ecdadımın, kurtardığı bu ülkenin halini gördüğündeki hüznüdür.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Hani sinyal verdi denmişti ya SİN den ŞIN 'a ...İncirden ...zeytine...
Birinci aşama az zararla tamamlandı ama lütfen dikkat Türkiyemize yansıyacak ikinciye lütfen dikkat...
Halk...Millet ve İnsanlarla Hukuk düzeninin Haktan yana gitmesine dikkat..ön almak lazım...
Ülkemizin üstünde kurulan şer odaklı tuzaklar daima kurulmakta ... Hukukun uygulanması önemli... Birlik ve beraberlik sinyali vermek önemli...meydanı iyi incelemek lazım...Halk ile bütünleşip ...hareket etmek önemli...

İnsanların iknaya ihtiyacı var efendim...

İkinci sinyal ''Köprü'' olmasın efendim...Siyasi kararlarla değilde ...topluma sormak lazım...
Lütfen dikkat ...Allah 'ım Celle Celalehu...Ülkemizi fitnelerden koru...
Sancılı ortam ESAT 'ın sinyali... tedbir... ilgi...birlik ...beraberlik...lazım... lütfen dikkat...şekillenme zamanı geliyor...ŞIN 'ın...
Türkiyemizin DEVLETLE bütünleşmesi önemli...Alçak gönül..siyasi sinyallerden kaçınmak gerek efendim... Güzel insanların hitabı önemli... durulmak önemli efendim ..hemen ...lütfen....

_YUSUF_

Yönetici
Saygı...sevgi...gerek bize... Yaratılanı sevmek gerek yaratandan ötürü...Lütfen dikkat... oyuna gelmeyelim ...ülke bizim ve bize daima lazım...

Cumhurriyet ve Demokrasi ...hepimize lazım...

Size lazım olabilir ama bana ne cumhuriyet nede demokrai lazım değil, Allah c.c sisteminden başka herşeyi reddediyorum.
Bu ülkemi reddettiğim anlamına gelmiyor.Ülkemi seviyorum ve ecdadımın emaneti olarak görüyorum ama sisteme buğz ediyorum.
Ve en yakın zamanda Allah c.c lütfuyla Asrı saadette olduğu gibi islamın ülkemize ve tüm insanlığa egemen olmasını bu mubarek günün hürmetine Allah c.c diliyorum

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ne güzel siz istiyorsunuz o da bir şey tabi...Ancak beğenmediğiniz sistemi Allah C.C. takdir etti ve sundu... Hediye olarak...lütuf olarak...
Yoksa OSMANLI bitsini KUL getirmedi...

Sistemler Allah C.C. nun Kudret elinde... Allah C.C. nun emrettiği yöne gelişiyor...Dalgasız deniz olur mu ?

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aynaya bakan o görüntüyü aynada oluşturan o ve... aciz insana ...aynamda gör... şunu gör diyende o...
Bize hamd ve şükür etmek düşer... ard niyetli temenni değil bu... Takdir ondan... Adem A.S. dan Sayı ya ..sayı dan...harf e takdir her an devam ediyor...Adem den Muhammed A.S. a... gelen...Muhammed Mustafa A.S. dan Adem A.S. a yansıdı...devran dönecek...Kürsüden... arşa lütuf devam edecek... İnşallah güzeli yaşarız...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bakın Mevlana da KUL tabi ki önemli ama esas olan o MEVLA anı önemli... İşte Mevlana 'ya aşk ile dolan MEVLA döndü mü sistem döngüsü gibi...Cihana NUR saçılır...O nur da sistem olarak yansır...O da nasıl dilerse öyle yansır...

La İlahe İllalah 'ı her sistem için sunmak gerek...diye düşünüyorum...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bunları sizi eleştirme düşüncesi ile yazmadım...Harman olsun için yazdım efendim...düşünce denizi doğruya gider...İki kişi var ve konuşuyor ise yanlarında hazır olan doğruyu öğretir efendim...biz doğrunun peşindeyiz...Hayırlısını idrak edelim...

_YUSUF_

Yönetici
Bende sizi eleştirmek için yazmadım düşüncelerinizin Allah katında makbul olmadığını belitmek şstedim ama görüyorumki anlamaya çalışmıyorsunuz.
Allah c.c bazı şeyleri taktir etmesi ondan razı olduğu anlamına gelmiyor.
O nedenle Allah c.c razı olmadığı hiçbirşeyden razı olmayacağız
İslam hakkında konuşurken biraz daha enine boyuna düşünerek yazalım.
Yoksa Allah korusun yanlış şeyler söyleyebiliriz.
Yazmak için yazmayalım lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt