Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Türkiyemiz hepimizindir...; (2 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Birde şu yönden bakalım mı ? ...Hani mal sahipleri vardı...variyet içinde...coşku dolu idiler ... bir müddet sonra veren veya vermesi gereken eli insandan kıskandı sakındılar... ellerini kapadılar...İşte veren el kapanırsa... ?
Hesapsız veren hiç kısmıyor verdiğini daima veriyor...Verecek el vermeyi kestimı veya plan kurdumu ...yoksul gelir ister vermek zorunda kalırız erken gidip hasat edip gizlice depoya alalım dedi mi?...ilahi emir tecelli eder...Allah C.C. nun Rezzak ismi koruyucu Meleği görevi esası mecburen devreye girer ve veren elin üstünlüğünü tekrar sabitler...Takdir edenin takdiri bu...Levh de yazılı emre itaat gerek...verecek olan el vermeyi keserse... elinden alınır...yeni EL e nasip edilir...biz layık olduğumuza ulaşırız efendim....

_YUSUF_

Yönetici
Birde şu yönden bakalım mı ? ...Hani mal sahipleri vardı...variyet içinde...coşku dolu idiler ... bir müddet sonra veren veya vermesi gereken eli insandan kıskandı sakındılar... ellerini kapadılar...İşte veren el kapanırsa... ?
Hesapsız veren hiç kısmıyor verdiğini daima veriyor...Verecek el vermeyi kestimı veya plan kurdumu ...yoksul gelir ister vermek zorunda kalırız erken gidip hasat edip gizlice depoya alalım dedi mi?...ilahi emir tecelli eder...Allah C.C. nun Rezzak ismi koruyucu Meleği görevi esası mecburen devreye girer ve veren elin üstünlüğünü tekrar sabitler...Takdir edenin takdiri bu...Levh de yazılı emre itaat gerek...verecek olan el vermeyi keserse... elinden alınır...yeni EL e nasip edilir...biz layık olduğumuza ulaşırız efendim....
Konumuzla alakası yok bu anlattıklarınızın kardeşim

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Doğru söylediniz ...buraya nereden geldik bilemiyorum...Ancak Allah C.C. sistemi döndürüyor ...Türkiyemiz dikkat zarar görmeyelim diye en son ...ki bu günün ön yazılarını yazmıştım... Huzura bir an ince geçelim...KÖPRÜ sebeb olmasın yanlışa diye..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Hatırladım efendim...Ben Osmanlıyı arzu ettiğinizi düşündüğüm için öyle yazmıştım... Osmanlının bitiş sebebi bu olabilir diye...

_YUSUF_

Yönetici
Evet Allah c.c sistemi döndürüyor ve bu sitemde kimin ne şekilde davranacağını sınıyor ve hesap günü ona göre muamele edecek
Kimin ekmeğini yeyip kime hizmet ettiğimizin şuurunda olalım inşaallah

_YUSUF_

Yönetici
Ben Osmanlıyı arzu etmiyorum gerçek isamın yaşandığı bir ülkeyi arzu ediyorum
Bunun adı her ne olursa olsun farketmez

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Amin ...Şer odaklarının tuzaklarına dikkat etmeliyiz ...bir an önce birlik beraberliğe dönmeli...Devletimiz ile bütünleşmeli ...Kusurlar varsa... Demokrasi içinde konuşarak halletmeliyiz... Bir an önce..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Anladım ...bizde öyle efendim...Allah C.C. nun razı olduğu yönetim bizimde istediğimizdir...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ancak endişede etmiyoruz çünkü bu hediye yaşanan dünyanın ..kısa dünya hayatının sonunda ...O yönetim zaten var olacak...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bakınız biraz açık yazayım...;

Bu hitap kimse için yazılmadı...gelişi güzel yazı doğaçlaması diye değerlendiriniz...

Muhammed Nur-ul Arabi Hz. leri R.A. yazmışlardı... Sın ..Şine kavuştu... 1919 ...2014 oluştu... Selim... Şam a girdi... Köprü oluştu... ve buradan Muhammed Mustafa A.S. ın hutbesine ulaşıldı... Muhammed Nurul Arabi hz. leri R.A. yazı sı hedefe geldi....

İşte yazılı anlayana...

Ancak Buyurulan çoğu gitti azı kaldı...Bu imitihan dünyasından...Allah C.C. rızası yoluna girip ..

Sonuca ulaşmak...

Bu kadar efendim... bizim feryadımız bunu arz idi başka nedeni yok...

Türkiyemizin huzura ihtiyacı var...bu an içinde ve hemen....

Selamlar...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Yazmayayım diyorum ama gönül durmuyor coşuyor efendim... Bakınız Allah C.C. nun Kudret ELİ nin görev zamanı geliyor...lütfen bir an önce kendimizi düzeltelim...

Ankebuta geldik efendim...Ankabut...suresine...

Bakınız olay Türkiye de ama ses duyuldu...dünyadan... Lütfen yatışalım...Hukuka sarılalım...Demokrasiye tutunalım... Büyüklerimize ihtiyacımız var... Sözü geçen ...insana ihtiyaç var.. Duaya ihtiyaç var...

Rabbim C.C. Ülkemize huzur nasip et..Amin..

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Osmanlıyı arzu etmiyorum gerçek isamın yaşandığı bir ülkeyi arzu ediyorum
Bunun adı her ne olursa olsun farketmez

Keşke gerçek İslam yaşanabilse bunun için herkesin kendi hatalarını kendi kusurlarını görmesi gerekiyor önce içimizdeki şiddetten kurtulmalıyız Kur'an ı doğru anlamalıyız hurafelerden uzak tek ölçüsü Kur'an olan bir İslam yaşanabilse keşke. Osmanlı varken padişahın kullarıydık şimdi Allahıma bin şükür Rabb'imize kulluk edebiliyoruz namazımızı kılıp, orucumuzu tutabiliyosak bu kurtuluş savaşında canlarını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Bişeyleri yargılarken biraz insaflı ve adil olmak tek bir taraftan bakmamak gerekiyor.

Allah bu vatanı düşmanlara satılmaktan kurtaran, ırzımızı namusumuzu dinimizi koruyan bu uğurda şehit ve gazi olanlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun inşallah.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sayın ''YUSUF '' hedefi belirtti efendim...
Konu gelişti ...bakın siz yazınca çok güzel bir konuya değinme fırsatı oldu...
Allah C.C. Bedir ,uhud,hendek savaşlarını o şavaşı ŞEHİT ve gazilerini övdüğü gibi... Çanakkale ve Gelibolu Şehit ve gazilerini de övdü...
Ümmeti Muhammede Onlara dua gönderin diyede emretti...

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Hata biz kullar için beşer şaşar ama insanlar yaptıkları hatalara yanlışlara dinimizi alet ediyorlar. Keşke gerçek İslam yaşanabilse ama önce her bireyin kendi özünde işledikleri günahlara dini alet edenler beni herseyden daha çok üzüyor şeytan bunu daha çok seviyor zinanın adı muta nikahı olmuş ve Kuran'ı yaptıkları günaha alet ediyolar çok acı. Devleti soyanlar hırsızlık yapanlar kul hakkı yiyenler dinden bahsediyolar.

Evet keşke İslamiyet yaşanabilse ama önce vicdanlarda!

_YUSUF_

Yönetici
Keşke gerçek İslam yaşanabilse bunun için herkesin kendi hatalarını kendi kusurlarını görmesi gerekiyor önce içimizdeki şiddetten kurtulmalıyız Kur'an ı doğru anlamalıyız hurafelerden uzak tek ölçüsü Kur'an olan bir İslam yaşanabilse keşke. Osmanlı varken padişahın kullarıydık şimdi Allahıma bin şükür Rabb'imize kulluk edebiliyoruz namazımızı kılıp, orucumuzu tutabiliyosak bu kurtuluş savaşında canlarını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Bişeyleri yargılarken biraz insaflı ve adil olmak tek bir taraftan bakmamak gerekiyor.

Allah bu vatanı düşmanlara satılmaktan kurtaran, ırzımızı namusumuzu dinimizi koruyan bu uğurda şehit ve gazi olanlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun inşallah.

Padişahların kullarımı idik :)
Siz padişahlarıosmanlıyı biraz daha araştırın inşaAllah
Çünkü gördüğüm adarı ile biraz önyargılı davranıyorsunuz
Sizi tenkit etmek istemiyorum fakat müslüman uyanık olmalı
Dininide tarihinide düzgün ve doğru kaynaklardan öğrenmeli
Allah celle celaluhu inşaallah en kısa zamanda vatanımıza ve milletimize islamı hakıim kılar

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Özgürlüğümüz için canını hiçe sayan şehit ve gazilerimizden Rabbim razı olsun onlar olmasa belki başka bir dilde ve başka bir dinde olacaktık....

_YUSUF_

Yönetici
Yazmayayım diyorum ama gönül durmuyor coşuyor efendim... Bakınız Allah C.C. nun Kudret ELİ nin görev zamanı geliyor...lütfen bir an önce kendimizi düzeltelim...

Ankebuta geldik efendim...Ankabut...suresine...

Bakınız olay Türkiye de ama ses duyuldu...dünyadan... Lütfen yatışalım...Hukuka sarılalım...Demokrasiye tutunalım... Büyüklerimize ihtiyacımız var... Sözü geçen ...insana ihtiyaç var.. Duaya ihtiyaç var...

Rabbim C.C. Ülkemize huzur nasip et..Amin..

Biz ayrı deryalarda yüzüyoruz kardeşim.
Ben nelerin arzusundayım siz neler yazıyorsunuz
Hala demokrasiden hukuktan bahsediyorsunuz
Allah'ın sistemini eksikmi görüyoruzki demokrasiden medet umuyoruz.
Allah'ın hukukunu eksikmi görüyoruzki kendi başımıza hukuk düzeni kuruyoruz.
Bu insanlık ne sistemler gördü ama gerçek düzeni ancak Allah c.c düzeni ile buldu.
Biz bu düzenleri reddetmezsek Allah bizlere gerçek düzeni nasip etmez
Önce bir LA demesini içimize sindirelim

_YUSUF_

Yönetici
Özgürlüğümüz için canını hiçe sayan şehit ve gazilerimizden Rabbim razı olsun onlar olmasa belki başka bir dilde ve başka bir dinde olacaktık....

O canlarını Allah c.c yolunda veren şehitlerimiz gazilerimiz şimdi dirilse bu ülkenin ve bizlerin halini görseler inanın seninde benimde toplumunda devletinde sisteminde yüzlerine tükürür.Buna emin olabilirsiniz

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Padişahların kullarımı idik :)
Siz padişahlarıosmanlıyı biraz daha araştırın inşaAllah
Çünkü gördüğüm adarı ile biraz önyargılı davranıyorsunuz
Sizi tenkit etmek istemiyorum fakat müslüman uyanık olmalı
Dininide tarihinide düzgün ve doğru kaynaklardan öğrenmeli
Allah celle celaluhu inşaallah en kısa zamanda vatanımıza ve milletimize islamı hakıim kılar

Amin inşallah bizlere ve içimizden seçtiğimiz yöneticilerimize Hz. Muhammed'in kulluğunu, Hz Ömer'in adelerini ve Hz. Yusuf'un sabrını nasib eder.

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
O canlarını Allah c.c yolunda veren şehitlerimiz gazilerimiz şimdi dirilse bu ülkenin ve bizlerin halini görseler inanın seninde benimde toplumunda devletinde sisteminde yüzlerine tükürür.Buna emin olabilirsiniz

Sistem ne olursa olsun mutlaka sapkınlıklar olacaktır bu Peygamberimiz zamanında bile oluyordu bu yüzden herkes cennete gidemicek sadece çok azımız gideceğiz bunun da kararını Sadece ve sadece Yüce Rabbim verecek belki bizim nefret ettiğimiz din düşmanı gördüğümüz biri Allah'ın gözüne bizden evladır bunu biz aciz kullar bilemeyiz biz kulluğumuzu yaparız Kuran'da yazanı hayatımıza geçirmeye çalışırız elimizden geldiğince gerisi için de dua ederiz....

Kendimizi Hz. Muhammed yerine koyup karşımızdaki din kardeşimizi de kafir bilirsek işte o zaman Allah bizi korusun saptırmasın İnşaAllah....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt