Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yanılmamışlar deeğil mi???

nuresma yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
ya bende mi anormallik var acaba
normal yazıdan daha hızlı okudum
boşuna ne ters adamsın dememişler :D :D :D :D
:D:D:D:D şimdi siz tersten yazsak onu da gayet güzel okursunuz yani:D

valla güzel okuyorum :D:D:D

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :))COCA COLA :)))

Vallahi ben yazana kadar siz anlaşmışsınız:D Elim bayağı bir yavaş herhalde ...
Hakkınızı helal edin ...

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
Cmabridge Üinvertisesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamraşadır ve ynie de surosnuz olraak ouknabinilir.Buunn sbeebi isnan beniynin her hafri tek tek dieğl, kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Ne dresniiz, ynaılmaımşlar dğeil mi?:D:D

gerçekten okunuyor ya bende yazı yazarken harflere çok dikkat ediyordum
yanllış olmasın diye

:):D:D:D

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Kendi adıma ben yanlış anlamadım sizi, anlatmak istediğinizi sağlık açısından konuya değindiğinizi tiryakilikten bahsetmediğinizi biliyorum. Gerçekten sağolun mesela ben bu konuyu bilmiyordum. Asitin zararlı olduğunu biliyordum ama işin boyutunun buraya kadar geleceğini bilmiyordum .Tiryakilik farklı mesele sizin anlatmak istediğinizin dışında olarak açılan bir konu. Hani illa da içeceğim diyenler olursa bari Türk malı içsinler diye söylendi. Yani ben o açıdan söyledim. Mustafa kardeşim de aynı açıdan söyledi, şu an onun adına söylüyorum hakkını helal etsin inşaallah yanlış bir şey söylememişimdir ...

Helal olsun kardeşim Allah razı olsun.
Benim avukatım olurmusun :p :p

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

siyah_beyaz yazdı:
Kendi adıma ben yanlış anlamadım sizi, anlatmak istediğinizi sağlık açısından konuya değindiğinizi tiryakilikten bahsetmediğinizi biliyorum. Gerçekten sağolun mesela ben bu konuyu bilmiyordum. Asitin zararlı olduğunu biliyordum ama işin boyutunun buraya kadar geleceğini bilmiyordum .Tiryakilik farklı mesele sizin anlatmak istediğinizin dışında olarak açılan bir konu. Hani illa da içeceğim diyenler olursa bari Türk malı içsinler diye söylendi. Yani ben o açıdan söyledim. Mustafa kardeşim de aynı açıdan söyledi, şu an onun adına söylüyorum hakkını helal etsin inşaallah yanlış bir şey söylememişimdir ...

önemli değil kardeşim, böyle şeyler olabilir sorun değil, açıklamam iyi oldu aslında, ilk mesajımda konuyu fazla açamadım..diğer arkadaş öyle yazınca açıklamam gerektiğini düşündüm..sevgili kardeşim, ülker firmasının yönetici kurulu bizzat kendi açıkladı, cola turkanın kimyevi hammadelerinin amerikanın chicago eyaletinden getirildiğini, tadının coca colaya benzetilmeye çalışıldığı için böyle bir şey yaptıklarını açıkladı..türk markası da olsa bunun zararı coca coladan aşağı değil..asit dolu bir bardağa insan dişi koyulmuş, ve yarım saatte asidin içinde dişin eridiği gözlenmiş.ben lisede fen bölümü öğrencisiydim bunun deneyini de yapmıştık.ayrıca kan yapımıyla görevli alyuvarlar hücrelerini öldürdüğü de tesbir edilmiş..yani kolayı çok tüketenlerde bir müddet sonra, kansızlık hastalığı gözlenmeye başlamış ve ayrıca pankreas salgısı olan insülini de yavaşlatıyor, yani diabet hastalarına kesinlikle tavsiye edilmediği gibi, kolanın diabete davetiye çıkardığı da söyleniyor...insanlar artık bu konuda bilgilenmeli, böylece yahudi mallarına da prim verilmemiş olur (coca cola için söylüyorum) önemli olan insanlara işin sağlık boyutunu da açıklamak sevgili kardeşim..selam ve dua ile

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

Helal olsun kardeşim Allah razı olsun.
Benim avukatım olurmusun :p :p

Vallahi kusura bakmayın sizin hakkınızda söz sahibi olup bir şeyler yazdım ...
Tabi ki olurum avukatınız neden olmasın:D okulu da bırakır hukuk fakültesinden devam ederim artık ...​

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

önemli değil kardeşim, böyle şeyler olabilir sorun değil, açıklamam iyi oldu aslında, ilk mesajımda konuyu fazla açamadım..diğer arkadaş öyle yazınca açıklamam gerektiğini düşündüm..sevgili kardeşim, ülker firmasının yönetici kurulu bizzat kendi açıkladı, cola turkanın kimyevi hammadelerinin amerikanın chicago eyaletinden getirildiğini, tadının coca colaya benzetilmeye çalışıldığı için böyle bir şey yaptıklarını açıkladı..türk markası da olsa bunun zararı coca coladan aşağı değil..asit dolu bir bardağa insan dişi koyulmuş, ve yarım saatte asidin içinde dişin eridiği gözlenmiş.ben lisede fen bölümü öğrencisiydim bunun deneyini de yapmıştık.ayrıca kan yapımıyla görevli alyuvarlar hücrelerini öldürdüğü de tesbir edilmiş..yani kolayı çok tüketenlerde bir müddet sonra, kansızlık hastalığı gözlenmeye başlamış ve ayrıca pankreas salgısı olan insülini de yavaşlatıyor, yani diabet hastalarına kesinlikle tavsiye edilmediği gibi, kolanın diabete davetiye çıkardığı da söyleniyor...insanlar artık bu konuda bilgilenmeli, böylece yahudi mallarına da prim verilmemiş olur (coca cola için söylüyorum) önemli olan insanlara işin sağlık boyutunu da açıklamak sevgili kardeşim..selam ve dua ile

Allah razı olsun kardeşim verdiğin bilgiler için Sağolasın

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

Sağolun ne diyeyim ki, ne illet bir şeymiş şaştım kaldım inanın ki ... Allah razı olsun, gerçekten çok değerli, önemli bilgiler ...Bunları bilmek çok iyi oldu teşekkür ederim ...​

geceyargici-86

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
kardeşlerim hepinizden Allah razı olsun
ben kendi görüşüm şu zaman da asitli içeceklerden tamamen uzaklaşmak.
saglık bakımından da önemli tabi ama dinen hiç uygun degil
asitli içeceklerde alkol olma oranı çok yüksek
alkol olmama olasılıgı%10 ihtimal varken onu nasıl içebiliriz.

ayrıca coca cola hakkın da bir şey duymuştum sizinle paylaşmak isterim
bu sen hani o israil varya müslümanları müslaman çocukları öldüren müslüman
düşmanı işte o israile coca cola senelik gelirinden 3 milyon dolar israile yardım etmiş.

sen bunu bilerek hala o colayı nasıl içersin
senin her coca cola da müslüma sıkılan bir mermide senin de katkın oldugunu düşünmezmisin.

Allah emanet olun

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

evet gayet kolay okunuyor.. :):)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Gerçekten bunları bilen, farkında olan insanlar nasılm daha içmeyi düşünürler bilemiyorum ..
Sağolun paylaştığınız bilgiler faydalı olacak ...
Allah razı olsun ...​

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

COCA COLA'NIN PAZARCI TEMSİLCİLERİNDEN BİRİ, ARABİSTAN'DAKİ GÖREVİNDEN HAYAL KIRIKLIĞI İLE DÖNMÜŞ VE NİYE BAŞARILI OLAMADIĞINI ARKADAŞLARINA ANLATMIŞ:
-BENİ ARABİSTAN'A İLK GÖNDERDİKLERİNDE İKİ SORUN VARDI: ARAPÇA BİLMİYORDUM HALKTA DA OKUMA-YAZMA O KADAR İYİ DEĞİLDİ. BU YÜZDEN ONLARA VERMEK İSTEDİĞİM MESAJI YAN YANA ÜÇ RESİM HALİNDE DÜZENLEDİM.
BİRİNCİ RESİMDE BİR ARAP ... ÇÖLDE KUMLARIN ÜZERİNDE SÜRÜNÜYOR, SUSUZLUKTAN KAVRULMUŞ, ÖLMEK ÜZERE ...
İKİNCİ RESİMDE ARAP KUMLARIN İÇİNDE BULDUĞU COCA COLA'YI İÇİYOR.
ÜÇÜNCÜDE ADAM DİPDİRİ. AYAKTA CANLI VE NEŞELİ ...
-EEE HARİKA FİKİR. ANLAMADILAR MI?
-ANLADILAR ANLADILAR AMA ...SORUN DA BU. ARAPLAR SAĞDAN SOLA OKURLARMIŞ MEĞER ....:D

şeyma

Kayıtlı Kullanıcı
:)

:)

New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingoz bir avukat ile sarisin aptal gorunuslu bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit gecirmek icin bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor:

Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim. Ve ilk soruyu soruyor: -Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir? Kadin tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar cikarip adama uzatmis. Soru sorma sirasi sarisina gelmis: -Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir?
Adam dakikalarca dusunmus...
Yaniti bulamamis...
Cuzdanindan 50 dolar cikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken avukat merakla sormus:
-Cevap ne?
Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :)

RE: :)

:D:D:D sağol kardeşim çok hoşmuş ama sarışın arkadaşlar alınmasınlar.B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

hilal76 yazdı:
nuresma yazdı:
Cmabridge Üinvertisesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamraşadır ve ynie de surosnuz olraak ouknabinilir.Buunn sbeebi isnan beniynin her hafri tek tek dieğl, kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Ne dresniiz, ynaılmaımşlar dğeil mi?:D:D

gerçekten okunuyor ya bende yazı yazarken harflere çok dikkat ediyordum
yanllış olmasın diye

:):D:D:D
:D:D:D:D

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

çok hoştu kardeşim ya sağol. ben de içerdim bu meleti bilmezden evvel. ama önümde köpüre köpüre dursa dahi içmiyorum hiç. inş. içmem bi daha da.Amerikanın ne yapcaa belli değil değil mi? ozaman biz tedbiri alalım. selamun aleykumB)B)

ziya_izmit

Kayıtlı Kullanıcı
Kopya Dialogları :))

Kopya Dialogları :))

-seliin. Birinci sorunun cevabını versene
-olmaz çalışsaydın.
-bak ver yoksa geçen gece bizim evde yaşadıklarımızı anlatırım herkese.
-allah belanı versin.

-mustafa 1. soruyu biliyonmu
-bilmiyom
-2. soruyu
-bilmiyom
-3 ile 4 ü
-bilmiyom
-o zaman ne bok yemeye benim önüme oturdun.

-Veli kağıtları değişelim mi?
-farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş.

-aysun 1. sorunun cevabını söylesene.
-önce sen 3 ü söyle ondan sonra.
-pislik dur 3 ü selinden alayım.
-selin üç üç.
-tamam ama sen önce 2 yi söyle.
-yaz okuluna kalasıca zilliler.

-murat 5. soruyu söylesene
-söylerim ama bi şartla.
-neymiş lan şartın.
-ayşeden ayrılacan.
-ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz.

-yasin yaptın mı lan soruları.
-yok lan nerdee.
-olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kopya Dialogları :))

kusura bakmayın ama bana göre yazıdaki sözler sıra dışı bu forma yakıştıramadım

ziya_izmit

Kayıtlı Kullanıcı

tamam birdaha daha dikkatli olurum mutlu ve sağlıklı günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt