Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON TEK HARF BULMACASI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Allah c.c razı olsun canım benim, teşekkürler bu güzel, hem de beyaz gül için.. Bunlar da benden size gelsin inşallah..
image002od3.gif

Gzel_Pembe_Gller.jpg

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM KARDEŞİM.SİZİN GİBİ DEĞERLİ KARDEŞLERİ BULMAYI NASİP ETTİ RAB'BİM ŞÜKÜRLER OLSUN.EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN İNŞAALLAH...

BU GÜZEL KARDEŞLİĞİN İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM SANA CANIM KARDEŞİM. RABBİM KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN İNŞAALLAH..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c razı olsun canım benim, teşekkürler bu güzel, hem de beyaz gül için.. Bunlar da benden size gelsin inşallah..
image002od3.gif

Nedense küçük çıktı resimler ama idare ediniz..;)
Allah razı olsun bitanem, çok güzeldiler.
sevgi kardeşim ben kırmızıya bayıldım, onu alabilir miyim izninle:]:D

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
CAN KARDEŞLERİM;HER İKİNİZEDE HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER,HUZUR VE MUTLULUK DOLU HAYIRLI SABAHLAR OLSUN İNŞAALLAH.RAB'BİM E EMANETSİNİZ.KENDİNİZE İYİ BAKIN.HOŞÇAKALIN CANIM KARDEŞLERİM.

AHMED...B)

Allah razı olsun kardeşim. ben de çıkacağım inşaAllah.
aynı temennilerle bilmukabil. Rabbim yeni günümüzü hayırlara vesile etsin inşaAllah..Rabbimize emanet ol canım kardeşim...Selametle...B)

DİLEK

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
CAN KARDEŞLERİM;HER İKİNİZEDE HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER,HUZUR VE MUTLULUK DOLU HAYIRLI SABAHLAR OLSUN İNŞAALLAH.RAB'BİM E EMANETSİNİZ.KENDİNİZE İYİ BAKIN.HOŞÇAKALIN CANIM KARDEŞLERİM.

AHMED...B)

Canım kardeşim sana da hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah...Az önce de seninle güzel bir tevafuk oldu güzel kardeşim..B)Rabbimiz c.c geceni hayırlı kılsın inşallah güzel kardeşim..Rabbimize emanetsin, dualarımdasın güzel kardeşim..Selam, dua ve SEVGİ ile kal..B):H

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

BÜYÜTEMEDİM İDARE EDİN ŞİMDİLİK.KIRMIZI SENİN RABİA (M),BEYAZ SENİN ALİYE (M).HAYIRLI GECELER....B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

BÜYÜTEMEDİM İDARE EDİN ŞİMDİLİK.KIRMIZI SENİN RABİA (M),BEYAZ SENİN ALİYE (M).HAYIRLI GECELER....

Çok teşekkürler sevgi(m)
canım kardeşim Allah razı olsun. yanyanalar hemi de:D..Bedenen olmasa da kalben yanyanayız inşaAllah..;)
Gecen mübarek olsun canım kardeşim..dualarımdasın..selam dua ve muhabbetle..:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt