bir de efendimizi görürseniz kimseye anlatma derler o seninle onun arasındaki bir sırrr anlatacaksan anlat ama kimin gördüğünü söyleme derleramine nur yazdı:
AHHHHHH AHHHHHHH!!!
KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRERDİ DESEM YETER HERALDE
ALTTAKİ ESRA NIN SORUSUNA SEN CVP VER...
sadece samimi istemek bütün kapılar açılır inanhayrunissa86 yazdı:
güzel yaradanım cümlemıze yardımcısı olsun inşallah keske efendımızı görebılsek onun gül kokusunu koklaya bılsek inşallah yarabbim insanıen cok rahatlatan dua dogru zaten benı bı namazım dualarımız .ilahıler bıde yagmur
esra01 yazdı:
çık dışarıya bi bak eğer Allah için akıyosa o gözyaşları inci tanesi gibidir.Diğer türlü ağlıyorsa eğer zaten pekte önemli değill
Ben Efendimizi(sav) görmek istiyorum nasıl olacak bu??
esra01 yazdı:
Doğru ama bir de çok iyi tanımak gerekiyo sevmemiz ve görmemiz için TANIYAN SEVERR
esra01 yazdı:
güzel yaradanım cümlemıze yardımcısı olsun inşallah keske efendımızı görebılsek onun gül kokusunu koklaya bılsek inşallah yarabbim insanıen cok rahatlatan dua dogru zaten benı bı namazım dualarımız .ilahıler bıde yagmur
hayrunissa86 yazdı:
esra01 yazdı:
dogru sence samımı bı dua nasıl olur kardesım ben dualrım nıye kabul olmuyor rabbım demıyor nasıp dıyorum ama gercekten samımı bı dua nasıldır[/quots
S.a. kardeşş
Mesela ben bir ablamı çok sevmiştim..
ve her duyduğum sesi her gördüğüm yüzü onun zannederdim yani okadar çok sewerdim ve dua ettiğimde ilk onun ismi aklıma gelirdi ve ölyle içim sızlaya sızlaya dua ederdimki ben bile duam bittiğinde farkına varırdımanlayacağın samimi istemek için çok sevmek gerekiyo hani Dursun Ali Erzincanlı diyo ya çalan her kapıya sensin diye koşmalıydım şarkılar kime söylenirse söylensin sana diye dinlemeliydimm
bide belki öyle şeylere karşı korkun vardır efendimiz kendisinden korkanların rüyasına girmezmiş yine onun için
veya da görememek bizim imtihanımız rabbimiz diyodur bakalım kullarım isyan edecek mi ...
Allah nasip eder inşallah
Selametle kall
Gitmek zorundayım benimde bir evim varResul_Acer yazdı:
Gitme gidersende deki ben önemli değilim..Allah(c.c) görür..
nasıl ama?
Hayırlı akşamlar
esra01 yazdı:
hayrunissa86 yazdı:
esra01 yazdı:
dogru sence samımı bı dua nasıl olur kardesım ben dualrım nıye kabul olmuyor rabbım demıyor nasıp dıyorum ama gercekten samımı bı dua nasıldır[/quots
S.a. kardeşş
Mesela ben bir ablamı çok sevmiştim..
ve her duyduğum sesi her gördüğüm yüzü onun zannederdim yani okadar çok sewerdim ve dua ettiğimde ilk onun ismi aklıma gelirdi ve ölyle içim sızlaya sızlaya dua ederdimki ben bile duam bittiğinde farkına varırdımanlayacağın samimi istemek için çok sevmek gerekiyo hani Dursun Ali Erzincanlı diyo ya çalan her kapıya sensin diye koşmalıydım şarkılar kime söylenirse söylensin sana diye dinlemeliydimm
bide belki öyle şeylere karşı korkun vardır efendimiz kendisinden korkanların rüyasına girmezmiş yine onun için
veya da görememek bizim imtihanımız rabbimiz diyodur bakalım kullarım isyan edecek mi ...
Allah nasip eder inşallah
Selametle kall
Eminim ki Hayrunnisa içten dua etmeye çalışıyorsundur ama inan eğer o duaların gerçekleşmediyse zamanı vardırda ondan gerçekleşmiyodur
bide bırak gerçekleşmesin ahirette kat kat Rabbimiz gerçekleşmeyen dualarımızın karşılığını verecektir ve o zaman insanoğlu diyecekki keşke hiçbir duam kabul olmasaydıda burda rabbim verseydi mükafatını
Rabbim bizim için her zaman hayırlısını veriyo be hayrunnisa
Sen elinden geleni yap gerisini Mevlaya bırakk
esra01 yazdı:
Gitmek zorundayım benimde bir evim varResul_Acer yazdı:
Gitme gidersende deki ben önemli değilim..Allah(c.c) görür..
nasıl ama?
Hayırlı akşamlar
zaten günah olduğunu borç olduğunu biliyo
ama unutuyo yani namaz daha onun için ilk sırada olan bişey deil
namazı atak yaptırıp ilk sıraya almam lazımm