Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

ELANURSİMGE

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Cümlemizden Raziolsun

Rabbim Cümlemizden Raziolsun

:gulegule:gulegule:gulegule:gulegule

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Hayir Bence Bayanlar Daha Güzel Araba Kullanir

Selamün aleyküm...Şimdi bu foruma girdiğinizde ilk karşınıza araba konusu çıkıyor dimi ? ama siz sson sayfaya girin...Araba konusu ilk konuydu çünkü:D:D
yinede teşekkürler yorum için:D
Allah(c.c)'ya emanet olun..

Arife Özcan

Kayıtlı Kullanıcı
Hocam bizleri dini bilgilerle aydınlattığınız için teşekkür ederiz. ben caferi mesebindenim. devamlı hanifi mesebi ile ilgili bilgiler veriyorsunuz. caferi mesebi ile ilgili dini bilgileride verirseniz çok memnun oluruz.

Ben damadımın kumar borçları yüzünden kredi kartı için icra geldi bende evladım için bankadan kredi cektim. borçlarını ödedim.Bu bana helalmı harammı. Günah işlenip oluyormuyum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Alaha emanet olun.
Saygılarımla

sevgi

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Zekat Hakkinda Soru Sormak Istiyorum

ELANURSİMGE

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Dünya Ve Ahiretimiz Imanla Dolar Inşallah

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Hocam bizleri dini bilgilerle aydınlattığınız için teşekkür ederiz. ben caferi mesebindenim. devamlı hanifi mesebi ile ilgili bilgiler veriyorsunuz. caferi mesebi ile ilgili dini bilgileride verirseniz çok memnun oluruz.

Ben damadımın kumar borçları yüzünden kredi kartı için icra geldi bende evladım için bankadan kredi cektim. borçlarını ödedim.Bu bana helalmı harammı. Günah işlenip oluyormuyum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Alaha emanet olun.
Saygılarımla

Selamün aleyküm...Ben hoca dilimki yaw :D:D
Sorularınızı sorularla islamiyet bölümüne sorup daha aydınlatıcı bilgilere ulaşabilirsiniz..
Allah(c.c)'ya emanet olun..

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam...Yaw şimdi normal resime sağ tıklayıp kopyala oluyo dimi. sonrada bu yazdığın sayfaya yapıştır yapıosun okadar..:D
olması lazım

s.a vay be bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiodum:Dolmuyo işte.yapıştıracak bir yer bulamadım şu resmi.Ama seni bu kadar uğraştırdıktan sonra herhalde sen fındıkları almış kadar olmuşsundur değil mi kardeşim.Nolur evet de eziyet oldu bu resim yapıştırma olayı benim için:D:Dtabi yine de resim eklemeyi öğrenmem gerekio benim.İnşaAllah bir gün nasip olur bana da.Hakkını helal et...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a vay be bu kadar beceriksiz olduğumu bilmiodumolmuyo işte.yapıştıracak bir yer bulamadım şu resmi.Ama seni bu kadar uğraştırdıktan sonra herhalde sen fındıkları almış kadar olmuşsundur değil mi kardeşim.Nolur evet de eziyet oldu bu resim yapıştırma olayı benim için:D:Dtabi yine de resim eklemeyi öğrenmem gerekio benim.İnşaAllah bir gün nasip olur bana da.Hakkını helal et...

Ve aleykümselam
Tamam almış oldum..

fundk.jpg

ben yapıştırdım sizin için:D

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
TABİKİ BAYANLAR DAHA İİ ARABA KULLANIR ÜSTELİK ERKEKLERDEN ÇOK DAHA DİKKATLİYİZDİR...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben açıklayayım.konu fındık değil tam olarak:)Arkadaşa fındık borcum vardı da ondan bahsediyorduk.forumu işgal ettim galiba azıcık kusura bakmayın.Aeolun
yok rica ederim.ben anlamamıştımda bendemi bi tuhaflık var diye düşündüm.saygılar

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
yok rica ederim.ben anlamamıştımda bendemi bi tuhaflık var diye düşündüm.saygılar

Ama siz de buyrun bizim mahsülümüz olan fındıklardan:)Hatta tüm kardeşlerimiz buyursun.Ben resim yapıştırmayı başaramadığım için Resul_Acer kardeşim ekledi sağolsun.Afiyet olsun herkese...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ama siz de buyrun bizim mahsülümüz olan fındıklardan:)Hatta tüm kardeşlerimiz buyursun.Ben resim yapıştırmayı başaramadığım için Resul_Acer kardeşim ekledi sağolsun.Afiyet olsun herkese...
TEŞEKKÜR EDERİM.KARADENİZLİSİNİZ HERALDE.BENDE KARADENİZLİLERE GELİN GİTTİMDE.SÜPER İNSANLAR

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt