S.A KARDEŞİM HEMEN ANLADIM ZATEN KOMSERİM NASILSIN BU GÜN MUHAT YOK GALİBA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)mstfugr yazdı:
cevdet abi ben komiser mustafa
S.A KOMSERİM BAKŞİMDİ TANIŞMA BÖLÜMÜ VARYA ONA TILA VE YENİ KONU YAZANI TIKLA VE YAZ BEN YENİ ÜYE OLDUMDİYE ARKADAŞLAR SELAM VERECEKTİR A.E.O.mstfugr yazdı:
görevdeyim tavsiyene uyarak bir bakayım dedim allaha emanet ol
S.A KARDEŞİM BENİMKİLER YÜZME BİLMİYO DAHA GEL KEYFİM GEL DİYO YİYİP İCİP YATIYOLAR AMA ÖĞRETECEM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK B)B)B)B)gurbetten yazdı:
böyle bir bebek gördünüzmü?
gurbetten yazdı:
ALLAH IYILIGINI VERSIN ABI!!!HIC GÜLECEGIM YOKTU SANA KOLAY GELSINB)
S.A KARDEŞİM ALLAH HERKESE BÖYLE COCUKLAR NASIP ETSİN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)zeytin84 yazdı:
a.s paylaşımınız için teşeşkürler allahım ne güzel şeyler bunlar bakmaya doyamadım .
CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM BENİMKİLER YÜZME BİLMİYO DAHA GEL KEYFİM GEL DİYO YİYİP İCİP YATIYOLAR AMA ÖĞRETECEM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK B)B)B)B)gurbetten yazdı:
böyle bir bebek gördünüzmü?
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SENİN YÜZÜNDEN COCUKLARLA DARILDIK YAHU HEKESİN COCUĞU NELER YAPIYO DEDİM BENİM AVATARIMDAKİ AVATARI BURAKTI ALTAKİDE ABİ BEN NE JAVESLER UĞRAŞTIM NE KÖPEK BALIKLARLA UĞRAŞTIM AMA ŞİMDİ TATİL YAPIYOM GÖZÜNÜZEMİ BATTIK DİYOR HEPSİ KÜŞMÜŞ NOLACAK ŞİMDİ ALAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
zynp_rukiye yazdı:
Maşallah çok tatlılar özellikle 1. resim sağolasın kardeşim Allah a emanet olun
SURMELI_CEYLAN yazdı:
ÇOK TATLILAR YA