Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam...Hoşgeldiniz aramıza...İlk başta bize de karışık gelmişti sonradan alıştık...
:K
Bu site Çok güzel bir site...İnşallah en iyi şekilde faydalanırsınız...
Hayırlı günler...Allah(c.c)'ya emanet olun.. :H

qerckttnn ckk qsL bii sitee huzurr werio bu konuşulanlrr insanlk icnn okunann dualrrr brss qecc buldmm amaa olsnnn :) inşş.bnde szn qbi alışıcmmm szde a.e.o

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
qerckttnn ckk qsL bii sitee huzurr werio bu konuşulanlrr insanlk icnn okunann dualrrr brss qecc buldmm amaa olsnnn :) inşş.bnde szn qbi alışıcmmm szde a.e.o

Evet çok güzel...İnşallah ...Merak etmeyin alışırsınız....Çok sıcak insanlar...Zaten sıcak olmasalar burda ne işleri var:evet

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
eettt dediqnzz qbii. . . nekdr iLqnc bi$e asLnda sncta tanımıosnn etmiosnn amaaa kaLpLer birr dualrr brrr ckk ilqnc we qsll bişiiii.....:G

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
eettt dediqnzz qbii. . . nekdr iLqnc bi$e asLnda sncta tanımıosnn etmiosnn amaaa kaLpLer birr dualrr brrr ckk ilqnc we qsll bişiiii.....:G

Tabi bizler Allah(c.c) rızası için burdayız çok şükür...Herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor...Hayırlı akşamlar.Ben bugünlük çıkıyorum :H:H:H

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
Tabi bizler Allah(c.c) rızası için burdayız çok şükür...Herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor...Hayırlı akşamlar.Ben bugünlük çıkıyorum :H:H:H

eeett orasıııı ölee kesnlikleee ALLAH rızasıı içinnn herşeyyy .. qörüşmk üsereeee a.e.o iii akşmlrrr....**:H

lalegülnur

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bende araba kulanıyorum genelleme yapmak doğru değil bence.Öyle erkekler varki direksiyona yapışıyorlar komik oluyor.Öyle kadınlar da varki beni de delirtiyorlar.Şahsım adına şunu söyleyebilirim son derece cesaretli olduğum için iyi araba kulanırım.İyi ve kötü kullanan kadınlar ve erkeklerde var.Önemli olan şunu düşünmek anamızın karnında öğrenmedik ya bu işi.Kadınlar var ayda 5 defa 15 dk araç kulanır erkekler var günleri hep yollarda geçer lütfen bunlarıda düşünelim

jeolog

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. sorunuza gelince; ben 94 ten beri araba kullanırım, çok iyi kullandığımıda söylerler ama, bende çok güzel araba kullanan bayanlar gördüm, onlara haksızlık etmeyelim günahtır. çok kötü kullanan erkeklerde gördüm o yüzden bu iş biraz dikkat ve kabiliyet istiyor cinsiyet değil.
allaha emanet olun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.Hoşgeldiniz aramıza...Yorumlarınızda haklısınız...Hayırlı günler..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm....Hayırlı akşamlar..

soner35

Kayıtlı Kullanıcı
ben tarafsızım bu konuda aslında kararsızım..:)
Ben konuya bayan erkek olarak bakmıyorum...Bence en iyi şöför acemi şöfördür...
NEDEN:Çünkü acemi şöför çok dikkatli oluyo ve kurallara dahi her şeye tam anlamıyla uyuyor diyebilirim ama usta şöförleri görüyoruz işte öğrendiğini sanıyor ama nafile bence böyle...:) A.E.O.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
sanırm konu yok:D sitemize gelen kardeşlerim hoşgeldiniz üyeliğiniz daim olur inşallah
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)B)B)>>

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam....Hayırlı sabahlar

hayırlı sabahlar resul abi konu kaymış yine :D açınca çok güldüm acaba araba konusuna devam mı etsek diye düşündüm ben başlıcam şimcik kadınlar daha iyi kullanır diye:D
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar resul abi konu kaymış yine :D açınca çok güldüm acaba araba konusuna devam mı etsek diye düşündüm ben başlıcam şimcik kadınlar daha iyi kullanır diye:D

rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

<<B)>>

Sorma 1.sayfayada yazdım son sayfaya bakın diye ama demekki okumuyorlar..:K

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Neyse şimdilik ben çıkıyorum..ALlah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt