Hepside çok güzel resimlerçok teşekkürler paylaştığınız için.
Ben teşekkür ederim kardeşim.
üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah..selametle kalın..
üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah..selametle kalın..
Hepside çok güzel resimlerçok teşekkürler paylaştığınız için.
Selamunaleykum allah razı olsun emegine saglık a.e.ol
icim acildi nefes aldim sayenizde.Allah razi olsun.cok dikkatimi ceken bi resim var.onun hakkinda bilgi istiyorum insallah.suyun icinde duran minarenin hikayesi nedir acaba.mübarek nasilda sahane bir manzara.
Allaha emanet olun..
HER BİRİ BİRBİRİNDEN GÜZEL RESİMLER ELLERİNİZE SAĞLIK ... BENDE RESİM VEYA YOU TUBE DEN GÖRÜNTÜ EKLEEK İSTEDİĞİM ZAMANLAR OLUYOR FAKAT BİLMİYORUM NASIL YAPILIYOR AÇIKLAYICI ( ÖZELLİKLE BEN ÇOK ACEMİYİM PC KULLANMADA ) BİR ANLATIM YAPARSANIZ VE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAĞLICAKLA SELAM VE DUA İLE KALINIZ...ve aleyküm selam kardeşim. amin, cümlemizden inşaAllah..sağolasınız..
selam ve dua ile..
s.a...
sümela(kara meryem)
müthiş bir görüntü...
birde orda olmak var....
hepsi birbirinden mükemmel ya emeğine güzel yüreğine sağlık kardeşim ..)
HER BİRİ BİRBİRİNDEN GÜZEL RESİMLER ELLERİNİZE SAĞLIK ... BENDE RESİM VEYA YOU TUBE DEN GÖRÜNTÜ EKLEEK İSTEDİĞİM ZAMANLAR OLUYOR FAKAT BİLMİYORUM NASIL YAPILIYOR AÇIKLAYICI ( ÖZELLİKLE BEN ÇOK ACEMİYİM PC KULLANMADA ) BİR ANLATIM YAPARSANIZ VE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAĞLICAKLA SELAM VE DUA İLE KALINIZ...
esselamü aleyküm cnm ne güzel görunuyor yaa... ışıklandırma sıstemını ıyıkı yapmışlar gercekten harıka görunuyor...a.r.o hayırlı geceler cnm cuman mübarek olsun...
musa hoşgeldin ablam kafeden mi giriyorsun işe mi girdin?Selamın Aleykümm.
ALLAH Razı Olsun ...
Selametle...