Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim dün senden bir şey rica etmiştim görmedin galiba neyse allaha emanet ol formlarını iyi takip et haaaaa

Ve aleyükümselam abi...Aslında gördümdew yanlış anladım :D ben sandımki bir yorum yazıcam falan..Hatta yazdım sonradan tekrar okuyunca duası içinmiş..Demek okurken konsantre olamadım:D

Neyse çok şükür duasını yapmışsınız ...
Bende son bi yorumumu yaptım...
Allah(c.c)'ya emanet ol abi.. sİte ye alışmaya çalışıyorum..Gerçekten çok geniş fakat ilk beğenmiyordum şimdi beğenmeye başladım bir sürü yenilik farkettim..
Hayırlı günler..

oznur

Kayıtlı Kullanıcı
semanın aleyküm tabiki bayanlar:)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Ramazan ayınız nasıl geçiyor??
herkes paylaşım da bulunabilir...

mesela benimki Allah(c.c)'ya çok şükür çok iyi...
Allah(c.c) hep afiyet bolluk versin bizlere..Amin...

r-sade

Kayıtlı Kullanıcı
s.a abi ya dün (ALLAHUALEM) HABERLERDE bayan daha gerigeri süremedi arabayı yani aynı soroyu haberlerde sordu ama aynı cevaptayım tabiki erkekler hadi (s.a) a.e.o

r-sade

Kayıtlı Kullanıcı
s.a abi sitenizie yeni üye oldum maşaalh cok güzel yapmıssınızallahım işn.. devamını getiri cook hoşuma gitti gercekten güzel siteee

espos

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Ramazan ayınız nasıl geçiyor??
herkes paylaşım da bulunabilir...

mesela benimki Allah(c.c)'ya çok şükür çok iyi...
Allah(c.c) hep afiyet bolluk versin bizlere..Amin...
s.a arkdaşlar yeni bir arkadaşınızım sanırım konu ramazan allah'a şükür ramazan iyi geciyor geri sayımda başladı ben calıştıüğım için akşamlar cabuk oluyor ama itiraf etmeliyimki yoruluyorum a.e.o:H

beyza-erva

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ramazanim çok Güzel Geçiyo Rabbime şükürler Olsun Ki Kolayliğini Veriyo Rabbim Bu Mübarek Ayda Dualarimizi Kabul Eylesin Rahmetini Ve Bereketini üzerimizden Eksik Etmesin "amin"
Allaha Emanet Olun Hayirli Ramazanlar

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ramazanim çok Güzel Geçiyo Rabbime şükürler Olsun Ki Kolayliğini Veriyo Rabbim Bu Mübarek Ayda Dualarimizi Kabul Eylesin Rahmetini Ve Bereketini üzerimizden Eksik Etmesin "amin"
Allaha Emanet Olun Hayirli Ramazanlar

Ve aleyümselam..Ne güzel...Allah(c.c) tüm herkesin iyi geçirmesini nasip etsin inşallah

Amin.....
Hayırlı ramazanlar

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar çok şükür Rabbim bir Ramazanı daha gösterdi çok güzel geçiyor hamdolsun hayırlı ramazanlar..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar çok şükür Rabbim bir Ramazanı daha gösterdi çok güzel geçiyor hamdolsun hayırlı ramazanlar..

Ve aleykümselam...Elhamdülillah...Daha çok görmemiz inasip etsin inşallah..
Amin..Allah(c.c)'ya emanet olun..

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kuzucuk nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik.ramazan çok şükür çok güzel geçiyor.rabbim nice ramazanlar geçirmemizi nasip etsin.inşallah.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kuzucuk nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik.ramazan çok şükür çok güzel geçiyor.rabbim nice ramazanlar geçirmemizi nasip etsin.inşallah.

Ve aleykümselam abla....Evet :D İnşallah daha iyi geçer...
Az az girmeye çalışıyorum...Allah(c.c)'ya emanet ol ablacım..

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Resul Acer Kardeşim.iyisindir Inşaalah.ben Findiklari Topladim Dediğin Gibi Size De Ikram Edeceğim Ama Resim Nasil Koyuluyor Foruma Hala Bilmiyorum.bu Konuda Yardimci Olacağini Söylemiştin.yardimci Olursan Sevinirim.çünkü Söz Verdim.site De Karişmiş Zaten Ne Nerede Anlamadim:)Allah Razi Olsun şimdiden.hayirli Ramazanlar

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Resul Acer Kardeşim.iyisindir Inşaalah.ben Findiklari Topladim Dediğin Gibi Size De Ikram Edeceğim Ama Resim Nasil Koyuluyor Foruma Hala Bilmiyorum.bu Konuda Yardimci Olacağini Söylemiştin.yardimci Olursan Sevinirim.çünkü Söz Verdim.site De Karişmiş Zaten Ne Nerede Anlamadim:)Allah Razi Olsun şimdiden.hayirli Ramazanlar

Ve aleykümselam....İiyiyim Allah(c.c) razı olsun inşallah....

Bende fındıklar nerde diyodum:D

Resim eskisine göre daha kolay artık...Şöyle resime kopyala yap..Sonra buraya yapıştır okadar:D:D
Allah(c.c)'ya emanet olun...Bekliom findukları

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
o kadarcık mıydı?Allah razı olsun.Ben bir deneyeyim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt