Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON TEK HARF BULMACASI (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Can, arkadaşımla hatları değiştirdik..Hakkını helal edesin inşallah..Mesaj gönderdiysen bana yarın söyler inşallah..Şimdi numaram kapalı :) Arayıp soramıyorum can..Kuşum üzülme kıyamam:(

Allah razı olsun ondan. haber verdi değiştirdiğinizi can.
-kuşum cvpsız bırakmazdı, bişey mi oldu acaba- diye çok meraklandım can tanesi..:gulegule
estagfirullah gülüsü, İyi olduğunu öğrendim ya can bu yeter bana..;)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah razı olsun ondan. haber verdi değiştirdiğinizi can.
-kuşum cvpsız bırakmazdı, bişey mi oldu acaba- diye çok meraklandım can tanesi..:gulegule
estagfirullah gülüsü, İyi olduğunu öğrendim ya can bu yeter bana..;)

Canım benim Allah c.c razı olsun..Bakalım mezopotamyama tekrar gitme durumumuz var.:) Bakalım, hayırlısı inşallah..Hamd olsun canım benim, ben iyiyim..İyi olman için duacıyım..:H

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Oyy oyy ne güzel ya :D K.Maraş taraflarını görmek nasip olmadı ama görmeyi çok istiyorum :( Nickinden hatırlıyorum canım kardeşim, ..K.Maraş yazıyordu..Ne güzel, güzel kardeşim, yazın bu güel nimeti bizlerin yerine de inşallah....;)

Kereviz :D

EVET CANIM KARDEŞİM DOĞRU HATIRLIYORSUN MAŞAALLAH.O ZAMANLAR ACEMİYDİK.ŞİMDİ KALFA OLDUK. GELİN BERABER YİYELİM SİZSİZ BOĞAZIMDAN GEÇMEZ GÜZEL KARDEŞİM...

ZARURİ....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
EVET CANIM KARDEŞİM DOĞRU HATIRLIYORSUN MAŞAALLAH.O ZAMANLAR ACEMİYDİK.ŞİMDİ KALFA OLDUK. GELİN BERABER YİYELİM SİZSİZ BOĞAZIMDAN GEÇMEZ GÜZEL KARDEŞİM...

ZARURİ....

İpek B) Est. güzel kardeşim..Sitedeki paylaşımların çok güzeldi, faydalıydı..Rabbimiz c.c daim eylesin, ecrini en güzeli ile versin inşallahB) Rabbimiz c.c nasip eder inşallah güzel kardeşim....

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim Allah c.c razı olsun..Bakalım mezopotamyama tekrar gitme durumumuz var.:) Bakalım, hayırlısı inşallah..Hamd olsun canım benim, ben iyiyim..İyi olman için duacıyım..:H

Rabbim c.c. iyilik versin sana da canım benim..
can, beni de alın o zaman giderken mezopotamyaya :D

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
İpek B) Est. güzel kardeşim..Sitedeki paylaşımların çok güzeldi, faydalıydı..Rabbimiz c.c daim eylesin, ecrini en güzeli ile versin inşallahB) Rabbimiz c.c nasip eder inşallah güzel kardeşim....

AMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.SAĞOL ALLAH C.C. RAZI OLSUN.İNAN BANA KATKIN ÇOK,ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM DEĞERLİ PAYLAŞIMLARINDAN.SEVABINI KAT KAT ALIRSIN İNŞAALLAH....B)

KEVSER...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
AMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.SAĞOL ALLAH C.C. RAZI OLSUN.İNAN BANA KATKIN ÇOK,ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM DEĞERLİ PAYLAŞIMLARINDAN.SEVABINI KAT KAT ALIRSIN İNŞAALLAH....

KEVSER...

Allah senden de razı olsun güzel kardeşim benim est. ben bir şey yapmıyorum..Bu arada yukarda eski nickini sildim sonradan kardeşim..Sen de alıntıladığın kısımdan silebilirsin istersen..Bilinmesini istemezsin diye düşünerek düzelttim..Sen de silebilirsin..Sadece seni hatırladığım, bildiğim için yazdım:evet;)...Senin de paylaşımların çok güzel canım kardeşim..Rabbim c.c daimi eylesin, bizlere de istifadelenmeyi nasip eylesin inşallah..Güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ederim..Senin güzel görüşün kardeşim..B)

Rağbet B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden de razı olsun güzel kardeşim benim est. ben bir şey yapmıyorum..Bu arada yukarda eski nickini sildim sonradan kardeşim..Sen de alıntıladığın kısımdan silebilirsin istersen..Bilinmesini istemezsin diye düşünerek düzelttim..Sen de silebilirsin..Sadece seni hatırladığım, bildiğim için yazdım:evet;)...Senin de paylaşımların çok güzel canım kardeşim..Rabbim c.c daimi eylesin, bizlere de istifadelenmeyi nasip eylesin inşallah..Güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ederim..Senin güzel görüşün kardeşim..B)

Rağbet B)

sorun değil ama yinede düzelttim kardeşim sağolasın.amin inşaAllah.rica ederim kardeşim.inan çok seviniyorum faydalı olduğumu duyunca.hiç bişey bilmiyomuşum,biraz olsun öğrendim çok şükür..bide şu yazılarımı düzeltebilseydim...

terazi....

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Gel canım yarenim, dedem de soruyor seni Selamları var sana..
Bayramdan önce olabilir bakalım inşallah..Bavulunu hazırla canım benim..;)

Baş üstüne can yaren, ve aleyna aleyküm selam..sen de ilet selamlarımı inşaAllah can, mübarek ellerinden öperim.
Oyy kıyamam kuzum dedene, nasıl sevinecek inşaAllah yine :B
Mezopotamyaya yolum düşerse birgün bulucam dedeni inşaAllah can;):D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt