selamun aleyküm çok güzeller maşallah
ve aleyküm selam kardeşim allah razı olsun rabbime emanet olun sağlıcakla kalın
selamun aleyküm çok güzeller maşallah
Selamün Aleyküm Kardeşim Kim Istemez Böyle Tertemiz Melekbibi Cocuklari Kardeşim Allah Inşahlah Kalbine Göre Verir Sen Yeterki Cani Gönülden Iste Allaha Emanet Ol Kardeşim Rabbim Cümlemiza Nasip Etsin Bizlerede Herkese Inşallah. Bazen Insan Diyor Keşke Hep çocuk Kalsaydik Diye Umarim Bu Düşüncemden Dolayi Rabbim Günah Yazmiyordur.sadece Masum Melek Gibi Olmak Için Inşallah Her Zaman Onlar Gibi Bizde Tertemiz Saf Melekler Gibi Oluruz Selam Ve Dua Ile Allah Razi Olsun Hepimizden...
s.a Cevdet abi teşekür ederim gerçekten de çok tatlılar sağol paylaşım için... hayırlı akşamlar.....
ayy cok tatlilar masAllah. insAllah bizlerede nasip olur. bende su agizinda kassik olan bebegi cok sevdim:G
selamun aleyküm CEvdet abi Resim eklemeyi yeni öğrendiğin zamanlar Ekledin heralde
Maşallah Ne güzel Çocuklar Allah Razı olsun ..... Selam ve dua ile B)
...................
selamunaleyküm ..ya ne güzel bebekler dünyanin en temiz günahsiz yaratiklari Rabbim razi olsun paylastiginz icin..Allaha emanet olun..
selamunaleykum cocuklar daıma gulmelı
allah yuzlerındekı tebessumu yok etmesın
allah sağlıklı nasıp etsın
canlarım ne de guzeller
allaha emanet olun
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET HAKLISINIZ İSTERSENİZ BENİM BAŞKA FORMUM VAR ORAYA BAKIN BUNLARI KİM AĞLATTI İSİMLİ O RADA DAHA COK GÜLÜYORLAR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
hayırlı gunler
ben gulumsemelere bakarım hocam ağlayanlara cocuklar uzer benı
allaha emanet olun
allah tum cocukların yuzunde tebessumu eksık etmesın
selamun aleykum. çok şeker bebişler maşallah. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
emeğine sağlık CEVDET abicim hepside çok güzel çok şirin...
ALLAH razı olsun...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...