Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (4 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :))) SiZdE BuYrUn:)))

Temel`in çocuğunu sokakta ders çalışırken görenler, Temel`e nedenini sormuşlar.
Temel`in cevabı hazır:
- Herkes çocuğunu dışarda okutayi.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Kayserili:)))

Kayserili:)))

Gözleri görmeyen bekar ve fakir bir Kayserili'ye bir cin çıkagelmiş.Benden bir şey dile yerine getireceğim demiş.
Kayserili düşünürken Cin:
-
zenginlik mi,evlenm ek mi, gözlerinin görmesini mi istersin demiş. Ama tek bir hakkın var.
-Kayserili:
-Oğlumun altınlarımı saydığını görmek isterim demiş
.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
Temel`in çocuğunu sokakta ders çalışırken görenler, Temel`e nedenini sormuşlar.
Temel`in cevabı hazır:
- Herkes çocuğunu dışarda okutayi.

Çok güzeldi:D: :D :D
Temel'den de bu cevap beklenirdi, güzel bir yöntem ....:D :D :D

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

valla fıkralar süper haaa emeğinize sağlık devamı gelsin

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kayserili:)))

Müfettiş, öğretmeni bir öğrenciyi fena halde döverken yakalamıştı. Derhal uyardı.
- Ne yapıyorsunuz hocam, biliyorsunuz ki dövmek yasak! Babası size dava açsa
başınıza bela alır, uğraşıp durusunuz?
- Babasının dava açmayacağına garanti veririm!...
Müfettiş şaşırdı. Öğretmen açıklamaya devam etti:
- Babası benim!...

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Dilbilgisi dersinde Karadenizli öğretmen, Erzurumlu öğrencisini sözlüye kaldırıp sormuş:
- Bakmak fiilinin çekiminu yap bakalım...
Erzurumlu öğrenci hemen atlamış:
- Bakirem, bakirsen, bakir..
Öğretmen, öğrencisinin bu cevabı karşısında onu azarlamış:
- Uy diluni eşekarisu soksun. Öyle mi denur daa! Onun aslı pöyledir: Pakayrum, pakaysun, pakay...

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Küçük Temel`le arkadaşları sınıfta aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlarmış
Küçük Temel:
- Ben çok zekiyimdir, üç aylıkken yürümeye başlamışım, demiş.
Oradan Dursun hemen atlar:
- Sen habuna zeka mi deyisun. Haçan ben üç yaşına kadar kendumi kucakta taşitmişum.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

İlkokulda üç çocuk bebeklerin nasıl dünyaya geldiklerini konuşuyormuş.
Dursun:
- Bizim ailede hep leylekler getirir.
Fadime:
- Bizde hep cül bahçesinde bulunur.
Temel:
- Biz façiruz, bizde hep pepekleri annem kendisi yapayi.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Akıl hastanesinde bir gün, bir deli hasta bakıcıyı yanına çağırır. "Bana çabuk 5 şişe kola getir" der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve "al işte kolalarını" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta; hasta bakıcıyı tokatlar. Bakıcı, "ne oluyor?" der. Hasta cevap verir: - "Şişeleri getirdim abi."

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi?" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, öteki araya girmiş: - "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!"

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
Dilbilgisi dersinde Karadenizli öğretmen, Erzurumlu öğrencisini sözlüye kaldırıp sormuş:
- Uy diluni eşekarisu soksun. Öyle mi denur daa! Onun aslı pöyledir: Pakayrum, pakaysun, pakay...

çok hoş tşkr zerrin.zeynep kardeşim malatyanın şivesi nasıl hani size yakınya erzurum aynımı

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
zerrin yazdı:

çok hoş tşkr zerrin.zeynep kardeşim malatyanın şivesi nasıl hani size yakınya erzurum aynımı

Ya bizim şivemiz çok güzel. Şimdi nasıl diyem ki nasıl anlatam şivemizi bilmiyim:D
böyle bi şey bizimkisi ... arada yazam ben, böyle olmuyu anlayabiliyim mi nasıl olduğunu ... pek bi şey yazamıyım ama az çok yazdım gibi ...​

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir. Birgün hastanenin yüzme havuzunun etrafinda dolasirken Jim aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu gören Mary hemen ardindan atlar ve dibe kadar yüzüp Jim i kurtarir. Tabii Mary nin bu kahramancadavranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Mary nin artik iyilestigini düsünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. Islemler yapilir, belgeler çikartilir, Bashekim ayni gün Mary nin yanina gider :
- Mary, sana bir iyi bir de kötu haberim var. Iyi haberim, yaptigin kahramanca davranistan ötürü anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardigin hasta, Jim, intihar etmis. Az önce odasinin banyosunda kendisini asmis sekilde bulundu. Mary gayet sakin yanit verir :
-O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye...:D

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Temel 'in babası vefat eder. İdris cenazede Temel 'e
- Temel başın sağolsun. Rahmetli nasıl vefat etti? Diye sorar. Bunun üzerine Temel 'le konuşmaya başlarlar:
- 12. Kattan düşti.
- Demek rahmetli düştide oldi.
- Yok uşağum düşmekten ölmedi. Düşerken çamaşır ipine takildi. Ordan karşı binanın balkonuna uçtu. Sonra ordanda sekti binanın terasına. Ordanda düştü bu seferde bizim bakkalın güneşliğinden sekti...
- Ula uşağum bu adam nasıl öldü?
- Bakdık durmuyo, vurduk.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
Temel 'in babası vefat eder. İdris cenazede Temel 'e
- Temel başın sağolsun. Rahmetli nasıl vefat etti? Diye sorar. Bunun üzerine Temel 'le konuşmaya başlarlar:
- 12. Kattan düşti.
- Demek rahmetli düştide oldi.
- Yok uşağum düşmekten ölmedi. Düşerken çamaşır ipine takildi. Ordan karşı binanın balkonuna uçtu. Sonra ordanda sekti binanın terasına. Ordanda düştü bu seferde bizim bakkalın güneşliğinden sekti...
- Ula uşağum bu adam nasıl öldü?
- Bakdık durmuyo, vurduk.

:D :D :D
Bu çok iyiydi ya ...
Bahmışlar durmuyu, vurmuşlar öyle mi? Bunlarınki de daha iyiymiş.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

[big]Bir uçakta tam yedi deli varmış... Bunlardan sadece uçağı kullanan birinci pilot normalmiş.. İkinci pilot da deliymiş.. Durgun ve normal hava şartlarında yolculuk yaparlarken birden bire uçağın sağa ve sola yattığını hisseden birinci pilot şaşkınlıkla ikinci pilota sorunun ne olduğunu sormuş; o da, "sanırım bu dengesizlik içeriden delilerden geliyor" diye cevap vermiş. Birinci pilot, ikinci pilota emir vermiş: "o zaman git ve rahat durmalarını söyle!". Bunun üzerine delilerin yanına giden ikinci pilot onları susturmayı başarmış. Birinci pilot ikinci pilota "nasıl susturdun" diye sorduğunda; "ben öğretmen oldum, onlar öğrenci oldular.. uçağın imdat zilini çaldım şu an tenefüsteler.." diye cevap vermiş.[/big]

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

İki tane çiftçi; biri Adanalı diğeri Kayserili, sohbet ediyorlarmış; bu arada haliyle zenginlikleriyle övünüyorlar.. Adanalı başlamış : - "Bizim orda sabah güneş doğmadan biniyoruz arabaya, akşam oluyo biz hala çiftliğin öteki ucuna yetişemiyoz" demiş... Kayserili de bunun üzerine: -Yav bizim de vardı öyle eski bi arabamız, ama geçenlerde satıp yeni modelini aldık...
:D:D:D:D:D:D

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

yok zeynep kardeşim ben biraz bilim sizin şiveleri elzğdan.hani hepsi aynımı diye sordum arada konuşsak fena olmaz haa

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
yok zeynep kardeşim ben biraz bilim sizin şiveleri elzğdan.hani hepsi aynımı diye sordum arada konuşsak fena olmaz haa

Hee gonuşalım ben seviyim şivemi arada gonuşuyum arkadaşlarımınan, eglence oldun diye. Seninlen de gonuşuşurum güzelm oluyu böyle ...:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt