ALLAHCC cümlemizden razı olsun..aska mecnun yazdı:
Allah razı olsun dahan ne olsun gitmiş gibi oldum.. Emeğinize sağlık bir kaç tanesini alabilirmiyim???
l_papatya yazdı:
s.a çok güzel yaaa inşallah ömrümüz yeterse gezip görmeyi çok istiyorum baya gezdim yabancılar boşuna gelmiyomuş biz dibimizdeki yerleri görmeye gidemiyoz yaaB)
zahide nur yazdı:
çocuk remini görünce çok üzüldüm.Halimize şükretmeliyiz yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardımızda.Hamd olsun Rabbimize.Mevlam hiçbir insan evladına zulüm göstermesin.Amin
uzeyr yazdı:
ALLAHCC cümlemizden razı olsun..aska mecnun yazdı:
Allah razı olsun dahan ne olsun gitmiş gibi oldum.. Emeğinize sağlık bir kaç tanesini alabilirmiyim???
alabilirsiniz tabiki..
nigdeli kardeşimde mutlaka izin verir B)
ireme yazdı:
Selamun aleyküm...ya bu güzellikleri buraya taşıyıp bizlerle paylaştığınız için Allah (cc) sizden razı ve hoşnut olsun..ülkemizin her yeri doğusu,batısı,kuzeyi,güneyi heryeri güzel...hemde çok güzel...ben bu resimlere bakarken doymadım..Rabbim inşaallah oralara gitmeyi,gezip görmeyi nasip eder...baki selam ve dua ile...
Birnur yazdı:
Rabiacım çok hepsi birbirinden güzel resimler. Emeğine Sağlık . Allah razı olsun oralara gitmiş kadar olduk
Fakat ilgimi çeken bir resim var Halfeti Gümüşkaya Köyü (ortadaki minareye dikkat) o minare gerçekmi
Esselamun aleyküm canım kardeşim çook güzeldi inşaallah görmek nasib olur.
Bir başkadır bizim memleketimiz emeğinize sağlık selam ve dua ile...
Selamun aleykum hepside çok güzeldi.Hepsini aldim.Hakkini helal et.Allah razi olsun.