Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tum uye kardeslerim Allah (cc) rizasi icin yurekten duaya ihtiyac var? (1 Kullanıcı)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Tum uye kardeslerim Allah (cc) rizasi icin yurekten duaya ihtiyac var?

_zerrin_ yazdı:
s.a kardeşim bende güneş ablamız için 1 adet alıyorum Rabbim hayırlı, imanlı evlatlar nsaip eder inş Allah yardımcısı olsun inş dualrımız güneş ablamız için selam ve dua ile hayırlı geceler...:(:(:(
ve aleykum selam kardesim...Allah razi olsun...amin cok sagol duana cani gonulden amin diyorum...Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...
selam ve dua ile...hayrli geceler...:T

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM 1 TANEDE BEN ALAYIM.ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLEİNŞALLAH.
ve aleykum selam abi...Allah (cc) razi olsun,amin cok sagol..dualarinda yer vermen dilegiyle abi...selam ve dua ile selametle kalin....:T

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

gonulturker yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm canım kardeşim..Herkes 1 tane mi alıyor..yani ayrı ağızlardan mı okunacak.. Ona göre sayı vereceğim de..Rabbim yardımcısı olsun inş..Hayırlı ramazanlar diliyorumB)
ve aleykum selam guzel kardesim..yok kardesim istege bagli 99 tane olmasi gerekir,istegen diledigi kadar alabilir...amin..Allah razi olsun...hayrli ramazanlar canim kardesim....
selam ve dua ile....:T

tamam kardeşim..ben 10 tane okurum inşaAllah..Rabbim kabul etsin.. Sayı tamamlanmazsa da yardımcı olmaya çalışırım güzel kardeşim..selam ve dua ile B)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
gonulturker yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm canım kardeşim..Herkes 1 tane mi alıyor..yani ayrı ağızlardan mı okunacak.. Ona göre sayı vereceğim de..Rabbim yardımcısı olsun inş..Hayırlı ramazanlar diliyorumB)
ve aleykum selam guzel kardesim..yok kardesim istege bagli 99 tane olmasi gerekir,istegen diledigi kadar alabilir...amin..Allah razi olsun...hayrli ramazanlar canim kardesim....
selam ve dua ile....:T

tamam kardeşim..ben 10 tane okurum inşaAllah..Rabbim kabul etsin.. Sayı tamamlanmazsa da yardımcı olmaya çalışırım güzel kardeşim..selam ve dua ile B)
sagol kardesim guzel yuregine saglik..Allah gonlune gore versin ve sevabina yazsin canm kardesim....bu duayi okuyanin gunahi denizlerin suyundan, yagmurlarin damlasindan,agaclarin yapraklarindan, kumlarin adetinden daha fazla olsabile kendine kabul olunmus (nafile) hac ve bin umre sevabi yazilir.insaAllah...ben zaten 10 tane okucam gerisi tamamlanmazsa birlikte tamamlariz ins...:gulegule:gulegule

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim hiç talep yok sanırım ben 14 tane daha alıyım kardeşim benım toplam 15 oldu inş kardeşlerımızde alırda tamamlanır tamamlanamasa bile bizler kendı aramızda hallederiz üzülmeyın sakın Rabbim tüm çoçuğu olmayanlara hayırlı evlarlar nasıp eder inş dualarımız hepsi için hayırlı günler selam ve dua ile... B)B)B)

hobi

Kayıtlı Kullanıcı

:K

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

HACET VE DİLEK DUASI

Bismillahirrahmanirrahim
vela havla vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.Allahümme inni es'elüke ya kadimü va daimü ya ferdü ya vitru ya ahadu ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illallahü aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül-arşil aziym

haceti ve bır dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur bu dua yı yüz defa okursa dileği gerçekleşir...(bunuda eklemek istedım kardeşim hakkınızı helal edin ) selametle

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum gönül kardeşim. 1 tane okudum dua ediyorum, Rabbim kabul buyursun inşaAllah.
selam ve dua ile.. ramazanınız hayır dolsun.B)

fadimealmina

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm.Ablanız için bende 1 adet okudum.Allah kabul eder inşaallah.Tez zamanda sağlıklı çocuğu olur inşaallah.Bende anneyim bu duyguyu herkes tatmalı,benim
bebeğim hasta bu yüzden ablanızın hem çocuğu olur hem de sağlıklı olur inşaallah.Dualarım bu yönde.B)

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin.Amin
1 adet alayım.Allah yar ve yardımcınız olsun...

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

bende alayım okurum kardeşim....rabbim kabul etsin dualarımızı...rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

_zerrin_ yazdı:
s.a kardeşim hiç talep yok sanırım ben 14 tane daha alıyım kardeşim benım toplam 15 oldu inş kardeşlerımızde alırda tamamlanır tamamlanamasa bile bizler kendı aramızda hallederiz üzülmeyın sakın Rabbim tüm çoçuğu olmayanlara hayırlı evlarlar nasıp eder inş dualarımız hepsi için hayırlı günler selam ve dua ile... B)B)B)
a.s canim kardesim Allah razi olsun..beni cok mutlu ettiniz vallahi cok duygulandim su gurbet ellerin de...Rabbim sevabina yazsin ins...Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin ben de 5 aylik evliyim,cocuk olmadi zor olur...Allah herksi hayrli saglikli evlatlar nasip etsin...amin...selam ve dua ile canm kardesim:gulegule:gulegule

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

_zerrin_ yazdı:
HACET VE DİLEK DUASI

Bismillahirrahmanirrahim
vela havla vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.Allahümme inni es'elüke ya kadimü va daimü ya ferdü ya vitru ya ahadu ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illallahü aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül-arşil aziym

haceti ve bır dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur bu dua yı yüz defa okursa dileği gerçekleşir...(bunuda eklemek istedım kardeşim hakkınızı helal edin ) selametle
Allah razi olsun canm kardesim..estgfrllh ne hakki varsa sa helali hos olsun...ins sabah namazin da okurum,yazdigin asil sen hakkini helal et...selam ve dua ile...:T

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
selamun aleykum gönül kardeşim. 1 tane okudum dua ediyorum, Rabbim kabul buyursun inşaAllah.
selam ve dua ile.. ramazanınız hayır dolsun.B)
ve aleykum selam canm kardesim..Allah razi olsun...insaAllah kabul buyrulur ve hayrli, saglikli evlatlar nasip olur...amin...selam ve dua ile...:T

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

fadimealmina yazdı:
selamun aleyküm.Ablanız için bende 1 adet okudum.Allah kabul eder inşaallah.Tez zamanda sağlıklı çocuğu olur inşaallah.Bende anneyim bu duyguyu herkes tatmalı,benim
bebeğim hasta bu yüzden ablanızın hem çocuğu olur hem de sağlıklı olur inşaallah.Dualarım bu yönde.B)
ve aleykum selam Allah razi olsun canm ablam..cok uzuldum bebeginizin hasta olmasina Rabbim yar ve yardimcin olsun cok cok gecmis olsun..Allah acil sifalar versin dua edecgim ins cocugunuz icin...Rbbim kimseyi evlatsiz birakmasin...amin...selam ve dua ile...:gulegule

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm,Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin.Amin
1 adet alayım.Allah yar ve yardımcınız olsun...
ve aleykum selam canm kardesim...Allah razi olsun..duana cani gonulden amin diyorum..selam ve dua ile...:gulegule

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

h_denizkizi yazdı:
bende alayım okurum kardeşim....rabbim kabul etsin dualarımızı...rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
a.s Allah razi olsun kardesim....Amin insaAllah kabul olur dualarimiz amin..
Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...
selam ve dua ile....:gulegule

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

~efsane=1B)
~FATMA_ZEHRA=1B)
~osmanbyb=1B)
~seyfeddin=1B)
~zeynep_rukiye=1B)
~nightshade=1B)
~nigdeli=11B)
~_zerrin_=15B)
~KAAN ERDEM=1B)
~nuresma=1B)
~fadimealmina=1B)
~cemile_drn=1B)
~h_denizkizi=1B)
10 tane de ben okudum====47....geriye kaldi 52...Allah herkesten razi olsun...kimseyi evlatsiz birakmasin...amin selam ve dua ile...:T:T

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt