Sefine-i Hayat
Kayıtlı Kullanıcı
Nevbahar ...
RABİA.....B):H
Nevbahar ...
RASİM
.............
YANLIŞ OLDU BİR ÖNCEKİ.GÖRMEMİŞİM DE:gulegule
MERHABA.....B)
Selamün Aleyküm can kardeşim..:H
Azim B)
VE ALEYKÜM SELAM CAN'IM KARDEŞİM.NASIL OLDUN DAHA İYİSİN İNŞAALLAH....B)
MİZAN....B)
Hamd olsun Rabbimize canım kardeşim..Çok şükür, biraz daha iyiyim:evet...Şu an kontrollerim kaldı..Sen de iyisindir inşallah..Allah c.c razı olsun canım kardeşim..
Naime B)
iyi çok şükür çok sevindim kardeşim iyi olmana.dahada iyi etsin Rab'bim c.c. inşaAllah.bende iyiyim elhamdülillah.bir hasta daha vardı rabia kardeşim.burdaydı ama nereye gittiki....:H
esrarengiz...B)
iyi çok şükür çok sevindim kardeşim iyi olmana.dahada iyi etsin Rab'bim c.c. inşaAllah.bende iyiyim elhamdülillah.bir hasta daha vardı rabia kardeşim.burdaydı ama nereye gittiki....:H
esrarengiz...B)
oyy güzel kardeşim. selamun aleyküm. hayırlı geceler olsun cümleten..:H
başka forumlara bakıyordum, aliyem de sen de hoşgeldiniz.
ben de daha iyiyim elhamdülillah canım kardeşim..Tavsiyelerini tuttum:B
Allah razı olsun.
zehra...
Rabia nerdesin Çok geçmiş olsun Rabbimiz c.c acil şifalar versin inşallah..
Zeynep:H
aman aman kimler gelmiş kimler gelmiş.sende hoşgeldin canım kardeşim.tavsiyeler işe yaramış görünüyo.şimdi yanımda olsan sana bi de adaçayı yaptımmı turp gibi olurdun.....:B
PATATES...B)
Geç kaldım yine:gulegule
Sepet B)
TURŞU....B) (OLSADA YESEK...B))
aman aman kimler gelmiş kimler gelmiş.sende hoşgeldin canım kardeşim.tavsiyeler işe yaramış görünüyo.şimdi yanımda olsan sana bi de adaçayı yaptımmı turp gibi olurdun.....:B
Keşkül B)
Seviyor musunuz?:H
Allah razı olsun aliyem, asıl sen nerdesin bitanem..
ulaşılmaz oldun :Aarkadaşın cvp yazmış sonunda yoksa meraktan ölcektim.
Pınar
Ve aleyküm selam canım benim, hoşbulduk:evet...Allah c.c razı olsun..Nasılsın, iyisindir inşallah can yaren? Rabbimiz c.c şifalar versin, inşallah...B)