aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
HEMDE NASIL.....:evet
LOKOMOTİF....
Fistan B)
ben de çok seviyorum..Dondurma üzeri :B
HEMDE NASIL.....:evet
LOKOMOTİF....
ELHAMDÜLİLLAH CAN YAREN DAHA İYİYİM, SENİN DE DAHA İYİ OLMANA SEVİNDİM GÜLİ RANAM..:BRABBİM DAHA İYİ ETSİN İNŞAALLAH.
YUKARDA YAZDIĞIMI GÖRMEDİN HERHALDE CAN..
Fistan B)
ben de çok seviyorum..Dondurma üzeri :B
Can, arkadaşımla hatları değiştirdik..Hakkını helal edesin inşallah..Mesaj gönderdiysen bana yarın söyler inşallah..Şimdi numaram kapalı Arayıp soramıyorum can..Kuşum üzülme kıyamam
ALİYEM BEN K.MARAŞLIYIM.GEL BENDEN OLSUN DONDURMASI...
NAZİK....
Allah razı olsun ondan. haber verdi değiştirdiğinizi can.
-kuşum cvpsız bırakmazdı, bişey mi oldu acaba- diye çok meraklandım can tanesi..:gulegule
estagfirullah gülüsü, İyi olduğunu öğrendim ya can bu yeter bana..
Oyy oyy ne güzel ya K.Maraş taraflarını görmek nasip olmadı ama görmeyi çok istiyorum Nickinden hatırlıyorum canım kardeşim, ..K.Maraş yazıyordu..Ne güzel, güzel kardeşim, yazın bu güel nimeti bizlerin yerine de inşallah....
Kereviz
EVET CANIM KARDEŞİM DOĞRU HATIRLIYORSUN MAŞAALLAH.O ZAMANLAR ACEMİYDİK.ŞİMDİ KALFA OLDUK. GELİN BERABER YİYELİM SİZSİZ BOĞAZIMDAN GEÇMEZ GÜZEL KARDEŞİM...
ZARURİ....
Canım benim Allah c.c razı olsun..Bakalım mezopotamyama tekrar gitme durumumuz var. Bakalım, hayırlısı inşallah..Hamd olsun canım benim, ben iyiyim..İyi olman için duacıyım..:H
İpek B) Est. güzel kardeşim..Sitedeki paylaşımların çok güzeldi, faydalıydı..Rabbimiz c.c daim eylesin, ecrini en güzeli ile versin inşallahB) Rabbimiz c.c nasip eder inşallah güzel kardeşim....
AMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.SAĞOL ALLAH C.C. RAZI OLSUN.İNAN BANA KATKIN ÇOK,ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM DEĞERLİ PAYLAŞIMLARINDAN.SEVABINI KAT KAT ALIRSIN İNŞAALLAH....
KEVSER...
Rabbim c.c. iyilik versin sana da canım benim..
can, beni de alın o zaman giderken mezopotamyaya
Allah senden de razı olsun güzel kardeşim benim est. ben bir şey yapmıyorum..Bu arada yukarda eski nickini sildim sonradan kardeşim..Sen de alıntıladığın kısımdan silebilirsin istersen..Bilinmesini istemezsin diye düşünerek düzelttim..Sen de silebilirsin..Sadece seni hatırladığım, bildiğim için yazdım:evet...Senin de paylaşımların çok güzel canım kardeşim..Rabbim c.c daimi eylesin, bizlere de istifadelenmeyi nasip eylesin inşallah..Güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ederim..Senin güzel görüşün kardeşim..B)
Rağbet B)
Tanzim..B)
Gel canım yarenim, dedem de soruyor seni Selamları var sana..
Bayramdan önce olabilir bakalım inşallah..Bavulunu hazırla canım benim..