gonulturker
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Tum uye kardeslerim Allah (cc) rizasi icin yurekten duaya ihtiyac var?
B)B)B)nigdeli yazdı:
B)
B)B)B)nigdeli yazdı:
B)
gonulturker yazdı:
a.s canim kardesim Allah razi olsun..beni cok mutlu ettiniz vallahi cok duygulandim su gurbet ellerin de...Rabbim sevabina yazsin ins...Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin ben de 5 aylik evliyim,cocuk olmadi zor olur...Allah herksi hayrli saglikli evlatlar nasip etsin...amin...selam ve dua ile canm kardesim:gulegule:gulegule_zerrin_ yazdı:
s.a kardeşim hiç talep yok sanırım ben 14 tane daha alıyım kardeşim benım toplam 15 oldu inş kardeşlerımızde alırda tamamlanır tamamlanamasa bile bizler kendı aramızda hallederiz üzülmeyın sakın Rabbim tüm çoçuğu olmayanlara hayırlı evlarlar nasıp eder inş dualarımız hepsi için hayırlı günler selam ve dua ile... B)B)B)
ve aleykum selamAllah razi olsun...amin amin Allah yar ve yardimcisi olsun herkesin...sizede hayrli ramazanlar..Allah'ima emanetsiniz....selam ve dua ile....:Timrenerkan yazdı:
selamun aleyküm bende 1 tane alıyorum..güneş ablamızın allah yardımcısı olsun ve yardımcı olan herkesin gönlünce olsun....hayırlı ramazanlar diliyorum..ALLAH emanet olun...
_zerrin_ yazdı:
gonulturker yazdı:
a.s canim kardesim Allah razi olsun..beni cok mutlu ettiniz vallahi cok duygulandim su gurbet ellerin de...Rabbim sevabina yazsin ins...Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin ben de 5 aylik evliyim,cocuk olmadi zor olur...Allah herksi hayrli saglikli evlatlar nasip etsin...amin...selam ve dua ile canm kardesim:gulegule:gulegule_zerrin_ yazdı:
s.a kardeşim hiç talep yok sanırım ben 14 tane daha alıyım kardeşim benım toplam 15 oldu inş kardeşlerımızde alırda tamamlanır tamamlanamasa bile bizler kendı aramızda hallederiz üzülmeyın sakın Rabbim tüm çoçuğu olmayanlara hayırlı evlarlar nasıp eder inş dualarımız hepsi için hayırlı günler selam ve dua ile... B)B)B)
s.a kardeşim ben 10 tane daha alıyorum bitirince elimdekileri gene alırım ... Ayrıca sizleri mutlu görünce bende mutlu oluyorum canım kardeşim AMİN İNŞ sizde Allah'ıma emanetsiniz selam ve dua ile :H:H:H
a. s guzel kardesim...kaldi 41...dusundugun icin Allah cc razi olsun...nigdeli yazdı:
S.A GÜZEL KARDEŞİM.. NE KADAR KALDI GERİYE ?HESAPLADINIZ MI?
HAYIRLI GECELER..B)
Allah razi olsun kardesim...amin..Rabbim herkesin gonlune gore hayrlisiyla versin...selam ve dua ile....:Tfatmana yazdı:
1 TANEDE BEN OKUDUM ...ALLAH GÜNEŞ ABLAMIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN ..AMİN
Allah razi olsun kardesim...Rabbim hayrini kabul etsin...duana amin diyorum...selam ve dua ile....:Tserifenur yazdı:
BENDE BİR TANE OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ALLAH HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN