Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :)))

VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:
ona sormak lazım valla ben fatoşu iyi tanıyorum çok çekilmez birisi :D:D:D oyüzden yaşlandı nine oldu :D:D:D
NEYSE O ZAMAN VEYSEL DEDE. BENİ TANIMAMAKLA BİŞEY KAYBETMİYOSUN :D:D
HATTA ŞANSLISIN :D:D:D

aaa böyle sevimli bi teyze yi tanımak isterim:):):)nede olsa ılerının telsımcısı
sen bilirsin dede. yani ben söyleyimde. sen yinede söylediklerimi düşün :D:D:D

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

muhasebe, muhasebe, muhasebe gerçekten çok zor hangi meslekte acaba akşam yatağa yatınca vicdan muhasebesi yerine yarınki işlerin nasıl yoluna konulacağı düşünülür ay sonlarından nefret ediyorum özellikle personele maaş vermek işkence oluyor bi gelip her ay en az 10 kişi benim mesaimi kesmişsin demiyorlarmı anlatıyorum belki 1 saat ama ikna edemiyorum ki patrona ayrı anlat işçiye ayrı anlat her çuma günü bugün de dahil tam bir işkence oluyor niye herkes ödeme yapmak için cumayı bekliyor ve biz her cuma bütün müşterileri aramak zorunda kalıyoruz bu mübarek günde insan çileden çıkıyor vallah allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı cumalar a.e.o.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

AMA İLERİNİN TELSİMCİSİDE OLMAK VAR DEĞİL Mİ:):):)

MUHASEBE DERDINE SON:):):)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

oooo burda öyle güzel sohbet var ki nasıl olurda kaçırırım ben muhasebecilere kırgınım muhasebeci yüzünden işten çıktım her işime karışıyodu evet muhsebeciler sizlerde yardımcılarınıza karışıyomuydunuz

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

TELSİM İÇİNDE ZATEN MUHASEBE ONUN BI DALI BIZ KARISMIYORUZ AMA KARISANDA VARDIR TABIİİİ TIPKİ

BENİM ZERRİN TEYZE VE FATOŞ NİNEYE KARIŞTIGIM GİBİ :D:D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

fidan yazdı:
muhasebe, muhasebe, muhasebe gerçekten çok zor hangi meslekte acaba akşam yatağa yatınca vicdan muhasebesi yerine yarınki işlerin nasıl yoluna konulacağı düşünülür ay sonlarından nefret ediyorum özellikle personele maaş vermek işkence oluyor bi gelip her ay en az 10 kişi benim mesaimi kesmişsin demiyorlarmı anlatıyorum belki 1 saat ama ikna edemiyorum ki patrona ayrı anlat işçiye ayrı anlat her çuma günü bugün de dahil tam bir işkence oluyor niye herkes ödeme yapmak için cumayı bekliyor ve biz her cuma bütün müşterileri aramak zorunda kalıyoruz bu mübarek günde insan çileden çıkıyor vallah allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı cumalar a.e.o.
AMİN FİDAN KARDEŞİM. MUHASEBE ZOR EVET. ANLADIĞIM KADARIYLA SEN ŞİRKETTE FALANÇALIŞIYOSUN HERHALDE. BEN BÜRODA ÇALIŞIYORUM. İNAN SİZİNKİ HİÇBİRŞEY. BUGÜN ÖYLE STRESLİKİ BURASI. VE BENDE ÇOK SİNİRLİYİM. BAYRAM ÜSTÜ TAMDA ÖDEMELER VAR PARA YOK. OFF NASIL SIKILDIM ANLATAMAM. BU BAYRAM TATİLİ ÇOK İYİ OLCAK.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
oooo burda öyle güzel sohbet var ki nasıl olurda kaçırırım ben muhasebecilere kırgınım muhasebeci yüzünden işten çıktım her işime karışıyodu evet muhsebeciler sizlerde yardımcılarınıza karışıyomuydunuz
elzem kardeşim. valla şu kadarını sölim. 3 senedir aynı büroda çalışıyorum. 1 senesi stajdı. benden sonra 5-6 tane stajer geldi. yaşları benden büyüktü. yada aynı yaştaydık. tesadüf ya hepside geç başlamışlar okula yada kalmışlar. onlara işide ben öğretiyordum. kimse karışmıyor bana. birazda sert davrandım galiba çocuklara. 2 si kaçtı. diğerleri zor tamamladı. bizim burdaki abiler diyodu dikkat et bigün seni dövecekler diye. ama işi öğrenmeleri için herşey :D:D yani hatta bırak stajerleri diğerleri zor dayanıyo bana.
muhasebecileri sevmemekle yada kırgın olmakla bence çok haklısın :D:D:D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:

bu gidişle tamamen bırakıcam çalışmayı. çokda sinirliyim ben dede ya..

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:

hayırdır teyzem bi sıkıntın sorunun varsa yardımcı olabılecegım kadar olurum...
yok dede ben genel olarak sinirliyimdir demek istemiştim. ama bugünde biraz fazla zaten. hem iş stresinden biraz sorunlar vardı. hemde başka sorunlar. başım ağrıyo sabahtan beri. herşeyi kafama takıyorum ya. neyse dede saolasın. işte böyle yardımcı olabilecek bişey yok. siz zaten yardımcı oluyosunuz bana. sayenizde gülüyoruz bazen. kafamızı dağıtıyoruz.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:

yok dede ben genel olarak sinirliyimdir demek istemiştim. ama bugünde biraz fazla zaten. hem iş stresinden biraz sorunlar vardı. hemde başka sorunlar. başım ağrıyo sabahtan beri. herşeyi kafama takıyorum ya. neyse dede saolasın. işte böyle yardımcı olabilecek bişey yok. siz zaten yardımcı oluyosunuz bana. sayenizde gülüyoruz bazen. kafamızı dağıtıyoruz.

Buna sevındım ya iş hayatı tabi dediğin gibi sıkıntılı gecıyor arada bır ee ne aypalım çalışmasanda olmuyor.Şimdi sende fatoş nine gibi sinirlisin ha tamam ha şimdi tas tamam oldu:):):) vay yanınıza gelen müşteriye:):):)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:

Buna sevındım ya iş hayatı tabi dediğin gibi sıkıntılı gecıyor arada bır ee ne aypalım çalışmasanda olmuyor.Şimdi sende fatoş nine gibi sinirlisin ha tamam ha şimdi tas tamam oldu:):):) vay yanınıza gelen müşteriye:):):)
sorma dede. pek ilgilenmeye çalışıyorum gelenlerle. telefonlarada bakmıyorum. kimseye çatmıyım diye. neyse az kaldı. yemek yiyince düzelirim :D patronumuzda yemeğe ****ürecekmiş bizi zaten :D:D:D

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

valla zerrin seni pek tanımıyorum ama anladğım kadarıyla çok sinirlisin galiba
ben korktum senden şuan seninle birlikte çalışanalrı merak ediyorum
patronunda iyi biri galiba sizi yemeğe ****rüyo

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
valla zerrin seni pek tanımıyorum ama anladğım kadarıyla çok sinirlisin galiba
ben korktum senden şuan seninle birlikte çalışanalrı merak ediyorum
patronunda iyi biri galiba sizi yemeğe ****rüyo
eğer imkanın olsada beraber çalıştığım kişileri bir dinlesen.. :D
evet patronumuz iyidir saolsun. hep beraber gidiyoruz iftara. kendi ailesi çocukları falan. zaten bizde 5-6 kişiyiz burda.
ama korkma canım o kadarda kötü değil durum :D

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR,MESLEK AŞKI BU OLSA GEREK. MUHASEBE HAKİKTEN ÇOK ZOR.İŞİNİ SEVEREK YAPMAN ÇOK GÜZEL ZERRRİN İNŞALLAH HEP ÖYLE SÜRER. A.E.O.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:

sorma dede. pek ilgilenmeye çalışıyorum gelenlerle. telefonlarada bakmıyorum. kimseye çatmıyım diye. neyse az kaldı. yemek yiyince düzelirim :D patronumuzda yemeğe ****ürecekmiş bizi zaten :D:D:D

:):):) TEYZEM SEN SİNİRLENME YETERKİ BEN SENİ YEMEĞE GÖTÜRÜRÜM Bİ AKŞAM

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

bak zerrin seni yemeğe ****ren biri daha çıktı
beraber çalıştğın kişilerden biride ben olmak isterdim madem durum kötü değilse

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

FATOŞ NİNEYİ UNUTTUM AAAA SIMDI OLMAZKI ONSUZ KAMBERSIZ DUGUN MISALI :):):) SİNİRLENİR FALAN ŞİMDİ:):):) SEVGİLİ ELZEM TABİ SİZDE GELEBİLİRSİNİZ :):):)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun zaten söylemesende gelecektim veys kardeş yaş ortalamasını bilmediğim için kardeş diyorum eeee ne zaman gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt