Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: :)))

zerrin yazdı:
mtekik yazdı:
zerrin yazdı:
a.s. tabi sevmeyebilirsiniz. yok mtekik abi niye yanlış anlaşılsın.
acaba diyorum bendemi bu mesleği sevmicem ilerde :) kime sorsam nefret ediyo muhasebeden

ALEYKUM SELAM ABLAM,
BU KONUDA HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN, GERÇEKTEN ZOR VE SABIR İSTEYEN BİR İŞİMİZ VAR.
EN KÖTÜSÜDE BÜROCULKUK YAPANLARINKİ, HERKESE AYRI AYRI LAF ANLAT. BAZILARI DAHA UTANMASA EVİNİN ALIŞVERİŞİNİ BİLE MUHASEBECİYE YAPTIRACAK.
EVET YAKIN ZAMANDA NEFRET BAŞLAR
K.S.E.O.

EVET ABİ BEN BÜRODA ÇALIŞIYORUM. BAZEN HAKLISIN ÖYLE SİNİRLENİYORUMKİ. BEN ZATEN ÇABUK SİNİRLENEN BİRİYİM. LAF ANLATAMAZSIN MÜKELLEFLERE. OLDUKÇA STRESLİ OLUR KDV ZAMANI ÖZELLİKLE.
AMA BİLMİYORUM BEN SEVİYORUM YİNEDE BU İŞİ.
BELKİDE BAŞKA İŞİ BECEREMEDİĞİMDENDİR :D:D:D:D:D:D

estağfirullah
aslında muhasebecilerin yapamayacağı iş yoktur
çünkü çok zeki ve akıllı olduklarından bu zor mesleği seçmek zorunda kalmışlardır. onlar muhasebeyi bıraksalar bile yapacak bir sürü iş bulurlar
onlar hayat okulndaki bütün meslekleri öğrenmek zorundalar
yoksa o mükellefin analizini yapamazki
muhasebede de asıl olan yazıp çizme değil analiz yapabilmedir.
sen canını sıkma . biz çok yorucu olduğu için sevmiyoruz
k.s.eo.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

zerrin yazdı:
mtekik yazdı:
zerrin yazdı:
a.s. tabi sevmeyebilirsiniz. yok mtekik abi niye yanlış anlaşılsın.
acaba diyorum bendemi bu mesleği sevmicem ilerde :) kime sorsam nefret ediyo muhasebeden

ALEYKUM SELAM ABLAM,
BU KONUDA HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN, GERÇEKTEN ZOR VE SABIR İSTEYEN BİR İŞİMİZ VAR.
EN KÖTÜSÜDE BÜROCULKUK YAPANLARINKİ, HERKESE AYRI AYRI LAF ANLAT. BAZILARI DAHA UTANMASA EVİNİN ALIŞVERİŞİNİ BİLE MUHASEBECİYE YAPTIRACAK.
EVET YAKIN ZAMANDA NEFRET BAŞLAR
K.S.E.O.

EVET ABİ BEN BÜRODA ÇALIŞIYORUM. BAZEN HAKLISIN ÖYLE SİNİRLENİYORUMKİ. BEN ZATEN ÇABUK SİNİRLENEN BİRİYİM. LAF ANLATAMAZSIN MÜKELLEFLERE. OLDUKÇA STRESLİ OLUR KDV ZAMANI ÖZELLİKLE.
AMA BİLMİYORUM BEN SEVİYORUM YİNEDE BU İŞİ.
BELKİDE BAŞKA İŞİ BECEREMEDİĞİMDENDİR :D:D:D:D:D:D

estağfirullah
aslında muhasebecilerin yapamayacağı iş yoktur
çünkü çok zeki ve akıllı olduklarından bu zor mesleği seçmek zorunda kalmışlardır. onlar muhasebeyi bıraksalar bile yapacak bir sürü iş bulurlar
onlar hayat okulndaki bütün meslekleri öğrenmek zorundalar
yoksa o mükellefin analizini yapamazki
muhasebede de asıl olan yazıp çizme değil analiz yapabilmedir.
sen canını sıkma . biz çok yorucu olduğu için sevmiyoruz
k.s.eo.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
YA NEDEN HERKES MUHASEBECİ.BEN KİME SORSAM MUHASEBECİYİM DİYOR.NİYE KİMSE TELSİMCİ DEGİL YAA:)

AMA İNSAN İŞİNİ SEVMEYİNCE NASIL ÇALIŞA BİLİR Kİ?

dedim ya muhasebeciler genellikle zeki ve akıllı olan kimselerdir.yoksa bütün meslek mensupları bir muhasebeci tutmak zorunda olurmuydu.
Telsimcilik nasıl bir iş bilmiyorum ama her işin de kendince zorlukları vardır herhalde.
k.s.e.o.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
YA NEDEN HERKES MUHASEBECİ.BEN KİME SORSAM MUHASEBECİYİM DİYOR.NİYE KİMSE TELSİMCİ DEGİL YAA:)

AMA İNSAN İŞİNİ SEVMEYİNCE NASIL ÇALIŞA BİLİR Kİ?

dedim ya muhasebeciler genellikle zeki ve akıllı olan kimselerdir.yoksa bütün meslek mensupları bir muhasebeci tutmak zorunda olurmuydu.
Telsimcilik nasıl bir iş bilmiyorum ama her işin de kendince zorlukları vardır herhalde.
k.s.e.o.[/qu

BAK BAK NASIL HAVA ATARLARMIŞŞŞŞ:):):)
TABİKİ HER İŞİM ZORLUGU VAR AMA BENİM İŞ ÇOK SİTRESLİ.SABIRLI VE SAKİN OLMAK LAZIM AMA FATMA ,SABIR VE SAKİN PEK YANYANA DURMUYOR.BİZ MÜŞTERİYİ EGİTİYORUZ BİDE O VAR VERİLEN YANLIŞ BİLGİ SİZİN SONUNUZ DEMEKTİR.ZERRİN GELMEK İSTİYORMUSUN DAHA:)

AMA OLSUN TEMİZ İŞ BİR ÇOK İNSAN VAR ÇÖP TOPLAYAN KIŞIN SOGUKTA TEZGAH AÇAN,YAZIN SICAGINDA İNŞAATTA ÇALIŞAN VE DAHA BİNLERCESİ. BİZİM YAZIN KLİMAMIZ, KIŞIN SOBAMIZ,TERTEMİZ YERİMİZ KOLTUGUMUZA OTURUP ÇALIŞIYORUZ

İŞİNDEN ŞİKAYETİ OLAN VAR MI?

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

NE GÜZEL ANLATMIŞSIN FATMA ABLA. ZERRİNİN YANINADA SAKİN, SABIRLI, VE BUNA BENZER SIFATLAR YAKIŞMIYO(MUŞ). YOKSA BEN ÇOK SAKİN BİRİYİM AMA :D:D
GERÇEKTEN BURDA BERABER ÇALIŞTIĞIM ABİLERİM VAR BIKTIRDIM ONLARI 3 SENEDE.
DUYURULUR YANİ FATMA ABLA. :D:D
GERÇİ BİZ SENİNLE İYİ ANLAŞIRDIK :D:D:D

MTEKİK ABİCİM SENDE SAĞOL. AMA GERÇEKTEN BEN BAŞKA İŞİ BECEREBİLECEĞİMİ SANMIYORUM. ELİMDEN GELEN BU KADAR GALİBA :D:D
BİDE ALIŞMIŞIM. GERÇEKTEN ÇOĞU ZAMAN ÇOK STRESLİ BİR ORTAM OLUYO VE HERKES BİRBİRİNE ÇATIYO. BİLİRSİNİZ ZATEN.
İNSAN BU DURUMA ALIŞABİLİRMİ YA. BİR ARA ÇIKMIŞTIM İŞTEN. İNANIN HİÇ SANMAZDIM AMA İŞLERİN YOĞUN OLUPTA STRESLİ OLMAYI BİLE ÖZLEMİŞTİM. EVDE KAFAYI YİCEKTİM. BENDE BİR ANORMALLİK VAR GALİBA :D:D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
NE GÜZEL ANLATMIŞSIN FATMA ABLA. ZERRİNİN YANINADA SAKİN, SABIRLI, VE BUNA BENZER SIFATLAR YAKIŞMIYO(MUŞ). YOKSA BEN ÇOK SAKİN BİRİYİM AMA :D:D

MTEKİK ABİCİM SENDE SAĞOL. AMA GERÇEKTEN BEN BAŞKA İŞİ BECEREBİLECEĞİMİ SANMIYORUM. ELİMDEN GELEN BU KADAR GALİBA :D:D
BİDE ALIŞMIŞIM. GERÇEKTEN ÇOĞU ZAMAN ÇOK STRESLİ BİR ORTAM OLUYO VE HERKES BİRBİRİNE ÇATIYO. BİLİRSİNİZ ZATEN.
İNSAN BU DURUMA ALIŞABİLİRMİ YA. BİR ARA ÇIKMIŞTIM İŞTEN. İNANIN HİÇ SANMAZDIM AMA İŞLERİN YOĞUN OLUPTA STRESLİ OLMAYI BİLE ÖZLEMİŞTİM. EVDE KAFAYI YİCEKTİM. BENDE BİR ANORMALLİK VAR GALİBA :D:D:D[/quo

AY ÇOK KOMİKKK:):)

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar şiir güzel olmuş ama ben terimleri anlayamadı ama güzel kelimeler galiba:):)
allah razı olsun
bende kıskandım baktım gıdayla ilgili şiir varmı diye ama hiçi bişi bulamadım ben yakın bir zamadnda yazmalıyım :p inşallah

ahsen-1

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MONARIZA

s.a kardeşim bu çok sanatsal olmuş :D:D

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

valla pes ama hoş bişey olmuş tşkr paylaştığın için

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

bak sen bi zim teyze ve fatoş nene bir olucak ah nerde gorucekmıyım acaba ıksını bı ış yerınde :D:D:D artık Telsim çekilmez olur :D:D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:

İNSAN BU DURUMA ALIŞABİLİRMİ YA. BİR ARA ÇIKMIŞTIM İŞTEN. İNANIN HİÇ SANMAZDIM AMA İŞLERİN YOĞUN OLUPTA STRESLİ OLMAYI BİLE ÖZLEMİŞTİM. EVDE KAFAYI YİCEKTİM. BENDE BİR ANORMALLİK VAR GALİBA :D:D:D[/quo

AY ÇOK KOMİKKK:):)

:D:D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
bak sen bi zim teyze ve fatoş nene bir olucak ah nerde gorucekmıyım acaba ıksını bı ış yerınde :D:D:D artık Telsim çekilmez olur :D:D:D

BİZ BİR OLSAK BİLE SİZ GÖREMİYECEKSİNİZ GEREKİRSE KORUMA TUTARIM.HEM NİYE OLMASIN KİBANA EVRAK TAKİP TE ÇALIŞICAK BİRİ LAZIM ZERRİNDE TAM BENİM KAFA DENGİM MAŞALLAH

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:

AA.. NİYEYMİŞ VEYSEL DEDE... HİÇTE BİLE ÇEKİLMEZ OLURMUŞ. BİZ BİR ARAYA GELELİM DE BAK SEN TELSİME :D:D:D

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

satışlar en alt tabaka ya duser artık :):):) o zaman ne olur halımız

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:

BAK SENN.. O KADARDA DEĞİL VEYSEL DEDE AMA.. :( BECERİKSİZİZ DEDİK AMA.. :D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
zerrin yazdı:
VEYS yazdı:

BAK SENN.. O KADARDA DEĞİL VEYSEL DEDE AMA.. :( BECERİKSİZİZ DEDİK AMA.. :D

ya ya ee dedin bi kere :D:D şim di olay fatoşa nasıl dayanırsın bılemıyorum :D:D:D aman duymasın:):):)
VEYSEL DEDE BENDE FAMA ABLAYA DİYORUMKİ SEN BANA DAYANAMAZSIN.. ACABA KİM KİME DAYANAMAZ BİLMİYORUM YANİ. :):)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

ona sormak lazım valla ben fatoşu iyi tanıyorum çok çekilmez birisi :D:D:D oyüzden yaşlandı nine oldu :D:D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
ona sormak lazım valla ben fatoşu iyi tanıyorum çok çekilmez birisi :D:D:D oyüzden yaşlandı nine oldu :D:D:D
NEYSE O ZAMAN VEYSEL DEDE. BENİ TANIMAMAKLA BİŞEY KAYBETMİYOSUN :D:D
HATTA ŞANSLISIN :D:D:D

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
VEYS yazdı:
NEYSE O ZAMAN VEYSEL DEDE. BENİ TANIMAMAKLA BİŞEY KAYBETMİYOSUN :D:D
HATTA ŞANSLISIN :D:D:D

aaa böyle sevimli bi teyze yi tanımak isterim:):):)nede olsa ılerının telsımcısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt