Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleykum selam gül tanem evet dogru :D

şimcik ben hani bende durmadan oynayan ifade varya o durumdayım
kankim inşallah mayısı iple çekiyorum :D
sende rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi

selam dua ve muhabbetle inşallah

Selamün Aleyküm can Damlam..Ne güzel, mutlu olduğuna çok sevindimB).. Ben de inşallah bu sürprizin olması adına duacıyım Rabbimize..Nasip olur inşallah..Benim de hani bir ifadem vardı, mendil sallayan:D..Benim de durumumu öyle bil.Sen de Rabbimize emanetsin can kardeşim..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevındım kardeşim herşeyın yolunda olmasına... hamdolsun benımde şimdilik iyi gidiyor... buarada nıckın değişmiş hayırlı olsun ...yenı farkettim

Evet nickimi değiştim soadımı kaldırdım okadar...Son günlerde tvlerde sitelere üye olurken ad soyadlarınızla üye olmayın deniliyordu...Birçok kredi kartları falan..Çıkarıolarmış..

Eniyisi sadece adım olsun dedim...:B

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Evet nickimi değiştim soadımı kaldırdım okadar...Son günlerde tvlerde sitelere üye olurken ad soyadlarınızla üye olmayın deniliyordu...Birçok kredi kartları falan..Çıkarıolarmış..

Eniyisi sadece adım olsun dedim...:B

iyi yapmışın güzel kardeşim hadı hayırlı seneler...:H:H

cengiz 58

Kayıtlı Kullanıcı
s a
2008 yılının bütün kardeşlere ve islam alemine hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
rabbim tüm müslümanların gönlüne göre ve hayırlısını versinB)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
s a
2008 yılının bütün kardeşlere ve islam alemine hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
rabbim tüm müslümanların gönlüne göre ve hayırlısını versinB)

vE ALEYKÜMSELAM.....Amin inşallah...
Hayırlı günler inşallah.....:H

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

selamun aleyküm

H ayirli sabahlar hayirli bereketli sihatli mutlu yeni yillar tüm müsliman kardeslerime yeni yilimizin hepimiz hakkinda huzurlu ilim ve ibadetli gecmesi dilegi ile.
SELAM VE DUA ILE SAYGILAR

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Hayırlı Sabahlar Kardeşlerim sağlıklı mutlu nice mutlu yıllara inşallah.....

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam....İnşallah....Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah..Hayırlı günler..

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kitap konusunda kafam çok karışık...hangi kitabı okusam cevremdeki insanların elleştiri yapıyo ama ben yinede bildiğim güvendiğim kitaplardan vazgeçmiyorum....okuduğum kitaplar said nursi nin kitapları.....tam ilmihal seadet-iebediyye kitabını okumak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz ?Allah a emanet olun

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
yorumsuz................?:confused:
selamün aleyküm kitap konusunda kafam çok karışık...hangi kitabı okusam cevremdeki insanların elleştiri yapıyo ama ben yinede bildiğim güvendiğim kitaplardan vazgeçmiyorum....okuduğum kitaplar said nursi nin kitapları.....tam ilmihal seadet-iebediyye kitabını okumak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz ?Allah a emanet olun

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm herkese hayırlı günler ne olacak bu hayat işleri bilmem RaBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt