hamdolsun iyim kardeşim sen nasılsın nasıl gıdıyor bakalım
Bende iyiyim elhamdülillah...
Çok şükür iyi gidiyor..Ne olsun sizin nasıl gidiyor inşallah?
hamdolsun iyim kardeşim sen nasılsın nasıl gıdıyor bakalım
aleykum selam gül tanem evet dogru
şimcik ben hani bende durmadan oynayan ifade varya o durumdayım
kankim inşallah mayısı iple çekiyorum
sende rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah
Bende iyiyim elhamdülillah...
Çok şükür iyi gidiyor..Ne olsun sizin nasıl gidiyor inşallah?
çok sevındım kardeşim herşeyın yolunda olmasına... hamdolsun benımde şimdilik iyi gidiyor... buarada nıckın değişmiş hayırlı olsun ...yenı farkettim
Selamün Aleyküm Resul kardeşim, pasta da olur inşallah Bu ay bizlerin ayı ne de olsa..Ocak..:H
Selamün aleyküm..Yaklaşık 40 dk sonra 2008 yılına gireceğiz...Hep şükür edelim...Hep dua edelim inşallah....Başkalarına benzemeyelim inşallah...Haksızmıyım??
aleyküm selam çok haklısın inşallah kardeşim dua ile
Evet nickimi değiştim soadımı kaldırdım okadar...Son günlerde tvlerde sitelere üye olurken ad soyadlarınızla üye olmayın deniliyordu...Birçok kredi kartları falan..Çıkarıolarmış..
Eniyisi sadece adım olsun dedim...:B
iyi yapmışın güzel kardeşim hadı hayırlı seneler...:H:H
s a
2008 yılının bütün kardeşlere ve islam alemine hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
rabbim tüm müslümanların gönlüne göre ve hayırlısını versinB)
selamün aleyküm kitap konusunda kafam çok karışık...hangi kitabı okusam cevremdeki insanların elleştiri yapıyo ama ben yinede bildiğim güvendiğim kitaplardan vazgeçmiyorum....okuduğum kitaplar said nursi nin kitapları.....tam ilmihal seadet-iebediyye kitabını okumak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz ?Allah a emanet olun
selamun aleyküm herkese hayırlı günler ne olacak bu hayat işleri bilmem RaBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH [/QUOAleyküm Selam...
Nasılsınız Tuğba...
Selam Ve Dual İle Allha Emanet Ol...
:!:evet:gulegule:Hselamun aleyküm herkese hayırlı günler ne olacak bu hayat işleri bilmem RaBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH