Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c) hepinizden razı olsun inşallah....Hayırlı cumalar şimdilik çıkıyorum

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALEYKÜME SELAM.SENİ ÇOK ÖZLEDİM AMA ULAŞAMIYORUM:A

Selamün Aleyküm ablaların harbisi..Bu aralar yoğunum, şu an dernekten yazıyorum:guleguleMsn açmaya çalışacağım inşallah canım ablam..Ben de seninle konuşmayı çok istiyorum, hele ki verdiğin o müjdeden sonra detaylıca konuşmayı çok istemiştim seninle..Yarın inşallah girmeye çalışacağım güzel ablam..Hakkını helal et inşallah..:gulegule

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ablaların harbisi..Bu aralar yoğunum, şu an dernekten yazıyorum:guleguleMsn açmaya çalışacağım inşallah canım ablam..Ben de seninle konuşmayı çok istiyorum, hele ki verdiğin o müjdeden sonra detaylıca konuşmayı çok istemiştim seninle..Yarın inşallah girmeye çalışacağım güzel ablam..Hakkını helal et inşallah..:gulegule
aleyküme selam.bilmiyordum tamam canım.yarın beklicem.allaha emanet ol.helal olsun.sen helal et canım benim.:B

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleyküme selam.bilmiyordum tamam canım.yarın beklicem.allaha emanet ol.helal olsun.sen helal et canım benim.:B

Est. ne hakkı can ablacım? Varsa da şayet, ebeden ve daimen helaldir canım ablama..Yarın inşallah açacağım ablaların harbisi:evet...Konuşuruz inşallah..Cuman mübarek olsun..Sen de Rabbimize emanetsin..Selam ve baki muhabbetle ablacım..İncinurumu da öp benim yerime inşallah..:H

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
cümleten hayırlı, bereketli cumalar diliyorum.

Can yaren ben de sana ne zamandır ulaşamıyorum :A
hattın başkasındaymış aliyem, seni çok özledim canım kardeşim..:gulegule
en kısa zamanda görüşebilmemiz duasıyla.. Hayırlı, bereketli cumalar olsun can..
selam, baki dua ve muhabbetle..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

cümleten hayırlı, bereketli cumalar diliyorum.

Can yaren ben de sana ne zamandır ulaşamıyorum :A
hattın başkasındaymış aliyem, seni çok özledim canım kardeşim..:gulegule
en kısa zamanda görüşebilmemiz duasıyla.. Hayırlı, bereketli cumalar olsun can..

selam, baki dua ve muhabbetle..

seydanur

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkd$Lar aranıza benide aLıcakmıznzz acabaa yeni üye oldumda birs karı$ık qeLdi banaa yardımcı olursanzz sewnrmm . . . :$

Ümmü-Seleme

Kayıtlı Kullanıcı
SA arkadaslar BAYRAMİMİZ MÜBAREK OLSUN...ben yeniyim benide araniza almaniz ümidiyle:H hayirli günler....

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
SA arkadaslar BAYRAMİMİZ MÜBAREK OLSUN...ben yeniyim benide araniza almaniz ümidiyle:H hayirli günler....
ü

Ve aleykümselam....Hoşgeldiniz aramıza....
Nedemek alırmısınız...Başımızın üstünde yeriniz var...

Hayırlı günler inşallah...Allah(c.c)'ya emanet olun..:H

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkd$Lar aranıza benide aLıcakmıznzz acabaa yeni üye oldumda birs karı$ık qeLdi banaa yardımcı olursanzz sewnrmm . . . :$

Ve aleykümselam...Hoşgeldiniz aramıza...İlk başta bize de karışık gelmişti sonradan alıştık...
:K
Bu site Çok güzel bir site...İnşallah en iyi şekilde faydalanırsınız...
Hayırlı günler...Allah(c.c)'ya emanet olun.. :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt