aleyküm selam tuba nasılsın:K
aleykum selam ablacım nasılsın
aleyküm selam tuba nasılsın:K
aleykum selam ablacım nasılsın
iyiyim canım kardeşim sen nasılsın
bende iyiyim ablacım nasıl oluyum ben yine gidcem şimcik [damlacım nereye gidiyorsun hemencik:gulegulebiz tubayla küstük biliyormusub.bizi barıştırsana:A
bende iyiyim ablacım nasıl oluyum ben yine gidcem şimcik [damlacım nereye gidiyorsun hemencik:gulegulebiz tubayla küstük biliyormusub.bizi barıştırsana:A
ablacım neden küstünüz bakem barışın hemen burdayım birazdan çıkıcam barışın çabuk
:Aküsüm ben sanabende iyiyim ablacım nasıl oluyum ben yine gidcem şimcik
[damlacım nereye gidiyorsun hemencik:gulegulebiz tubayla küstük biliyormusub.bizi barıştırsana:A
ablacım neden küstünüz bakem barışın hemen burdayım birazdan çıkıcam barışın çabukdamlacım lütfen ısrar etmetinnnn:A:A:A:gulegule
istemiyorsan bende barışmam tuba:A.lütfen ısrar etme damlam.halbuki nekadar moralim bozuktu bugün.eşim kovuldu işten.ama bak ben gülüyom halen:K.damlacım lütfen ısrar etmetinnnn:A:A
istemiyorsan bende barışmam tuba:A.lütfen ısrar etme damlam.halbuki nekadar moralim bozuktu bugün.eşim kovuldu işten.ama bak ben gülüyom halen:K.hayırdır abla ya çok üzüldüm niye kii
boşver üzülme bak ben üzülüyormuyum :Kderdim senden büyük rabbim var.:Bhayırdır abla ya çok üzüldüm niye kii
aaaaaaa bu kırmızı gülde çok güzelmiş:K:K
bizimkiler barışmış bir girdim sevindim he şöyle küslük yakışmaz bize
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>