cerennurum
Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim 100 tanede ben okudum rabbim kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar
Elhamdülillahi ala kulli hal
Her hal ve durumda ALLAH a şükürler olsun
"Allahümme eğınniy ala zikrike ve şükrike ve hüsnü ibadetik"
Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).
selamünaleyküm kardeşim 100 tanede ben okudum rabbim kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar
selamunaleyküm gülderen kardeşim bende şimdililk 100 tane alıyorum bunu başlattığın içinde allah c.c. Razı olsun .alllaha emanet olun
selamün aleyküm gülderen kardeşim inşallah iyisinizdir. 1 000 tane daha alıyorum allahın izniyle.
asıl allah c.c. senden ve sizlerden razı olsun kardeşim hayırlı akşamlar sağlıcakla ve esenlikle kalınızAllah razı olsun çok yararlı oldu emegine salık kardeşim
canım arkadaşım allah c.c. hepimizin yaptığı şükürlerimizi çektiğimiz kelime i tevhidlerii ettiğimiz tövbeleri yüce katında kabul etsin makbul buyursun allah c. c emanet ol canım hayırlı akşamlarElhamdülillahi ala kulli hal
Her hal ve durumda ALLAH a şükürler olsun
"Allahümme eğınniy ala zikrike ve şükrike ve hüsnü ibadetik"
Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir...
şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).