...............................
Kardeşlerim eyvallah, size söyliyecek sözüm kalmadı vallahi billahi. ne diyim ben gecenin bu saatinde. ne desem boş. selametle kalın.
nereye kaçıyorsun, minderden kaçmak yok dur bakalım :evetنعىمة;661604' Alıntı:evallah erdemli gendolf:A
hayırlı geceler:H
Kardeşim haç olduğuna inansam toplarım yanıma adam giderim oraya. Benim içimdekini bir Allah bilir. Fakat mimari bir şey olduğunu düşünüyorum. Bakın o kadar sosyoloji okuduk, tarih okuduk. Bunların yöntemi bu değil, IMF, kültür emperyalizmi falan. Binanın üstüne diksin, bizde gökyüzüne diktik. Bu gece hilal, açın camdan bakın! Benim dinime büyük güvenim var ve tarihe bakıyorum bunların yedi ceddi birleşmiş gene bizi alt edememişler, edemezler Allah'ın izniyle.
not: gandalf hayal ürünü bir karakter, rahip değil kardeşim
ben sana inanmıyorum sen git onu bebeklere anlat zaten baksana nikin bile onlardan
Adım Ahmet ikinci adım Artu dur. Biri arapça diğeri öz türkçedir. Bebeklere değil 45 yaşındaki bir bey abiye anlatıyorum ama sabit fikirli anlamıyor!
Gendolf değil gandalf kardeşim gandalf. Ya müslümanım diye sabah akşam ilahimi dinleyim, ben rockda dinliyorum, klasik müzikte, yeri geliyor ilahi ile Allah diyorum. Biz osmanlıyız tamammı kardeşim, Dünyayı yönettik, Dünyayı yöneten bir milletin evladının geniş düşünesi lazım gelir, biz Kuveytteki dar görüşlü bir müslüman çocuk gibi bakamayız dünyaya. Yoksa hiç bir anlamımız kalmaz!!! AByi savunmuyorum, ikide bir ima ediyorsun tüylerim diken diken oluyor valla!!!نعىمة;661611' Alıntı:bunların yöntemi İMF, kültür emperyalizmi ,misyonerlik
Haç da bunların inançlarının özüdür ,simgesidir, haça taparlar bunlar..
Gendolf ...hayal ürünü ama haçlı Avrupanın hayal ürünü papaz...
yüzüklerin efendisi filmindeki karekterler ABli hevesleri çok güzel ortaya koyuyor .
Adım Ahmet ikinci adım Artu dur. Biri arapça diğeri öz türkçedir. Bebeklere değil 45 yaşındaki bir bey abiye anlatıyorum ama sabit fikirli anlamıyor!
نعىمة;661616' Alıntı:avatarında ise Ahmedin inadına haç kokan gendolf...arabçayla alıp veremediğin nedir?
sana demedimmi haça alerjim var
bana bir şey anlatmana gerek yok ki kardeşim seni zaten anlıyoruz .resimin yetiyor zaten ve fazlada uzatmaya gerek yok şimdilik hayırlı geceler seni seviyorum yaratandan dolayı nede olsa insanız....
Gendolf değil gandalf kardeşim gandalf. Ya müslümanım diye sabah akşam ilahimi dinleyim, ben rockda dinliyorum, klasik müzikte, yeri geliyor ilahi ile Allah diyorum. Biz osmanlıyız tamammı kardeşim, Dünyayı yönettik, Dünyayı yöneten bir milletin evladının geniş düşünesi lazım gelir, biz Kuveytteki dar görüşlü bir müslüman çocuk gibi bakamayız dünyaya. Yoksa hiç bir anlamımız kalmaz!!! AByi savunmuyorum, ikide bir ima ediyorsun tüylerim diken diken oluyor valla!!!
Gendolf değil gandalf kardeşim gandalf. Ya müslümanım diye sabah akşam ilahimi dinleyim, ben rockda dinliyorum, klasik müzikte, yeri geliyor ilahi ile Allah diyorum. Biz osmanlıyız tamammı kardeşim, Dünyayı yönettik, Dünyayı yöneten bir milletin evladının geniş düşünesi lazım gelir, biz Kuveytteki dar görüşlü bir müslüman çocuk gibi bakamayız dünyaya. Yoksa hiç bir anlamımız kalmaz!!! AByi savunmuyorum, ikide bir ima ediyorsun tüylerim diken diken oluyor valla!!!
hay gandalfınıza yaw kardeşim nerden buldum bu resmi koydum yaa. valla bilsem bu kadar laf edileceğini, fikir savaşı vermiyorsunuz siz işin kolayına kaçıp bel altından vuruyorsunuz. ayıp vallahi.
Sen bence biraz tarih oku! Dünyayı yönetenler geniş düşünmezlerse, Dünyayı yönetemezler. 500 yıl ortadoğu topraklarında hristiyan-yahudi-müslüman yanyana savaşsız yaşadıysa bundandır! Yarın sabah 8de kalkıp işe gidiyorum ama napiyim ABli dediniz, hristiyanlığı savunuyor dediniz, uykumu kaçırdınız!!!نعىمة;661625' Alıntı:Osmanlının özü İslamdır hiç bir zaman dediğin gibi "geniş" düşünmedi, apartımandaki haç avatardaki gendolf..normal , gayet iyi uyuşuyor
İslam inancin temeli "Allah katında TEK din İslamdır"
Sen kimsinki bu lafı ediyorsun, boşver kardeşim boşver. toplasan 1 cümle söyleyemedim, yok avatar yok bilmemne. Fikir söylemekten acizsin, utanmadan kendin takıl diyorsun!Sakın değiştirme avatarını, sana yakışmış. Seni kaale almaya bile gerek yok sen kendi kendine takıl