Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Ben çalişiyorum Cumarteside çalişmak öyle Zorki:(neyse Hamdolsun Halimize Hiç Yoktan çok çok Daha Iyidir:).hayirli Günler Olsun Efendim:HİYİ TATİLLER

Ve aleykümselam...Allah(c.c) kolaylık versin inşallah...Rabbim yardımcınız olsun...Bu ara da avatarınızı çok beğendim...gerçekten seviyorum o insanı Allah(c.c) onun da yardımcısı olsun inşallah.. :H

gamzetje

Kayıtlı Kullanıcı
Assalamoe 'Alekoem warahmatoe allahie wabarakatuhu.

Ben burda yeniyim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aliyem.nasılsın canım.seninle konuşmak isterdim ama sorun var anladın sanırım.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliyem.nasılsın canım.seninle konuşmak isterdim ama sorun var anladın sanırım.

Ve aleyküm Selam can ablacım.. Hamd olsun Rabbimize iyiyim..Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir.. Sorunu anladım ablacım..Minik İncime, selam ve sevgilerimi söylersiniz inşallah can ablam.. Kalbimde ve dualarımdasınız inşallah..B)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Selam can ablacım.. Hamd olsun Rabbimize iyiyim..Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir.. Sorunu anladım ablacım..Minik İncime, selam ve sevgilerimi söylersiniz inşallah can ablam.. Kalbimde ve dualarımdasınız inşallah..B)
canım hamd olsun iyiyiz.nurunda selamı var.listeyi takip ettiğiniz için allah razı olsun.sende benim dualarımdasın can kardeşim.

sewwda66

Kayıtlı Kullanıcı
ben sevda bu siteyi çokk beğedim daha tanımıyorum ama anladığım kadarıyla doğru adresteyim dualarınızı eksik etmeyin dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
canım hamd olsun iyiyiz.nurunda selamı var.listeyi takip ettiğiniz için allah razı olsun.sende benim dualarımdasın can kardeşim.

Allah c.c razı olsun ablacım o güzel dualarınız için...Bugün geldiniz diye de çok sevindim ablacım. Arkadaşlarla cüzlerimiz biraz azalsın inşallah..Nurumu yalnız bırakmayacağım:).. Sitedeyken bile dilimden besmeleyi düşürmüyorum ablacım..Boş kalmayayım diye...Bizlere her daim hatırlatacak olan nurumdan Rabbimiz c.c iki cihanda da razı ve memnun olsun, cennet hatunlarından ve salihalardan eylesin inşallah onu can ablacım..En Emin'e emanetimsiniz üçünüz..Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c razı olsun ablacım o güzel dualarınız için...Bugün geldiniz diye de çok sevindim ablacım. Arkadaşlarla cüzlerimiz biraz azalsın inşallah..Nurumu yalnız bırakmayacağım:).. Sitedeyken bile dilimden besmeleyi düşürmüyorum ablacım..Boş kalmayayım diye...Bizlere her daim hatırlatacak olan nurumdan Rabbimiz c.c iki cihanda da razı ve memnun olsun, cennet hatunlarından ve salihalardan eylesin inşallah onu can ablacım..En Emin'e emanetimsiniz üçünüz..Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)
aliyem nurunkinden konuşabiliriz canım.bekliyorum güzel kardeşim.

hasaygul

Kayıtlı Kullanıcı
ben de siteye bugün üye oldum
inş. güzel seyler paylsırız
aranıza yeni geldim ve hepinizi tanımak isterim

bende iki gün önce üye oldum hayırlı olsun üyeliğin....:)

hasaygul

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı günler diliyorum.. nasılsınız..?

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Saolasin Kardeşim.
Sanada Hayirli Günler, çok şükür Iyiyim Ya Sen Nasilsin.

hasaygul

Kayıtlı Kullanıcı
iyi hamdolsun yeni üye oldum burayı ilk defa kullanıyorum güzel sohbetlere inşallah..:)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
iyi Hamdolsun Yeni üye Oldum Burayı Ilk Defa Kullanıyorum Güzel Sohbetlere Inşallah..:)

Allah Daha Iyi Etsin Kardeşim. Ayrica üyeliginde Hayirli Olsun.
Inşallah Kardeşim.AMA BU SİTE ÇOK GÜZEL. BEN HER ZAMAN GİREMİYORUM. OKUNANLARI BAZEN OKUYABİLİYORUM, ÇALIŞTIGIM İÇİN VAKTİM FAZLA OLMUYOR. GENEDE ÇOK SEVİYORUM SİTEYİ.
HAZIRLAYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.
Allaha C.c. Emanet Ol.
Hayirli Günler.

hasaygul

Kayıtlı Kullanıcı
sizede hayırlı günler olsun..görüşürüz inşalah alllaha emanet olunuz..

feyzam68km

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar bnde yeni uyelerdenim .. gemelde buradan mı sohbet ediyorsunuz birbirinizle....

aşk çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
üyeliğin hayırlı olsun kardeşim çok faydalanacağın yerdesin

melek91

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı günlerr ben siteyi kuran yöneten emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun.teşekkür etmemin sebebi:ben geçen bir zamanda dua bölümüne saçımda olan egzama için dua istemiştim doğduğum zamandan beri vardı gitmediğim doktor kalmadı Allah razı olsun ki sizin dualarınız sayesinde Allahıma çok şükür sağlığıma kavuştum hepinizden Allah razı olsun selam ve duanız eksik olmasın tekrar teşekkürler....:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt