selamun aleyküm annem. Rabbim c.c. razı olsun. emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim..Hepsi çok güzeldi..1 sene Bursa'da yaşadım ve şu an Bursa'ya çok büyük özlem duyuyorum..Ulucamide namaz kılmak bir başkadır, Ulucamiyi de çok özledim annem..:AYolumuz Bursaya düşerse bir gün davetsiz misafiriniz olmak isteriz Hafize annemiz.. Selam ve dua ile.. Hayırlı geceler..
selamun aleyküm annem. Rabbim c.c. razı olsun. emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim..Hepsi çok güzeldi..1 sene Bursa'da yaşadım ve şu an Bursa'ya çok büyük özlem duyuyorum..Ulucamide namaz kılmak bir başkadır, Ulucamiyi de çok özledim annem..:AYolumuz Bursaya düşerse bir gün davetsiz misafiriniz olmak isteriz Hafize annemiz.. Selam ve dua ile.. Hayırlı geceler..
selamün aleyküm hafize anne.bende bursada oturuyorum.bursamız bir başka güzeldir.rabbime emanet olun.:HAleykümselam Niğdeli yolunuz düşerse beklerim inş :H
s.a...
on numara resimler eline sağlık kardeşim...
Aleykümselam Niğdeli yolunuz düşerse beklerim inş :H
s.a kardeşim eline sağlık tek kelimeyle hariha rasimler selam ve dua ile a.e.o.:H
:Bya kardeş kapadokyayı unutmuşun:H
selamun aleyküm ..Zorla davet ettirdim kendimi annem görükleye yakın olması için beşevlerde oturmuştum ben. çok nezihti oturduğumuz yer. ama çoğu yerini iyi bilirim bursanın. siz neresindesiniz annem, altıparmak civarıydı yanılmıyorsam?
Aleykümselam Niğdeli yazını şimdi gördüm zorla olurmu yolun düşerse beklerim Almira Otelini biliyormusun Merinos karakolunun altında oturuyoruz sen geleceğini haber ver ben seni karşılarım beklerim :H