zarife_76 yazdı:
Altı Sıfır
Fenerbahçe'nin Galatasarayı 6-0 yendiği maçtan sonra sokağa çıkmaya utanan Arif'in aklına bir fikir gelmiş ve kadın kılığına girerek dışarı çıkmış.Bir cafeye girip oturmuş.Yanına yaşlı bir kadın gelerek Arif Naber demiş.Arif beni tanıdı diyerek apar topar kaçmış.
Ertesi gün yine kılık değiştirmiş ve cafeye gitmiş.Aynı yaşlı kadın yanına gelip Arif naber demiş.Arif yine kaçmış. Bu sefer Arif çok farklı bir kılıkta gelmiş cafeye kadın gelmiş yine Arif naber demiş.Arif merak etmiş;
Ya sen beni nereden tanıyorsun demiş Yaşlı kadında;
Oğlum Ben Bülent
mustafa_xtar yazdı:
çok güzel ya Allah razı olsun
yinede öyle içmeyelim şu coca colayı
cola turkamız var yaww
sende sağol kardeşim.selam ile..cigdem yazdı:
ÇOK İLGİNÇ YAA.SAĞOALSIN KARDEŞİM.
aliye_aliye yazdı:
cola turka ' nın içeriğindeki kimyasal maddeler ve asitleri amerikan hammedeli, ithal bir muhteviyat..bence cola turka'yı da içmemeli
mustafa_xtar yazdı:
aliye_aliye yazdı:
cola turka ' nın içeriğindeki kimyasal maddeler ve asitleri amerikan hammaddeli, ithal bir muhteviyat..bence cola turka'yı da içmemeli
haklı olabilirsiniz ama bunun tiryakileri var içmeden duramayanları var
onu içeceklerine turkayı içsinler bence
aliye_aliye yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
aliye_aliye yazdı:
cola turka ' nın içeriğindeki kimyasal maddeler ve asitleri amerikan hammaddeli, ithal bir muhteviyat..bence cola turka'yı da içmemeli
yanlış anlaşıldım sanırım..ben sağlık açısından söyledim..tiryakilik açısından değil..asidin insan vücudunu erittiğini, alyuvarları parçaladığını amerikalı kimyager ve biyologlar söylüyor..bu benim iddiam değil..kimsenin kişisel tercihine yönelik bir açıklama değidi bu..sonuçta bu da benim fikrim..içilip içilmemesi değil beni ilgilendiren
mustafa_xtar yazdı:
aliye_aliye yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
aliye_aliye yazdı:
yanlış anlaşıldım sanırım..ben sağlık açısından söyledim..tiryakilik açısından değil..asidin insan vücudunu erittiğini, alyuvarları parçaladığını amerikalı kimyager ve biyologlar söylüyor..bu benim iddiam değil..kimsenin kişisel tercihine yönelik bir açıklama değidi bu..sonuçta bu da benim fikrim..içilip içilmemesi değil beni ilgilendiren
anladım kardeşim hakkını helal et
tabiki sağlık açısında zararı var içilmemesi gerekir
hele hele küçük çocuklara hiç verilmemesi gerekir
Aklıma şey geldi
Annem küçükken kolanın içine şeker atardı
size zararlı diye
FATMA_ERGUN yazdı:
zarife_76 yazdı:
Altı Sıfır
Fenerbahçe'nin Galatasarayı 6-0 yendiği maçtan sonra sokağa çıkmaya utanan Arif'in aklına bir fikir gelmiş ve kadın kılığına girerek dışarı çıkmış.Bir cafeye girip oturmuş.Yanına yaşlı bir kadın gelerek Arif Naber demiş.Arif beni tanıdı diyerek apar topar kaçmış.
Ertesi gün yine kılık değiştirmiş ve cafeye gitmiş.Aynı yaşlı kadın yanına gelip Arif naber demiş.Arif yine kaçmış. Bu sefer Arif çok farklı bir kılıkta gelmiş cafeye kadın gelmiş yine Arif naber demiş.Arif merak etmiş;
Ya sen beni nereden tanıyorsun demiş Yaşlı kadında;
Oğlum Ben Bülent
GÜZELDİ AMA GS TAŞ ATMAYIN.TOP YUVARLAKTIR BİR DAHA Kİ MAÇA BAKARIZ BİZ
AMA SÜPERDİ VALLA ÇOK KOMİK YA.GS MİZ BİTANEDİR ASLANLAR ONLAR ASLAN