Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞULARA BAKARMISINIZ (2 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI GÜNLER KARDEŞİM SİZDEN BİR ŞEY RİCA ETSEM BİR DAHA BANA HOCAM DEMEYİN CÜNKÜ BEN HOCA DEĞİLİM OLAMAMDA COK İSTEDİM AMA OLAMADIM SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE AMİN

hayırlı geceler
hoca olmadığınızı bılıyorum
ama bız sızı hoca olarak goruyoruz o bakımdan oyle hıtap ettık kusurumuz varsa af ola
allaha emanet olun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler
hoca olmadığınızı bılıyorum
ama bız sızı hoca olarak goruyoruz o bakımdan oyle hıtap ettık kusurumuz varsa af ola
allaha emanet olun

hayırlı geceler kardeşim böyle düşünmeniz beni cok mutlu etti inannın rabbim iki cihandada yüzünüzü güldürsün inşallah rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

BUDA BENDEN OLSUN...AMCAMIN KIZI MİRAY...2 AY SONRA 2 YAŞINDA OLACAK...BU GÜNLERDE ÇOK HASTA SİZLERDEN DUA İSTİYORUM...NORMALDE ETRAFINA HUZUR VE GÜLÜCÜKLER SAÇAN Bİ BEBEK....RABBİM BÜTÜN BEBEKLERİMİZİ KORUSUN..DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYLERİ...SİZİNDE EMĞİNİZE SAĞLIK HEPSİ ÇOK TATLI..RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

BUDA BENDEN OLSUN...AMCAMIN KIZI MİRAY...2 AY SONRA 2 YAŞINDA OLACAK...BU GÜNLERDE ÇOK HASTA SİZLERDEN DUA İSTİYORUM...NORMALDE ETRAFINA HUZUR VE GÜLÜCÜKLER SAÇAN Bİ BEBEK....RABBİM BÜTÜN BEBEKLERİMİZİ KORUSUN..DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYLERİ...SİZİNDE EMĞİNİZE SAĞLIK HEPSİ ÇOK TATLI..RABBİME EMANET OLUN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YERİM BEN BUNU ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN YÜZÜ GİBİ BAHTIDA ACIK OLSUN İKİ ŞİHANDA YÜZÜ GÜLSİN SİZİNDE COCUKLARIN HEPSİ BİR MELEKTİR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ESİLA NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK TATLI MAŞALLAH ALLAH nazarlardan saklasın :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt