cennet yolcusu
Kayıtlı Kullanıcı
rabbine hamdediyormuş ki ölmeden kendisini toparlaması için bir firsat vermiş ya bide vermeseydi
bilgisayarın başında islamiyet gen tr de dolaşırken,uyuya kalmış..:HBütün Bunlar Rüyaymiş.kiz Terler Içinde Uykudan Uyanmiş.
İNANMIYORUM YA:KTEKRARMI BAŞA.Bütün Bunlar Rüyaymiş.kiz Terler Içinde Uykudan Uyanmiş.
hemen rüya tabirlerinde,rüyasında gördüklerini araştırmaya başlamış..:evetbilgisayarın başında islamiyet gen tr de dolaşırken,uyuya kalmış..:H
ya bide annesi helvasını dahi yapmış,dağıtmıştı dimi:KAmin versinde kimin kızın mı Annenin mi?
-Niye yaaa helvasını bile yedik benim gördüklerim rüya değildi ki ALLAH ALLAH hatlar krıştı galiba :gulegule
YA ÖLDÜMÜ ÖLMEDİMİ:KBENCE ÖLSÜN,YANİ KONU ÖYLE BİTSİN:K
HİKAYEDEN SONUÇ ÇIKARTALIM...NOLURRRRRR:K
SİZİN İYİLİĞİNİZİ VERSİN:BHELVA NERDE AKLINIZA GELDİ HEMENCİK:KAmin versinde kimin kızın mı Annenin mi?
ablacığım,sevdiğimiz insanlar ölse de kabullenemeyiz ya..YA ÖLDÜMÜ ÖLMEDİMİ:KBENCE ÖLSÜN,YANİ KONU ÖYLE BİTSİN:K
HİKAYEDEN SONUÇ ÇIKARTALIM...NOLURRRRRR:K
AY VALLA BEN ÖLDÜRMEDİM,AŞKA MECNUN ÖLDÜRDÜ,DAHA DOĞRUSU ÖYLE BİTSİN DEDİ.selamün aleyküm ablam neden kızı öldürüyorsun belki daha çok tövbeye ihtiyacı var zamanı varken tövbe etsin:evet