Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
bende samsunluyum hatta havzalıyım . BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEEKTTTTTTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm maşallah sohbet koyulaşmış...Allah(c.c) bizleri hiç ayırmasın amin....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
bence baylar daha tecrübeli araba kullanma konusunda
bide bende ehliyet aldım 7 sene oluyo ama trafiğe çıkmışlığım parmaklarımın sayısını geçmez ah baba ah bigün kaçırıcam arabayıda kısmet ne zaman

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam...Allah(c.c)'ya emanet olun...:D:D

kbraa

Kayıtlı Kullanıcı
kadınlar tabıkı de gayet dikkatlı ve kurallara uyuyorlar ........erkekler gıbı gözükara kullanmıyorlar......

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim benim nasılsın inşallah iyisin der allah yardımcın olsun kardeşim bir selam verelim dedik sen bizleri unuttun ama biz unutmadık allaha emanet ol kardeşim

Ve aleykümselam..Abi..Olurmu öyle şey ben seni Allah(c.c) için çok seviyorum...Nezamn selam verdin acaba görmedim...Benim için çok değerlisiniz..Allah(c.c)'ya emanet ol abi ben unuturmuyum sizi ....Hayırlı akşamlar..

nur_yuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
Bence Kimse Kendini Kandirmasin Arkadaşlar Ne Yalan Söyleyeyim Sürmesini Bilmem Ama Bir Gözlemci Olarak şunu çok Rahat Söyleyebilirim Ki Erkekler Daha Iyi Kullaniyor.. Ne Yapalim Böyle Gelmiş Böylede Gidecek Sanirim :)

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
s.ALEYKÜM BENCE SOĞUK KANLI OLAN PANİK YAPMAYAN CESARETİNİ YİTİRMİYEN HER BAYAN VE ERKEK İYİ ARABA KULLANIR NEDERSİNİZ.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam...
Allah(c.c)'ya emanet olun...
Dedikleriniz çok doğru:D

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Arkadaşlar..samsundan Uçup Geldim Istanbul A.ama çok özlüyorum Samsun U.
Gelelim Asil Konuya Dikkatli Kullandiktan Sonra Kadinlarda çok Iyi şöför Oluyo Ama Erkekler Trafikte Kadinlari Rahatsiz Edip Sanki Sn Nasil Araba Kullanirsin Der Gibi Hertürlü Hamleyi Yapiyo.ben Bunlarla Karşilaştim.aslinda Heyecan Olmadiktan Sonra Güven Olduktan Sonra Araba Kullanmak Kadin Içinde çok Kolay...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam...Hoşgeldiniz...
Allah(c.c)'ya emanet olun..Aslında asıl konu bu değil :D:D
o ilk konuydu bu forumda sohbet edilir ama her giren araba konusunu gördüğü için haklı olarak mesaj yazıyo:D
Allah(c.c)'ya emanet olun

Yatsı ezanı okunuyor..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim bence kadınlar daha dikkatli olmaya çalışıyorlar ama olamıyorlar erkekler daha iyi kulanır.

huma

Kayıtlı Kullanıcı
çocuklar hepiniz haklısınız kadınlar maddiyatı düşündükleri için daha temkinli kullanmaya çalışıyorlar çevrenin baskısıda var kadınlar erkeklere göre işleri daha zor ama biz zor olanı her zaman başarırız ben 2000de ehliyet kursuna gittiğim zaman bana gülmüşlerdi ama imtihanda 100 almıştım hayırlı cumalar hepinize

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hayırlı cumalar...
Allah(c.c)'ya emanet olun..

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Hayirli Cumalar.nasilsiniz.resulcuk Uzun Zaman Oldu Görüşemedik.nasilsin.nasil Gidiyo öss çalişmalarin.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm toprağım meftun ablam nerdesin sen ya.bizde uzun zamanır görüşemiyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt