mustafa_xtar
Kayıtlı Kullanıcı
RE: JAPON VEKİL
hafize yazdı:
bektaşinin biri elindeki gazetesi ile hocaya gelir namaz kılınmaz diye yazıyor der hoca öyle birşeyin olmıycağını söyleyerek gazeteyi alır bak başını okumamışsın sarhoşken namaz kılınmaz diye yazıyor der bektaşi orası beni ilgilendirmez der
zerrin yazdı:
MUHASEBECİNİN ŞİİRİ DE BÖYLE OLUR!!
Beynimi aktife,
Yüreğimi pasife aldım.
Tutkularımı, vadesi geçmiş ertelenmiş
Diğer Yükümlülüklere.
Düşlerimi, sayım ve tesellim fazlalarına.
Düşüncelerime reeskont uyguladım.
Korkularımı geçmiş yıllar zararlarına,
Kaygılarımı gelecek yıllara ait
Gider tahakkuklarına.
Alışkanlıklarımı, borç ve gider karşılıklarına.
Dostlarımı özkaynaklara yazdım.
Dostluklarımın bitenini
Birikmiş amortismanlara.
Seni hiçbir hesaba yazamadım.
O kadar hesapsız ve kitapsızsın ki
Beynimle yüreğim arasında
Virman yapıp duruyorum.
zerrin yazdı:
a.s. tabi sevmeyebilirsiniz. yok mtekik abi niye yanlış anlaşılsın.
acaba diyorum bendemi bu mesleği sevmicem ilerde kime sorsam nefret ediyo muhasebeden
mtekik yazdı:
zerrin yazdı:
acaba diyorum bendemi bu mesleği sevmicem ilerde kime sorsam nefret ediyo muhasebeden
ALEYKUM SELAM ABLAM,
BU KONUDA HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN, GERÇEKTEN ZOR VE SABIR İSTEYEN BİR İŞİMİZ VAR.
EN KÖTÜSÜDE BÜROCULKUK YAPANLARINKİ, HERKESE AYRI AYRI LAF ANLAT. BAZILARI DAHA UTANMASA EVİNİN ALIŞVERİŞİNİ BİLE MUHASEBECİYE YAPTIRACAK.
EVET YAKIN ZAMANDA NEFRET BAŞLAR
K.S.E.O.
FATMA_ERGUN yazdı:
YA NEDEN HERKES MUHASEBECİ.BEN KİME SORSAM MUHASEBECİYİM DİYOR.NİYE KİMSE TELSİMCİ DEGİL YAA
AMA İNSAN İŞİNİ SEVMEYİNCE NASIL ÇALIŞA BİLİR Kİ?
zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
YA NEDEN HERKES MUHASEBECİ.BEN KİME SORSAM MUHASEBECİYİM DİYOR.NİYE KİMSE TELSİMCİ DEGİL YAA
HERKES TELSİMCİ OLAMIYOR DEMEKKİ ABLACIM
YOK ABLA KAL SEN TELSİMDE BENCE. BAKSANA KİMSE SEVMİYO BENDEN BAŞKA MUHASEBEYİ. BENDE BIKARIM HERHALDE BU GİDİŞLE. ÇALIŞMAYA DEVAM EDERSEM TABİ.FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
GALİBA OLAMIYOR. AMA HERKES MUHASEBECİ NASIL BİR MESLEK Kİ BENDE TERFİ ETSEM
zerrin yazdı:
YOK ABLA KAL SEN TELSİMDE BENCE. BAKSANA KİMSE SEVMİYO BENDEN BAŞKA MUHASEBEYİ. BENDE BIKARIM HERHALDE BU GİDİŞLE. ÇALIŞMAYA DEVAM EDERSEM TABİ.FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
HATTA SEN BENİ AL TELSİME
BENDE İSTANBULDAYIM ABLA. NİYE SANA DAYANAMIYACAĞIMIMI DÜŞÜNÜYOSUN.FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
HATTA SEN BENİ AL TELSİME
EVET EVET BENCEDE SEN MUHASEBEYİ BIRAK ONASIL İŞ GEL BEN SENİ ALIRIM İŞE PAŞALAR GİBİ ÇALIŞTIRIRIM SENİ EVRAKLAR FUL SENİN.BEN YOKSA İŞİ BIRAKICAM GEL TAMAM İSTANBULDAYIM SEN NERDESİN BİLMİYORUM AMA BANA LAZIM ELEMAN OH OH AMA 2 GÜN ANCAK DAYANIRSIN
zerrin yazdı:
mtekik yazdı:
zerrin yazdı:
ALEYKUM SELAM ABLAM,
BU KONUDA HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN, GERÇEKTEN ZOR VE SABIR İSTEYEN BİR İŞİMİZ VAR.
EN KÖTÜSÜDE BÜROCULKUK YAPANLARINKİ, HERKESE AYRI AYRI LAF ANLAT. BAZILARI DAHA UTANMASA EVİNİN ALIŞVERİŞİNİ BİLE MUHASEBECİYE YAPTIRACAK.
EVET YAKIN ZAMANDA NEFRET BAŞLAR
K.S.E.O.
EVET ABİ BEN BÜRODA ÇALIŞIYORUM. BAZEN HAKLISIN ÖYLE SİNİRLENİYORUMKİ. BEN ZATEN ÇABUK SİNİRLENEN BİRİYİM. LAF ANLATAMAZSIN MÜKELLEFLERE. OLDUKÇA STRESLİ OLUR KDV ZAMANI ÖZELLİKLE.
AMA BİLMİYORUM BEN SEVİYORUM YİNEDE BU İŞİ.
BELKİDE BAŞKA İŞİ BECEREMEDİĞİMDENDİR