Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tum uye kardeslerim Allah (cc) rizasi icin yurekten duaya ihtiyac var? (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Tum uye kardeslerim Allah (cc) rizasi icin yurekten duaya ihtiyac var?

~efsane=1
~FATMA_ZEHRA=1
~osmanbyb=1
~seyfeddin=1
~zeynep_rukiye=1
~nightshade=1
~nigdeli=11
~_zerrin_=25
~KAAN ERDEM=1
~nuresma=1
~fadimealmina=1
~cemile_drn=1
~h_denizkizi=1
~imrenerkan=1
~ben de 10=====
~fatmana=1
~serifenur=1
~mammi=1
~_zerrin_=15
~hasbihall=5

Toplam= 81

geriye kaldi==18
okuyan okumiyan herkesten Allah cc razi olsun....

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

~efsane=1
~FATMA_ZEHRA=1
~osmanbyb=1
~seyfeddin=1
~zeynep_rukiye=1
~nightshade=1
~nigdeli=11
~_zerrin_=40
~KAAN ERDEM=1
~nuresma=1
~fadimealmina=1
~cemile_drn=1
~h_denizkizi=1
~imrenerkan=1
~ben de 10=====
~fatmana=1
~serifenur=1
~mammi=1
~hasbihall=5

Toplam= 81

geriye kaldi==18

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm
Yeni farkettim forumu hakkınızı helal edin. Güneş abla için bende 5 tane Kenzül Arş duası okurum inşAllah.A.e.oB)

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

~efsane=1
~FATMA_ZEHRA=1
~osmanbyb=1
~seyfeddin=1
~zeynep_rukiye=1
~nightshade=1
~nigdeli=11
~_zerrin_=53
~KAAN ERDEM=1
~nuresma=1
~fadimealmina=1
~cemile_drn=1
~h_denizkizi=1
~imrenerkan=1
~ben de 10=====
~fatmana=1
~serifenur=1
~mammi=1
~hasbihall=5
birnur=5

Toplam=99

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşim geri kalan 13 de ben aldım haberın olsun

TOPLAM 99 OLDU DUAMIZ BİTMİŞTİR... ALLAH (C.C) HERKESTEN RAZI OLSUN SEVABINI KAT VE KAT YAZSIN İNŞ RABBİM GÜNEŞ ABLAMIZA VE TÜM ÇOÇUĞU OLMAYANLARA HAYIRLI İMANLI EVLATLAR NASIP ETSİN İNŞ BİZE DE MÜJDELİ HABERİ VERİRSİN ARTIK KARDEŞİM :G
ALLAHIMA EMANETSİNZ SELAM VE DUA İLE HAYIRLI GÜNLER... RAMAZANDA BİRBİRİMİZE DUA ETMEYİ UNUTMIYALIM İNŞ SELAMÜN ALEYKÜM

:T:T:T

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
bende şimdilik 1 tane okuyabildim Allah kabul etsin.sizden bir isteğim var.ben arapça biliyorum.bu duayı okudum çok güzel ama anlamadım bişey.biri türkçesini yazarsa en azından ne okudugu anlarım.
İNŞALLAH ZAMANIM OLUNCA OKUYUNCA BURAYA EKLERİM

Allah razi olsun kardesim...yuregine diline saglik...Allah kabul etsin...amin...selam ve dua ile...

sana Tercümesini yapayim da ogrenmis olasin kardesim:

Melik (kral), Hakk, Mübin Allah'tan başka ilah yoktur.
Hakem, Adl ve Metin Allah'tan başka ilah yoktur. Bizim ve eski atalarımızın Rabbidir.
Senden başka İlah yoktur. Sen arınıksındır. Ben zalimlerden oldum.
Allah'tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onun içindir.
Diriltir ve öldürür. O diridir ve ebediyen ölmez. Hayır onun kontrolündedir, dönüş onadır.
Ve O her şeye gücü yetendir. Ve onunla yardım isteriz.
İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen Allah'tandır.
Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur.
Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur.
Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.
Ey Allahım! Ya Rabbi! "Cebrail'in kanadında yazılı ismin hürmetine,
Mikail'in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine,
İsrafil'in alnında yazılı ismin hürmetine,
Azrail'in avucunda yazılı ismin hürmetine,
ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine,
ve kullarının sendeki sırları hürmetine,
İslam'ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine,
ve Adem'in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine,
Şit'in sana seslendiği ismin hürmetine,
arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine,
Tevrat'ta, İncil'de, Zebur!da ve Furkan'da yazılı ismin hürmetine,
kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine,
sözlerin tamamı hürmetine,
İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine,
İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine,
İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine,
Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine,
Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine,
Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine,
Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine,
Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine,
Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine,
Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur'da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine
Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine,
israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine,
Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine,
Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine" senden istiyorum.
Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.
İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah'tandır.
Allah efendimiz Muhammed'e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin,
güvenliklerini sağlasın!...amin

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm bende 5 tane alıyım Rabbim cümleye hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah içlerinde bizlerede, Güneş kardeşimize inşaALLAH Rabbime enamet olun

ve aleykum selam guzel kardesim...Allah razi olsun....cok sagolun...amin Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...amin...selam ve dua ile...

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim geri kalan 13 de ben aldım haberın olsun

TOPLAM 99 OLDU DUAMIZ BİTMİŞTİR... ALLAH (C.C) HERKESTEN RAZI OLSUN SEVABINI KAT VE KAT YAZSIN İNŞ RABBİM GÜNEŞ ABLAMIZA VE TÜM ÇOÇUĞU OLMAYANLARA HAYIRLI İMANLI EVLATLAR NASIP ETSİN İNŞ BİZE DE MÜJDELİ HABERİ VERİRSİN ARTIK KARDEŞİM :G
ALLAHIMA EMANETSİNZ SELAM VE DUA İLE HAYIRLI GÜNLER... RAMAZANDA BİRBİRİMİZE DUA ETMEYİ UNUTMIYALIM İNŞ SELAMÜN ALEYKÜM

:T:T:T
ve aleykum selam canim kardesim Allah razi olsun ve guzel yuregine saglik...hakkini helal et canm kardesim...islerimden dolayi kac gundur internete giremiyordum ama girmesem de sen ve nigdeli kardesim benm yerime takip etmissiniz Rabbim yar ve yardimciniz olsun amin...beni cok mutlu ettinz...RABBIM DE TUM UYE KARDESLERIMI OKUYAN OKUMUYAN HERKESI MUTLU ETSIN...AMIN....dualarda bulusmak dilegiyle...selam ve dua ile

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
~efsane=1
~FATMA_ZEHRA=1
~osmanbyb=1
~seyfeddin=1
~zeynep_rukiye=1
~nightshade=1
~nigdeli=11
~_zerrin_=25
~KAAN ERDEM=1
~nuresma=1
~fadimealmina=1
~cemile_drn=1
~h_denizkizi=1
~imrenerkan=1
~ben de 10=====
~fatmana=1
~serifenur=1
~mammi=1
~_zerrin_=15
~hasbihall=5
~birnur=5
~_zerrin_=13
Toplam= 99
okuyan okumiyan herkesten Allah cc razi olsun....AMIN...Rabbim kimseyi evaltsiz birakmasin...amin...selam ve dua ile....

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
herşey için tşk inşallah kardeşimiz biran önce sağlığına kavuşur ben yeni gördüm ama yinede 1 tane okudum allah kabul eder inşallah saygılarımla

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
herşey için tşk inşallah kardeşimiz biran önce sağlığına kavuşur ben yeni gördüm ama yinede 1 tane okudum allah kabul eder inşallah saygılarımla

asil ben tsk ederim kardesm...Allah razi olsun...okuyan yurekler dert gormesin...selam ve dua ile...

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm. Bende şimdi Gördüm Ve 1tane Okudum.rabbim Inşaallah Güneş Kardeşimize Tez Vakitte Nur Topu Gibi Hayirli Bir Evlat Nasip Eder.amin. A.e.o.

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm. Bende şimdi Gördüm Ve 1tane Okudum.rabbim Inşaallah Güneş Kardeşimize Tez Vakitte Nur Topu Gibi Hayirli Bir Evlat Nasip Eder.amin. A.e.o.

ve aleykum selam..Allah razi olsun..insaAllah Rabbim kimseyi evlatsiz birakmaz...amin..amin..
selam ve dua ile...AEO

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberakatu..
Rabbim dualarda buluşturduğu bu ümmet_i muhammedin ve geçmişlerinin hürmetine inşallah anne olma isteğiyle yanıp_tutuşan ablamıza en kısa zamanda nur topu gibi hayırlı bi evlat nasip eylesin inşallah..
selam ve dualarımla
..:G B)B)B)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberakatu..
Rabbim dualarda buluşturduğu bu ümmet_i muhammedin ve geçmişlerinin hürmetine inşallah anne olma isteğiyle yanıp_tutuşan ablamıza en kısa zamanda nur topu gibi hayırlı bi evlat nasip eylesin inşallah..
selam ve dualarımla
..:G B)B)B)
ve aleykum selam guzel kardesim guzel yuregine saglik...duana cani gonulden amin amin amin diyorum insaAllah...selam ve dua ile...

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum guzel kardesim, ne yazikki geç kaldim; yinede okumak istedim, Rabbim (c.c) bu Ramazan ayin hurmetine ablamiza sifa versin insallah sagligina kavusur, ve islam huzurunda hayirli bir evlat nasib eder. AMIN
Allah yar ve yardimcimiz olsun...

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Bende çok Okurum Bu Duayi Bide Bu Duanin Namazi Var Bence Onuda Deneyin 2 Rekat Kiliniyor Her Rekatta Elhamdan Sonra Ihlas Suresi Okunuyor Namazdan Sonra 3 Adet Elham 3 Adet Ihlas 3 Adet Nas 3 Adet Felak 3 Kafurun Süreleri Okuduktan Sonra Bu Dua Okununca Allahin Izni Ile Güneş Ablanin Isteği Olur Inş Bende 1 Adet Okudum Allah Kabul Etsin

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum guzel kardesim, ne yazikki geç kaldim; yinede okumak istedim, Rabbim (c.c) bu Ramazan ayin hurmetine ablamiza sifa versin insallah sagligina kavusur, ve islam huzurunda hayirli bir evlat nasib eder. AMIN
Allah yar ve yardimcimiz olsun...

ve aleykum selam canm kardesim...olsun ne kadar okunsa yine iyi...Allah razi olsun..amin amin insaAllah Rabbim istegen her kuluna hayrli ve saglikli evlatlar nasip etsin...
selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt