Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için... (15 Kullanıcı)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşimiz nurayın (tsunami) kızı küçük cahideciği yoğunbakıma alacaklarmış haberi yeni aldım.arkadaşlar lütfen dua edelim kardeşimizin bebeği için.rabbim şifalar versin inşallah... allahım yar ve yardımcıları olsun... amin amin amin....

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım o küçük yavrumuza ve şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin (hastalıktan eser bırakmayacak şekilde) inşallah allahım güç kuvvet versin allahım selam ismi hürmetine selamete çıkarsın inşallah şafi ismi hürmetine acil şifalar versin allahım ol derse her şey olur allahım yardımcıları olsun bol bol dua edelim inşaallah selam ve dua ile

meanihta

Kayıtlı Kullanıcı
Ayyy yavrum benim... Rabbim güzel haberlerini de buradan duyurmayı nasip eylesin inşaALLAH..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah arkadaşlar ya aradım ama açmadı telefonu konuşamadım msj atıp durumu bildirdi dua istedi.bende konu açtım hemen.bol bol dua edelim bebişimiz için...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
EŞ ŞAFÎ

Şifa veren, iyileştiren, tam olarak kâfi gelendir.
Ey hayatın ve ölümün Sahibi olan Allah’ım!

Ey bu muhteşem kâinatın, gece ve gündüzün Sahibi olan Allah’ım!
Ey bedenimize ve ruhumuza şifa veren Allah’ım!
Bedenimizi ve kalbimizi hastalıklardan arındır!
Sisli puslu fırtınalarda dolaşan avare ruhlarımıza Şafî İsminle şifa ver!
Dirilt ruhlarımızı Rabbim!
Şafi İsminle dua ediyorum Sana Allah’ım;
Tevekkül ve hırs çarpıştığında ruhlarımızda,
Azap çeken ruhlarımıza Şafi İsminle şifa ver Rabbim!
Sen ki öldüren ve diriltensin Allah’ım!
Sonsuz hikmetinle verdiğin hastalıkları sonsuz Kudretinle al üzeremizden!
Her sevinçte ve her kederde senin Esmânı hatırlamamızı nasip et bize!
Yolunu kaybeden bir çocuk çaresizliğiyle,
Şifa ararken bu dünyada,
Yegâne şafinin Sen olduğun hakikatini sal kalbimize!
Dermanı veren de, şifayı veren de Sensin Allah’ım!
Dermanların içinde Sen şifa nasip et derdimize!

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
10.000 ya şafi çekmeye başlıyorum küçük cahidemiz için allahım kabul etsin küçüğümüze şifalar versin inşallah

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Velhamdülillahi Rabbil Âlemin!

Resulullah’ın (s.a.v) diliyle dua ediyorum Sana Rabb’im;
Ne olur duamı kabul buyur Dergâhında!
“Allah’ım! Ey insanların Rabbi, zararımızı gider, şifa ver, şifa veren sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur. Öyle bir şifa ver ki, hastalık nedir bırakmasın.”“Ey insanların Rabbi, ey zararı defeden, şifa ver! Şifa veren sadece sensin. Senden başka şifa veren yoktur. Öyle bir şifa ver ki geriye hastalık nedir kalmasın. “
“Rabbena, Atina fiddünya haseneten ve fil ahret i haseneten ve kina azaben nar” ( Bakara Suresi –201. Ayet Meali)“Rabbimiz dünyada da bize iyilik ve güzellik ver; ahirette de iyilik ve güzellik ver ve bizi ateşin azabından koru.”
a

-alıntıdır_

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşaallah minik meleği kardeşimize eşine bağışlasın dualarımız mekeğimizle

Kaan Erdem

Yönetici
"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

Bizleride bilgilendiriniz.........

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifasını versin kuzucuğn inşallah hayırlı haberlerle dönsünler sağlıkla sıhhatle inşallah 100 ya şafi çekeceğim Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin.

"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Alllah tez zamanda şifa verir işAllah.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
allahım çok şükür meleğimizi normal odaya almışlar ama en az pazartesiye kadar hastanede kalacakmış daha iyiymiş elhamdülillah... dualarımızı eksik etmeyelim kardeşimizden.allah bebeğini ona ve eşine bağışlasın,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.... amin...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

Bizleride bilgilendiriniz.........

amin allah razı olsun inşallah....

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifasını versin kuzucuğn inşallah hayırlı haberlerle dönsünler sağlıkla sıhhatle inşallah 100 ya şafi çekeceğim Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin.

amin kardeşim allah razı olsun,dualarımız kabul olsun inşallah....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt