ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
"DÜNYA CENNETİN ARKA BAHÇESİ GİBİDİR" DERLER
BU GÜZELLLİKLERİ RABBİM KULLARI İÇİN YARATMIŞ,BÜYÜKLÜĞÜNÜN,YARATMASININ SINIRI OLMAYACAĞINI BİLDİRMEK İÇİN..
PAYLAŞIMLARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL.:G
SELAM VE DUALARIMLA..
s.a kardeşim çok güzel resimler özellikle denizin içindeki minare çok ibret verici
Selamün Aleyküm Kardeşim Harika Resimler Ellerine Sağlik Bir Kacini Kopyaladim Haberin Olsun Rabbime Emanet Ol Kardeşim.
s.a kardeşim çok güzel resimler özellikle denizin içindeki minare çok ibret verici
:HSüper Benim En çok Sürmeli Manastiri Ilgimi çekti
esselamunaleyküm verahmettullahi veberekatuhu..
bir tv programında izlemiştim..
kayıkla gidip,caminin minaresine çıkmışlardı..ve gerçekten ibret almamız gerekir..
islamiyet ne olursa olsun yıkılmayacaktır,yıkılamaz..
selam ve dualarımla..
Zaten Memleket Sevdalisiyim...ne Diyim Bir Başkadir Benim Memleketimmmmmmm......çok Teşekkürler Ekleyenden Allah Razi Olsun...
Selamün Aleyküm canım kardeşim..Bu güzel resimleri görünce aklıma gözbebeğim İstanbul geldi yine..Emeğine, gönlüne sağlık güzel kardeşim benim.Çok güzel ve emek isteyen bir paylaşım olmuş..Allah c.c razı olsun paylaştığın için..Ben de gözdelerimi paylaşayım istedim can, hakkını helal et inşallah..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam ve dua ile.
Gözbebeğim İstanbul...
Herşeye rağmen, yine de güzel şehir İzmir...
EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim;
Güzel memleketimizin resimlerine bile bakılmaya doyulmuyor..
Hepsinde bir başka güzellik,gidemediğimiz-göremediğimiz yörelerin resimleri daha çok ilgimi çekti..Doğu-G.Doğu Anadolu'ya hiç gitme imkanım olmadı.Ellerine ,emeğine sağlık,Allah(CC) razı olsun..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.